Στα χαρακώματα Τάκης-Άρης & Ασημίνα-Σοφιάννα! Οι βαριές κουβέντες και τα νεύρα

 

Συγκίνηση στην επικοινωνία: Η κορούλα του Στάθη και το τραγούδι του Δάντη έκλεψαν την παράσταση στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία των Μπλε κατά την οποία οι Μαχητές έβγαλαν υποψήφιους τον Τάκη και τον Μαρτίκα ενώ βγήκε υποψήφια και η Μυριέλλα από τους Κόκκινους, άρχισαν τα όργανα!

 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Άρη Σοϊλέδη ότι έκανε κάτι τελείως πονηρό πίσω από την πλάτη του επειδή ο ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος που έβγαλε στον τάκο τον μισθοφόρο.,

«Αυτό που έκανε ήταν ό,τι πιο πονηρό και με λέει ψεύτη» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος από τον πρώτο αγώνα ασυλίας βγάζει διαρκώς παράπονο και έχει έρθει σε κόντρα σχεδόν με όλους τους παίκτες. Ο Τάκης κατηγόρησε για ανήθικη συμπεριφορά τον συμπαίκτη του.

 

 

Από την πλευρά του ο Άρης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τα όσα γίνονται, αφού ξεκαθάρισε πλέον ότι δεν μπορεί να είναι κοντά με έναν τέτοιο άνθρωπο, με τον οποίο δεν μπορεί ούτε να κουβεντιάσει, ούτε να συνεννοηθεί. Ο Άρης Σοϊλέδης του είπε: «Τα παίρνεις όπως τα θέλεις εσύ… Δεν αντέχω άλλο να είμαι με έναν άνθρωπο που είναι 45 χρονών, 49 χρονών και δεν μπορώ να συνεννοηθώ…»!

 

 

Ένα άλλο μέτωπο όμως που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτό της Ασημίνας με τη Σοφιάννα οι οποίες μετά την αλλαγή των ομάδων φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί πολύ παρ' όλο που όταν ήταν μαζί στην καλύβα των Μπλε ήταν κολλητές. «Με έχει στενοχωρήσει η Σοφιάννα» παραδέχτηκε μιλώντας με τη Ναυσικά η Ασημίνα.

 

 
 

Για την αντίθετη άποψη που εκφράστηκε ανάμεσα στην ίδια και στον Άρη Σοϊλέδη στο συμβούλιο του Survivor, μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Χθες στο συμβούλιο κατάλαβα ότι ο Άρης άρχισε να επηρεάζεται από την υπόλοιπη ομάδα. Πιθανολογώ ότι αυτό που γίνεται στη Σοφιάννα, αυτή η πλύση εγκεφάλου και το πιπίλισμα στα αυτιά, γίνεται και στον Άρη και στενοχωριέμαι πάρα πολύ για αυτό. Ελπίζω να ανοίξει τα μάτια του και να καταλάβει ποιος είναι αληθινός και ποιος όχι και να μην επηρεάζεται από το οτιδήποτε λέγεται.

Υπάρχουν κάποια άτομα που λειτουργούν σαν βδέλλες και προσπαθούν να κάνουν ψεύτικες φιλίες και να το παίξουν καλοί. Αυτό το πράγμα το κάνουν και στη Σοφιάννα και στον Άρη, ώστε να βγάλουν εμάς κακούς και να γίνουν οι νέοι τους κολλητοί» δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 
 
 

 

Kαι ενώ όλοι περιμένουν τι θα αποφασίσει το κοινό για τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, οι παίκτες έπρεπε να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας. 

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι πρώην Διάσημοι, δηλαδή ο Τάκης, η Βρισηίδα, η Ευρυδίκη και ο Άρης Σοϊλέδης που έχουν αλλάξει ομάδα, σε περίπτωση που κερδίσει η Μπλε ομάδα θα είναι πιο μπροστά στο έπαθλο επικοινωνίας σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και αυτό γιατί οι Κόκκινοι έχουν κερδίσει περισσότερες φορές στο παρελθόν έπαθλο επικοινωνίας σε σχέση με τους Μπλε.

Η ανακοίνωση του Λιανού για τα βίντεο-μηνύματα που θα λάβουν από τους δικούς τους ανθρώπους, έκαναν τους παίκτες να βάλουν τα κλάματα καθώς για είναι πολύ σημαντικό για όλους να έχουν μία επικοινωνία με την οικογένειά τους που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.

Μάλιστα, εκείνη που έδειξε να καταρρέει συναισθηματικά ήταν η Βρισηίδα η οποία είπε ότι η μαμά της έχει γενέθλια και θα ήθελε πολύ να την ακούσει όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της που της λείπουν πολύ.

Λύγισε όμως και η Μυριέλλα η οποία ευχήθηκε η μητέρα της η οποία δεν θέλει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας, να της κάνει τη χάρη να εμφανιστεί σε βίντεο για να τη δει και να την ακούσει. Όμως, ο Γιώργος Λιανός της αποκάλυψε ότι τελικά δεν της έκανε τη χάρη η μαμά της αλλά μόνο ο πατέρας της και η αδελφή της.

 

 

Φαίνεται πως οι Κόκκινοι έχουν καλή σχέση με το έπαθλο επικοινωνίας αφού για ακόμα μία φορά το κέρδισαν.

Οι Διάσημοι -και παλιότερα και τώρα μετά την αλλαγή των παικτών- έχουν μία μοναδική μαεστρία να κερδίζουν έπαθλα επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας έτσι τρόπο για να έρθουν, έστω και μ' αυτόν τον τρόπο, κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους που τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν.

Όλα αυτά σε αντίθεση με τους Μπλε που πρέπει να έχουν κερδίσει μόλις μία ή δύο φορές, γεγονός που τους έχει αφήσει πίσω σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με την πατρίδα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ήθελαν πολύ να δουν και εκείνοι ότι οι οικογένειές τους είναι καλά για να ηρεμήσουν και να μην νιώθουν τόσο έντονα την έλλειψή τους, όμως αυτό δεν θα συμβεί ούτε απόψε αφού οι Διάσημοι μπήκαν σαν... σίφουνας μέσα στον στίβο μάχης και κατάφεραν να υπερισχύσουν.

Επιτέλους η Ασημίνα θα πάρει το μήνυμα που τόσο πολύ θέλει από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη.

 

 
 
 

Κόκκινοι και Μπλε κλήθηκαν κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο πολύ δυνατό, να διεκδικήσουν σε ένα σκληρό στίβο μάχης το έπαθλο επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους. Έτσι, όλοι οι παίκτες, Διάσημοι και Μαχητές, έδωσαν μέσα στον στίβο τον καλύτερό τους εαυτό.

Μόνο που τίποτα δεν ήταν εύκολο. Οι τεράστιες μπάλες που καλούνταν να μετακινήσουν μέχρι κάποιο σημείο μέσα στον στίβο στάθηκαν η αφορμή για να έχει ένα ατύχημα ο Τάκης ο οποίος μετά το χτύπημα σωριάστηκε στην άμμο. Χρειάστηκε να περάσουν κάποια δευτερόλεπτα για να πειστούν και οι συμπαίκτες του ότι είναι καλά και έτσι δεν χρειάστηκε να παρέμβει κάποιος γιατρός για να τον εξετάσει.

Λίγο αργότερα στο ματσάρισμα της Μυριέλλας με τη Σοφιάννα, τα πράγματα αποδείχτηκαν δύσκολα και για τις δύο κοπέλες που για αρκετή ώρα πάλευαν να ρίξουν τους στόχους. Τελικά τα κατάφερε η Σοφιάννα όμως και εκείνη έπεσε στην άμμο ζητώντας λίγο νερό και η Μυριέλλα ήταν εξουθενωμένη μετά από τέτοια προσπάθεια και κατέρρευσε.

Μάλιστα, αφότου συνήλθε λίγο από την ένταση του αγώνα που μόλις είχε χάσει, ο Στάθης την πήρε στην αγκαλιά του για να την πάει στον πάγκο των κόκκινων καθώς ήταν πολύ χάλια

 

 

Η στιγμή που περίμενε η Ασημίνα Χατζηανδρέου εδώ και πολύ καιρό ήρθε. Επιτέλους θα έπαιρνε μήνυμα από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη. 

Μάλιστα, όταν κέρδισε η κόκκινη ομάδα, στην οποία ανήκει πλέον η Ασημίνα, φώναζε ότι θα πέσει πολύ κλάμα καθώς γνώριζε ότι θα ερχόταν σε επικοινωνία με τον σύντροφό της, τον γνωστό τραγουδοποιό.

Ήταν κάτι που ήθελε διακαώς και το εξέφραζε κάθε φορά που έχανε η προηγούμενη ομάδα της, η Μπλε.

Η στιγμή που περίμενε λοιπόν ήρθε και η Ασημίνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αντίκρισε στην οθόνη τον Χρήστο Δάντη.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο "βουνό" του και της είπε ότι είναι περήφανη για εκείνη.

Μάλιστα, ακούστηκε το τραγούδι του που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Σ' αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά» που φυσικά της αφιέρωσε αλλά αμέσως μετά, μέσα στα κλάματα τού αφιέρωσε και εκείνη με πολλή αγάπη.

H Σταυρούλα μάς σύστησε εμμέσως τον αγαπημένο της, Πάνο που είχε να της πει πολύ τρυφερά λόγια. 

Σειρά είχαν ο Νίκος και ο Νίκος κολλητοί φίλοι του Ανδρέα οι οποίοι φυσικά του έστειλαν ένα ανεβαστικό μήνυμα για να τον εμψυχώσουν να συνεχίσει την προσπάθειά του στον Άγιο Δομίνικο.

Την παράσταση όμως έκλεψε η κόρη του Στάθη Σχίζα η οποία είπε στον μπαμπά της να συνεχίσει με τόση δύναμη όση δείχνει τώρα ενώ του επέτρεψε να μείνει για αρκετό καιρό εκεί ώστε να γυρίσει νικητής. Όπως σχολίασαν όλοι οι συμπαίκτες του, η μικρούλα τού μοιάζει πολύ. Ήταν τόσο χαριτωμένη που ακόμα και ο Κατσαούνης, έβαλε τα κλάματα.

Η Τζο άκουσε μήνυμα από τη φίλη της Γεωργία και τη συγκίνησε πολύ. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Οι αδελφές και η μητέρα της Ναυσικάς τής έστειλαν το πιο τρυφερό μήνυμα δίνοντάς της δύναμη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Γιώργος Κατσαούνης άκουσε μήνυμα από τον φίλο του, τον Νίκο αλλά και τον Θανάση οι οποίοι τον εμψύχωσαν και του ζήτησαν να συνεχίσει με δυναμισμό και θάρρος. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Η Μυριέλλα άκουσε τα βίντεο από την αδελφή της Πηνελόπη και τον πατέρα της Άγγελο. Η ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Η Μυριέλλα ζήτησε από την αδελφή της με κλάματα να πείσει τη μαμά τους να βγει σε κάποιο μήνυμα για να τη δει. Βαλάντωσε όμως και όταν αντίκρισε στην τηλεόραση τον πατέρα της στον οποίο υποσχέθηκε πως θα πάνε μαζί με την αδελφή της στην Ντίσνεϊλαντ.

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα από τη μητέρα του δέχτηκε ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος συγκινήθηκε από το μήνυμά της. Όπως είπε ο γνωστός σεφ, είναι όλος του ο κόσμος και θέλει όταν επιστρέψει να την πάρει μία μεγάλη αγκαλιά. Δείτε το βίντεο:

Η Ασημίνα, εκτός από το μήνυμα από τον Χρήστο Δάντη έλαβε μήνυμα και από την Πελαγία, την πρώην παίκτρια στους Μαχητές η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

 

 

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Μυριέλλα Κουρεντή από τους Κόκκινους και ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τάκη Καραγκούνια από τους Μπλε.

Ποιος όμως είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, από το Survivor αποχωρεί απόψε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»