«Τα @ρχ...@ θα μου κλ@...ν! Πάρ’ τον στο στ...α! Άντε γ@…ου που θες και ρόλο!»

 

Η περιγραφή της ηθοποιού, που κατηγορεί για απόπειρα βιασμού τον Φιλιππίδη σοκάρει! - Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, για την απόπειρα βιασμού

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, «Πρωινό» και του Τάσου Τεργιάκη, ο ηθοποιός δεν σηκώνεται καθόλου από το κρεβάτι του!

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τόνισε : «Δεν σηκώνεται από το κρεβάτι του στο κελί του. Δεν θέλει να βλέπει τηλεόραση… Μου μετέφεραν μία εικόνα ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης και οι δύο επίορκοι βλέπουν τηλεόραση, ο ίδιος τους λέει ότι δεν θέλει να βλέπει ούτε και να ακούει και αν μπορούν να είναι χαμηλωμένη η τηλεόραση… Η δικιά του τηλεόραση, η ατομική μπροστά στο κρεβάτι του είναι πάντα κλειστή… Δεν θέλει να επηρεάζεται, να διαβάζει να βλέπει τίποτα για την υπόθεσή του, θέλει να πάει στα δικαστήρια και να αντιμετωπίσει ο ίδιος τις γυναίκες…»

 

 

 

Στο «Πρωινό», την Τετάρτη, διαβάστηκε τι ισχυρίζεται η ηθοποιός, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού, ότι έγινε μέσα στο τζιπ του Πέτρου Φιλιππίδη το 2014. Η περιγραφή είναι σοκαριστική!

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. «Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια»! Γέλαγε και χαϊδευόταν! «Τα αρχ…α θα μου κλα…ν τα κανάλια»…

Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το πανελόνι και άρχισε να αυν…ται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. «Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ…α». Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. «Άντε γα…ου που θες και ρόλο»!», αναφέρει στην κατάθεσή της.

 

 

Την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, για τη μία από τις δυο απόπειρες βιασμού που βαραίνουν τον ηθοποιό, παρουσίασε το «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης 23/3. Πρόκειται για την τρίτη καταγγέλλουσα, την οποία δεν γνωρίζει όπως υποστήριξε.

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω πως δεν την γνωρίζω. Θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε, κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό.

Δε μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα απ’ έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού» ανέφερε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου για την ηθοποιό. Η εν λόγω γυναίκα είχε υποστηρίξει ότι, σε έξοδό της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνος προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο, και στη διαδρομή της επιστροφής επιχείρησε να τη βιάσει καταλήγοντας να την πετάξει από το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.

Να θυμίσουμε ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού διεκόπη και έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τις 28 Μαρτίου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο