«Θα με δείτε την Παρασκευή στο δικαστήριο, αλλά δεν θα σας μιλήσω»

 

 

Εβελίνα Παπούλια για υπόθεση Φιλιππίδη: «Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη» - «Γύρισα το κεφάλι μου ξαφνικά και τον είδα με κατεβασμένο παντελόνι, γυμνό από τη μέση και κάτω. Σοκαρίστηκα από το θέαμα, αλλά περισσότερο σοκαρίστηκα με το βλέμμα του».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη έχουν κληθεί από τις καταγγέλλουσες να καταθέσουν υπέρ εκείνων και κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύφθηκε χθες στο «Πρωινό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο ίδιο κελί Λιγνάδης, Αναγνωστόπουλος και Φιλιππίδης – Γιατί τους έβαλαν μαζί; - Αυτές είναι οι μάρτυρες κατηγορίας Φιλιππίδη: «Ο ηθοποιός είναι η σκιά του εαυτού του, έχει χάσει πάνω από 25 κιλά»

 

 

Η Εβελίνα Παπούλια, λοιπόν, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε πως θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει, ωστόσο, δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα στην τηλεοπτική κάμερα.

«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δεν θα σας μιλήσω», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

 

 
 

Το πρωί της Τρίτης 15/3, μέσα από το «Πρωινό», ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε όσα πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι μάρτυρας κατηγορίας και είχε συνεργαστεί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν.

«Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από εμένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και μόλις γύρισα το κεφάλι μου τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι γυμνό από τη μέση και κάτω.

Σοκαρίστηκα από το θέαμα αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δε του ξαναμίλησα από τότε» είναι μερικά από όσα θα αναφέρει στην κατάθεσή της η ηθοποιός που αυτή την περίοδο κάνει και τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή.

 

 

 

Η δικηγόρος του Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου μιλά στη «Super Katerina» «Οι αθώοι άνθρωποι δε φοβούνται και είναι έτοιμοι

παρά τις φήμες που θέλουν να αναβάλλεται η διαδικασία εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός, η συνήγορός του τις διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Ο εντολές μου είναι στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνη. Όποτε και όπου κληθεί θα είναι “παρών”. Οι αθώοι δεν φοβούνται και είναι πάντα έτοιμοι να έχουν στενή επαφή με τη δικαιοσύνη, έτσι ώστε να παρέχουν εξηγήσεις όποτε κληθούν», είπε στη Super Κατερίνα η Κική Πακιρτζίδου και συνέχισε:

«Έχουμε αποδεικτικά στοιχεία που πιστεύουμε ότι είναι αθώος. Δεν θα αναβληθεί η δίκη. Η υπεράσπιση, όπως και ο ίδιος, επιθυμεί να γίνει το δικαστήριο το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν ουσιαστικοί μάρτυρες που έχουν να πουν για συγκεκριμένα γεγονότα που αφορούν τη δικαιοσύνη».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»