Όσα έλεγαν on camera πριν το ξέσπασμα οργής Λαμπρόγιαννη με Παπαδόπουλο

 

Όσα έλεγαν Λαμπρόγιαννη – Παπαδόπουλος για την «άψογη» συνεργασία τους πριν το ξέσπασμα οργής 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο Κάππα με την παράσταση «Sexy Laundry» που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποφάσισε να αποχωρήσει αιφνιδίως όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης από τον δικηγόρο της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η γνωστή ηθοποιός στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι την 1η Απριλίου, μετά το τέλος της παράστασης δέχτηκε ένα αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής από τον Σπύρο Παπαδόπουλο που την έκανε να συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται για μια απλή ασυμβατότητα χαρακτήρων.  

  

Η παράσταση «Sexy Laundry» αποτελούσε ένα από τα πιο επιτυχημένα θεατρικά έργα της σεζόν και είχε απανωτά sold out, γεγονός που έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να σκέφτεται να το συνεχίσει για δεύτερη χρονιά. Βέβαια, χωρίς την Δάφνη Λαμπρόγιαννη κάτι τέτοιο πλέον δεν είναι στα σχέδια του…

 

Το θέμα με την αιφνίδια αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση «Sexy Laundry;» λόγω ξεσπάσματος οργής του Σπύρου Παπαδόπουλου, σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 14/4 στο «Πρωινό;»

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, σχολιάζοντας πως δεν της άρεσε καθόλου η δημόσια τοποθέτηση που είχε κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το #metoo στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. 

«Τον εκτιμώ και τον σέβομαι, και έχω πάει άπειρες φορές στην εκπομπή του όταν ήμουν στα νιάτα μου, τον έχω δει και στο θέατρο, δεν μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης δημοσίως αυτών των θεμάτων. Είναι η άποψή του, μπορώ να διαφωνώ; Δεν είπα να μην τα λέει ο καθένας, γιατί ο τρόπος που μιλάς για συγκεκριμένα θέματα, οι λέξεις και η ημέρα που επιλέξεις να μιλήσεις, δείχνει τι καθρεφτίζεις. Είσαι με το θύμα;» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αφού τοποθετήθηκε σχετικά και ο Βαγγέλης Περρής, η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: «Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη δημόσια να πει ότι “εντάξει, δεν έκανε και τίποτα”. Γιατί έχεις την ανάγκη να πεις δημόσια ότι αυτό δεν είναι τίποτα και υπάρχει ένα μέτρο για το τι ενοχλεί ή δεν ενοχλεί μία γυναίκα. Εμένα αυτή είναι η απορία μου. Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη να μετρήσει τι θα ενοχλήσει μία γυναίκα και τι όχι.

 

 

Τι έλεγαν λίγους μήνες πριν για τη συνεργασία τους

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Παπαδόπουλος αποκαλύπτει: «Δεν της έδωσα το ρόλο κι είπε ότι της την έπεσα» - «Πρωτοδίκως οι άνθρωποι δικάζονται στις τηλεοράσεις και η δικαιοσύνη λειτουργεί επικουρικά»

 

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε για την παράσταση και την συμπρωταγωνίστριά του Δάφνη Λαμπρόγιαννη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ότι εκείνη την ημέρα θα έπαιζαν για τελευταία φορά μαζί.

«Δεν θα την έκανα αυτή την παράσταση αν δεν μου έλεγε «ναι» η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός και θεώρησα ότι ειδικά σε αυτό το πράγμα μπορούμε να συνυπάρξουμε. Μου κόλλησε πολύ στο μυαλό και ευτυχώς που συνέβη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

 

 

Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 31 Ιανουαρίου η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Είναι πολύ ντροπαλός ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Με τον Σπύρο έχουμε κοινούς κώδικες σχετικά με το πώς μπορεί να είναι η υποκριτική. Οπότε συναντιέσαι γρήγορα κι έτσι παρόλο που δε γνωριζόμαστε είναι σαν να γνωριζόμαστε πάρα πολύ πάνω στη σκηνή. Το έργο είναι κατά βάση κωμωδία αλλά έχει πολλές πλευρές και πολλά συγκινητικά κομμάτια. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί με τον Σπύρο. Είμαστε πολύ καλά με τον Σπύρο. Έχουμε μια ανταποδοτική τρυφερότητα και είναι πολύ ωραίο αυτό», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός. 

Από την άλλη ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αναφέρει στην εκπομπή «Ελένη»: «Δική μου ήταν η ιδέα επειδή λέγαμε με τη Δάφνη χρόνια να συνεργαστούμε γιατί αρέσουμε ο ένας στον άλλον. Όταν μου έφερε το έργο η μεταφράστρια, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου είπα αν δεχτεί η Δάφνη θα το κάνω αλλιώς δεν θα το κάνω.

Την παρακολουθούσα χρόνια στο θέατρο γι’ αυτό ήθελα μετά μανίας να δουλέψουμε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια μου συμβαίνει και όποτε μου συμβαίνει το χαίρομαι πάρα πολύ, τη χαζεύω την ώρα που παίζει. Γίνομαι κι εγώ θεατής. Είναι μια ολοκληρωμένη ηθοποιός.

Η Δάφνη είναι μια έξοχη κωμική ηθοποιός αλλά δεν είναι μια κωμική ηθοποιός είναι μια έξοχη ηθοποιός. Να πω να προσέχει τον εαυτό της, όπως και το κάνει. Να αγαπάει τον εαυτό της που το χρειάζεται αυτό γιατί έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και από ότι λέμε θα το πάμε και του χρόνου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision