Υποκλίθηκε ξανά το Twitter στη συγκλονιστική ερμηνεία της Πρωτόπαππα!

 

#Sasmos: Η χαροκαμένη μανα που έχασε παιδί, όπως θα έπρεπε να είναι. Η Μαρίνα είναι είδωλο και η Μαρία Πρωτόπαπα που την υποδύεται, ότι καλύτερο συμβαίνει στην τηλεόραση! Αποθεωτικά σχόλια! - Το τρέιλερ που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό! Οι εξελίξεις στη δίκη και ένας νέος έρωτας!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Παρακολουθήσαμε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο με φόντο φυσικά μία δικαστική αίθουσα λόγω της δίκης του Αστέρη ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του Πετρή. 

Είδαμε ότι όλο το χωριό βρίσκεται σε ταραχή με τη δίκη αυτή.

Είδαμε επίσης ότι η Θοδώρα έκανε μία προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει… στροφή στα επαγγελματικά της.

Η Αργυρώ είναι έξω από το δικαστήριο με τον Άγγελο και τη Βασιλική και της τηλεφωνεί ο Σταύρος να τη ρωτήσει πως εξελίχθηκε η διαδικασία.

Όταν κλείνει το τηλέφωνο την πλησιάζει η Βασιλική και της δίνει το γράμμα που έγραψε ο Αστέρης.

 

 

Το γράμμα του Αστέρη έφτασε στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο αλλά η αντίδρασή της ήταν έντονη όπως και τα συναισθήματά της για τον πρώην αγαπημένο της.

Ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος άρχισαν μεταξύ τους ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχτηκε μια απρόσμενη επίσκεψη, που εγκυμονούσε «εκρήξεις».

Τώρα, στο σημερινό επεισόδιο (14/4) θα δούμε ότι η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά. Στο πλευρό της θα σπεύσει ο πλέον ανέλπιστος σύμμαχος. Θα δεχτεί τη βοήθειά του; Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συναντά ωστόσο την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη;

Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει.

Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη. Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων, και ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα…

 

 

 

Η κατάθεση της Μαρίνας, της Μαρίας Πρωτόπαππα στη δίκη του Αστέρη, συγκλόνισε, όμως η ερμηνεία της ηθοποιού ήταν εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Η ηθοποιός κλήθηκε να κλάψει για τον ρόλο της ως μία μάνα που έχασε άδικα τον γιο της.

Η κατάθεσή της στο δικαστήριο την ώρα που ο Αστέρης με κενό βλέμμα κοιτάει από το εδώλιο μέσα στην αίθουσα, ήταν συγκλονιστική.

Η Μαρίνα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς μιλάει για τον άνθρωπο που της στέρησε το παιδί της. Απευθυνόμενη στους δικαστές, τούς είπε πως παλιότερα ευχόταν ο Αστέρης Σταματάκης να είχε πεθάνει, όμως τώρα εύχεται να ζήσει με τις τύψεις του για όλη του τη ζωή. Και να τον συγχωρήσει ο Θεός γιατί η ίδια δεν πρόκειται να τον συγχωρέσει ούτε σε αυτή τη ζωή, ούτε στην επόμενη.

Η ερμηνεία της, ήταν πράγματι συγκλονιστική και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Φυσικά, αυτό αποτυπώθηκε και στα σχόλια των χρηστών του Twitter που έκαναν βαθιά υπόκλιση στην ηθοποιό, τονίζοντας πως δίνει... μαθήματα υποκριτικής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»