Oι έξι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο superstar Μπόμπαινας στο #MasterChefGR

 

 

#MasterChefGR: Το Mystery Box με ελεύθερο θέμα και η «παγίδα» που δυσκόλεψε τους παίκτες - Ο Βασίλης πήρε την νίκη- H στρατηγική που στοχοποίησε τον Μπόμπαινα και τους Κόκκινους! Το πιάτο του Δημήτρη, τα πικρόχολα σχόλια και το «γλέντι» στο Twitter: «Έφυγες...»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (14-3) είδαμε ότι το Mystery Box έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες, που ενώ στην αρχή φαινόταν κάτι απλό, είδαμε ότι δυσκολέυτηκαν αρκετά. 

 

 

Όπως και κάθε Δευτέρα, ως την πρώτη ατομική δοκιμασία της εβδομάδας, ήταν το Mystery Box, το οποίο και είναι μια από τις πιο αγαπημένες δοκιμασίες των παικτών.

Οι τρεις κριτές, αφού υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους στην κουζίνα του MasterChef, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον είναι συνολικά 16 και ότι συνεχώς οδεύουν σε όλο και πιο απαιτητικά πράγματα και ότι εκείνοι έχουν πολλές προσδοκίες από εκείνους. Στη συνέχεια, ρώτησαν τους παίκτες τι πιστεύουν ότι θα περιέχει το Mystery Box αυτής της εβδομάδας, με τον Μάριο να δηλώνει ότι πιστεύει ότι το θέμα θα είναι ελεύθερο.

Μόλις σήκωσαν τα κουτιά τους, με σκοπό να δουν τα υλικά, εκεί δεν υπήρχε τίποτα, με τον Μάριο να επιβεβαιώνεται για την σκέψη του και τους υπόλοιπους να χαίρονται, που θα είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τα υλικά για το πιάτο τους. Οι κριτές όμως είχαν μπροστά τους ένα λευκό μεγάλο κουτί, όπου εκεί κρυβόταν και η μεγάλη "παγίδα" της δοκιμασίας.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκεί βρισκόταν ένας μηχανισμός με φιάλη υγραερίου, την οποία όλοι οι παίκτες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά για τις παρασκευές τους.

Σε εκείνο το σημείο, οι περισσότεροι αγχώθηκαν, μιας και θα έπρεπε να μην χρησιμοποιήσουν την κουζίνα ή τις εστίες μαγειρέματος.

 

 

Ο Νίκος, ο Γρηγόρης, ο Βασίλης και ο Τζόναθαν ήταν οι τέσσερις που ξεχώρισαν στο Mystery Box, με τον Βασίλη να καταφέρνει να παίρνει, για ακόμα μια φορά την νίκη.

Μόλις οι κριτές ανακοίνωσαν το γεγονός ότι ο Βασίλης ήταν ο μεγάλος νικητής της δοκιμασίας, ξεκίνησαν τα σχόλια από τους παίκτες για αυτήν την εξέλιξη.

Ο Σταύρος μάλιστα ξεκίνησε να μιλάει για τον Δημήτρη, ο οποίος και έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και ενοχλεί όλους τους παίκτες, μιας και με τους περισσότερους έχει πρόβλημα. Μάλιστα, τόνισε ότι κάθε φορά που κάποιος κερδίζει μια δοκιμασία, σχεδόν πάντα του κάνει bullying. Ο Δημήτρης, με την σειρά του είπε ότι με την νίκη του Βασίλη, είναι σίγουρος ότι και πάλι θα στοχοποιηθεί στο τέστ δημιουργικότητας.

 

 

Μετά την νίκη του Βασίλη στο τεστ δημιουργικότητας, ο Δημήτρης Ταϊρίδης πήρε τα περισσότερα disadvantage που ήταν διαθέσιμα. 

Από την αρχή του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Βασίλης είχαν ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα, κυρίως από την πλευρά του Δημήτρη, ο οποίος είχε υποτιμήσει πάρα πολύ τον αντίπαλό του και δεν είχε διστάσει να το δηλώσει και δημόσια.

Τα δυο βασικά υλικά που είχε να μοιράσει στους αντιπάλους του ήταν ο φρέσκος ανανάς και ο αποξηραμένος- ζαχαρωμένος ανανάς, ο οποίος είχε και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην διαχείρηση, μιας και ήταν ένα ήδη επεξεργασμένο προϊόν.

Ο Βασίλης ήθελε να δυσκολέψει αρκετά τον Δημήτρη, στον οποίο και έδωσε τον αποξηραμένο ανανά και χρόνο μόλις 40 λεπτά. Εκείνος προσπάθησε πολύ, ώστε να καταφέρει να κερδίσει την δοκιμασία, χωρίς ωστόσο το πιάτο του να είναι αυτό που περίμενε. Οι τρεις κριτές του είπαν ότι το πιάτο είχε πολλές αδυναμίες, με κυριότερη εκείνη της παρασκευής του σουφλέ και της σάλτσας, ενώ και το στήσιμο του πιάτου δεν ήταν από τα καλύτερα που έχει παρουσιάσει ο Δημήτρης.

 

 

Τα σχόλια στο Twitter, μετά τα πικρόχολα σχόλια των κριτών ήταν επικά, με τους περισσότερους να συμφωνούν ότι θα είναι ένας από τους παίκτες, που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, στήνοντας "πάρτι", μιας και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον θέλουν μέσα στον διαγωνισμό και ότι η συμπεριφορά του τους έχει κουράσει.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef 6

Ο Γιάννος τελικά με 40 λεπτά στη διάθεσή του ήταν ο μεγάλος νικητής της δοκιμασίας και πήρε στα χέρια του και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας. Σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε και το πιάτο του Γρηγόρη, που άρεσε στους κριτές.

 

 

 

Αντιθέτως άσχημα τα μαντάτα για έξι υποψήφιους, οι οποίοι ήταν σε κακή μέρα και μαγειρεύουν απόψε στην κουζίνα του Masterchef. Σύμφωνα με την ετυμηγορία των κριτών, τα χειρότερα πιάτα είχαν η Καλλιόπη, η Φανή, ο Μάριος, ο Παναγιώτης, ο Δημήτρης και ο Βασίλης.

 

 

To trailer 36ου επεισοδίου - Τρίτη 15.3.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Καθήλωσε η Μαρία Καβογιάννη - Αποθέωση για την Χάρις Αλεξίου
#SurvivorGR: Οι νέοι κανόνες στις μονομαχίες, η ανατροπή και η δεύτερη ευκαιρία της Δώρας
#MasterChefGR: Αποχώρησε o πιο ωραίος, συμπαθής και αγαπητός παίκτης του διαγωνισμού!
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
#MasterChefGR: Λευτέρης: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φουρέιρα που με γουστάρει! Να 'σαι καλά, σ'αγαπώ!»