«Μετά την εισβολή, νιώθω σαν να έχει ξεριζωθεί ένα κομμάτι της καρδιάς μου»

 

 

Mila Kunis και Ashton Kutcher έχουν φτάσει ήδη στα 20 εκατ. δολάρια σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την έναρξη της εκστρατείας #StandWithUkraine - «Ο Ashton κι εγώ συναντηθήκαμε με τον Ζελένσκι»   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην Ουκρανία, ο πόλεμος συνεχίζεται με εκατομμύρια πλέον ανθρώπους να έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, προκειμένου να βρουν ένα ασφαλές μέρος για να χτίσουν και πάλι τις ζωές τους από το μηδέν.

Την ίδια ώρα, η Mila Kunis μαζί με τον σύζυγό της, Ashton Kutcher ήταν από τους πρώτους celebrities που στάθηκαν στο πλευρό της Ουκρανίας, μετά τη ρωσική εισβολή.

Η Mila Kunis που κατάγεται από τη χώρα, που πλήττεται από τα χτυπήματα των Ρώσων, στα πλαίσια μίας συζήτησης για το πρότζεκτ «Conversations Above the Noise» εξομολογήθηκε στη Μαρία Σρίβερ πως πάντοτε ένιωθε Αμερικανίδα, όμως μετά τα τελευταία συμβάντα, είναι πολύ περήφανη για τις ουκρανικές της ρίζες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Πάντα ένιωθα Αμερικανίδα και όταν όλοι μου έλεγαν ότι είμαι από την ανατολική Ευρώπη, εγώ τους έλεγα πως νιώθω περισσότερο σαν να έχω ρίζες από το Λος Άντζελες. Μετά συνέβη αυτό στη χώρα μου. Ο Ashton κι εγώ μάλιστα, πήγαμε και συναντηθήκαμε με τον Ζελένσκι, λίγο πριν την πανδημία του κορωνοϊού. Αν και ήμουν εκεί όμως, συνέχιζα να νιώθω Αμερικανίδα», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κάποια από τα συναισθήματά της άλλαξαν, μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. «Συνέβη αυτό έπειτα και δεν μπορώ να εκφράσω ή να εξηγήσω όσα ένιωσα. Είναι σαν να έχει ξεριζωθεί ένα κομμάτι της καρδιάς μου, είναι το πιο παράξενο συναίσθημα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Όλη αυτή η αλληλεγγύη προς τους Ουκρανούς δεν σημαίνει πως οι υπόλοιπες χώρες ή άνθρωποι είναι κακοί. Δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να θεωρήσουμε εχθρούς τους ανθρώπους στη Ρωσία. Θέλω να δώσω έμφαση σε αυτό, καθώς στον Τύπο δεν αναφέρεται συχνά», τόνισε η Μila Kunis.

Και πρόσθεσε: «Παντού υπάρχει η πεποίθηση ότι “αν δεν είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας”. Δεν χρειάζονται να ενισχύονται τέτοιες αντιλήψεις. Παροτρύνω τον κόσμο να στρέψει το βλέμμα του στους ανθρώπους που είναι στην εξουσία και όχι σε όλους».

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Ashton Kutcher έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν 30 εκατ. δολάρια για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η 38χρονη, η οποία γεννήθηκε στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας και ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός έχουν φτάσει ήδη στα 20 εκατ. δολάρια σε λιγότερο από μια εβδομάδα και είναι 10 εκατομμύρια δολάρια μακριά από τον στόχο τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια