Σοφία Λεοντίτση: Της έκανε μήνυση η σύντροφος του πρώην της - Το μήνυμα του νυν

 

Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο #MyStyleRocks, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής πρώην της, στέλνει μηνύματα στον αρραβωνιαστικό της ότι εκείνη έχει εμμονές μαζί του - Το μήνυμα του αθλητικογράφου νυν συντρόφου της Σοφίας Λεοντίτση μετά τις δημόσιες καταγγελίες 

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Σοφία Λεοντίτση μπορεί να χώρισε από τον πατέρα του παιδιού της, ποδοσφαιριστή Μιχάλης Κατσίκιας, αλλά πλέον βιώνει ξανά την προσωπική ευτυχία στο πλευρό του γνωστού αθλητικογράφου Τόλη Χριστοφοράκη. 

Το πρωί της Τρίτης, η Σοφία Λεοντίση προχώρησε σε μια ανάρτηση καταπέλτη για τον πρώην σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως ενάμισι χρόνο μετά το διαζύγιο… δεν έχουν και τις πιο άριστες σχέσεις. Μάλιστα, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής στέλνει μηνύματα στον αρραβωνιαστικό της ότι εκείνη έχει εμμονές μαζί του.

«Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση επιτέλους, ύστερα από ενάμιση χρόνο. Μπορώ επιτέλους να φωνάξω δυνατά ότι αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον πρώην άντρα μου, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον νυν για να τον ενημερώσει ότι έχω εμμονές μαζί του γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχθώ ότι με παράτησε.

Επιτέλους αποκαλύφθηκε το μυστικό μου και δεν έχω λόγο να το κρύβω!! Η αφορμή ήταν πως αντέδρασα ως μητέρα σε ένα ακόμα κάλεσμα που του έγινε για τα γενέθλια του παιδιού του και αρνήθηκε να έρθει… Στην κακοποιητική συμπεριφορά δυο δρόμους έχεις. Ο ένας είναι να γελάς δυνατά και ο δεύτερος να πέσεις στα χάπια. Θα πάρω το πρώτο! Με αγάπη λοιπόν δικό σας! Κι αυτό το Story εννοείται πως είναι η απόλυτη απόδειξη ότι κόβω και τις φλέβες μου» έγραψε αρχικά η Σοφία Λεοντίτση, ανεβάζοντας το νέο τραγούδι της.

 

 

 

Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, αλλά και τα όσα είπε για την κόντρα με τον πρώην σύντροφό της, η Σοφία Λεοντίτση έκανε μία ακόμη αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, σε νέα της ανάρτηση, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανέφερε πως η σύντροφος του πρώην της, μετά τα όσα έγραψε στο προφίλ της, της έκανε μήνυση. 

«Μόλις με πήρε και από το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων μια πολύ ευγενική κυρία να με ενημερώσει ότι η κυρία του κυρίου πήγε να μου κάνει μήνυση και θέλει να με βάλει φυλακή. Αυτά. Εγώ λοιπόν κοριτσάκι μου έχω περάσει πολλά στη ζωή μου για να με καταπιείς εσύ. Είμαι εδώ και σας περιμένω» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

 

 

Κατόπιν, ο νυν σύντροφος της Σοφίας Λεοντίτση, Τόλης Χριστοφοράκης, έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στην αγαπημένη του. Ο ίδιος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία έγραψε: «Κι όταν γίνει η μητέρα του παιδιού, τότε περνά στην αιωνιότητα, no matter what».

 

Να θυμίσουμε πως μερικές μέρες πριν η Σοφία Λεοντίτση ξέσπασε πάλι κατά του πρώην συζύγου της μέσα από το instagram, αποκαλύπτοντας την κόντρα τους, αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τον χωρισμό τους.

«Ο πρώην και η νυν του, ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα, γνωρίζουν και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και όχι μόνο με χλευάζουν δημόσια οι ανύπαρκτοι, αλλά καλούν κόσμο και απειλούν ότι θα με πάνε στα δικαστήρια. Απλά κλαίω από τα γέλια με την κακοήθεια κάποιων που νομίζουν ότι θα καθόμασταν να δεχόμαστε για πάντα κακοποίηση στην ψυχή μας, πίσω από κάθε λεκτική βρωμιά τους», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση η οποία με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

 

 

Το πρωί της Τετάρτης, η Σοφία Λεοντίτση προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, περιγράφοντας ακριβώς όλα όσα έχει περάσει στην προσωπική της ζωή. Από τις δύσκολες στιγμές στον γάμο της, μέχρι την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού αλλά και τις άσχημες σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον πρώην σύζυγό της.

 

  

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου