Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο Τάκης εκτός εαυτού στο #SurvivorGR

 

 

#SurvivorGR: Οι... κωλοτούμπες του Κατσαούνη, ο θυμός της Ασημίνας και το κεφάλαιο... Μαρτίκας! - Η Κάτια καταγγέλλει στημένες ψηφοφορίες και η Μυριέλλα πέταξε την ατομική ασυλία - Ατύχημα κατά τη διάρκεια του ψαρέματος για τον Τάκη. Τον τσίμπησε σαλάχι  - Ο Τάκης εναντίον όλων- Έξαλλες Βρισηίδα και Κάτια!  «Ζητάω από την παραγωγή να δείξει τα πλάνα. Θα φύγω, είστε ψεύτες»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά το προχθεσινό Συμβούλιο κατά το οποίο οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, άλλαξαν πολλές ισορροπίες μεταξύ των παικτών και στις δύο ομάδες. 

Η Ασημίνα και ο Κατσαούνης βρίσκονται πάλι σε... εμπόλεμη ζώνη μετά από μία παρεξήγηση που έγινε χθες μεταξύ τους και μάλιστα εκείνη σήμερα τον κατηγόρησε on camera για... κωλοτούμπες, καθώς όπως δείχνει, δεν έχει κανένα κοινό σημείο επαφής με τον Τσακατσούκα, παρ' όλο που μέχρι πρότινος έκαναν καλή παρέα. 

 

 

Στο μεταξύ η Μαίη η οποία έχει παρακολουθήσει από πρώτο χέρι τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε Ασημίνα και Γιώργο σχολίασε πως αυτό που υπήρχε ανάμεσά τους μέχρι πρότινος δεν ήταν αληθινό.

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα, στην αντίπαλη ομάδα έκανε και εκείνη το σχόλιό της για τη σύρραξη ανάμεσα σε Ασημίνα και Κατσαούνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως χθες στο συμβούλιο έκαναν σαν παιδάκια.

 

 

Ο Στάθης από την πλευρά του, ο οποίος χθες δέχτηκε επίθεση από τον Σπύρο Μαρτίκα θεωρώντας πως προηγουμένως τον είχε προσβάλλει λέγοντάς του πως δεν φοράει παντελόνια, είπε για τον γνωστό φαρμακοποιό πως το περιστατικό ανάμεσά τους έγινε πριν 3 μέρες. «Αυτός είναι ο Μαρτίκας» είπε.

Ο Σπύρος από την πλευρά του, θιγμένος όπως είναι από τον Στάθη είπε απευθυνόμενος σε εκείνον: «Η ασέβειά σου δείχνει την απίστευτη ανανδρία σου. Ηρεμήστε διάσημοι, ηρεμήστε».

 

 

Πάντως, η Ασημίνα θεωρεί πλέον, μετά από πέντε υποψηφιότητες προς αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίικα, πως θα καταφέρει με το κοινό που τον στηρίζει να βγάλει εκτός κάποιον Κόκκινο σε περίπτωση που απόψε χάσουν οι Διάσημοι. 

 

 

Αν και ο αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος της εβδομάδας, εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που τελικά στέλνουν τους Διάσημους στο Συμβούλιο για να βγάλουν κάποιον παίκτη της ομάδας τους προς αποχώρηση!

Ο αγώνας κατέληξε σε flag race και οι Διάσημοι αποφάσισαν να παίξουν με τη Βρισηίδα και τον Άρη Σοϊλέδη ενώ οι Μαχητές έπαιξαν με τον Τάλα και τη Σταυρούλα.

Μάλιστα η τελευταία αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Άρη στους στόχους και πράγματι τα πήγε μία χαρά καθώς η Σταυρούλα κατάφερε να ρίξει τις κορύνες πιο γρήγορα από τον αντίπαλό της.

Έτσι, απογοητευμένοι είναι οι Κόκκινοι οι οποίοι ούτε θα απολαύσουν το κλαμπ σάντουιτς που τόσο λαχταρούσαν ούτε θα αποφύγουν να βγάλουν κάποιον παίκτη προς αποχώρηση.

Οι Μπλε αντίθετα θα γεμίσουν και πάλι τα στομάχια τους και θα πάρουν δυνάμεις ενώ θα πάνε στο Συμβούλιο ως παρατηρητές.

 

 

Όσο πάει και... χοντραίνει το παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο με την Κάτια να καταγγέλλει στημένες ψηφοφορίες Διάσημων και Μαχητών σε συνεργασία και τη Μυριέλλα να πετάει την ατομική ασυλία για χάρη της Ναυσικάς. 

Προχθες την ασυλία την κέρδισαν οι Μπλε και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι -για πέμπτη φορά μέσα στο παιχνίδι- ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Κάτια, παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν γύρω της, μιλώντας on camera κατήγγειλε ότι η παρέα των Σοϊλέδη, Ναυσικάς και Απόστολου, ίσως και του Στάθη, είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Μπλε προκειμένου να βγάλουν από το παιχνίδι παίκτες της ομάδας τους που οι ίδιοι δεν θέλουν.

Την ίδια ώρα οι Κόκκινοι οι οποίοι έχασαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας έπρεπε να διαγωνιστούν για την ατομική ασυλία. Όπως όμως είπε σε μία κουβέντα αργότερα ο Τάκης στις κοπέλες, η Μυριέλλα επίτηδες άφησε να χαθεί η ατομική ασυλία από τα χέρια της για να την χαρίσει στη φίλη της, τη Ναυσικά.

 

 

Για καλό πήγε για ψάρεμα ο Τάκης Καραγκούνιας αλλά τελικά του βγήκε... ξινό αφού τον τσίμπησε σαλάχι και μούδιασε το χέρι του!

Ο μισθοφόρος μετά τον αγώνα ασυλίας όπου η ομάδα του έχασε, είπε να πάει για ψάρεμα προκειμένου να φάνε καλύτερα όλοι στην παραλία των Κόκκινων.

Μόνο που δεν περίμενε ότι θα έβγαινε άρον άρον από τη θάλασσα μετά από τσίμπημα σαλαχιού που είχε μόλις πιάσει.

Ο Τάκης βγήκε από τη θάλασσα και κυριολεκτικά γονάτισε από τους πόνους καθώς το σαλάχι είχε καταφέρει με την ουρά του να τον τσιμπήσει και στα δύο χέρια.

Όπως είπε, δεν έχει ξανανιώσει τόσο πόνο στη ζωή του και πραγματικά φοβήθηκε πολύ. Παρ' όλο που είναι δεινός ψαράς και λατρεύει τη συγκεκριμένη ασχολία, δεν περίμενε ποτέ πως θα κατέληγε έτσι.

Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα άρχισε να συνέρχεται, εξηγώντας στους συμπαίκτες του πώς είχε νιώσει.

 

 

Μετά από την ήττα τους, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις είναι πρωταγωνιστικές, με Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, σε κάποια στιγμή του συμβουλίου, δεν μπορούσε με τίποτα να μείνει άλλο στον ίδιο χώρο με όλους εκείνους που φώναζαν και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον. Η Κάτια Ταραμπάνκο την ακολούθησε, μιας και ήθελε να την ηρεμήσει, κάτι που κατάφερε, αφού της είπε μόνο δυο λόγια και στην συνέχεια επέστρεψαν μαζί στο συμβούλιο.

Μόλις επέστρεψαν, ο Τάκης Καραγκούνιας την ρώτησε τι της συνέβη, με εκείνη να απαντά ότι δεν αντέχει με τίποτα τις εντάσεις και ότι έχει ξαναφύγει από το συμβούλιο μια φορά, όταν ήταν ακόμα ο Βαλάντης μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός, μιας και είπε ότι ήταν η σειρά της ψηφοφορίας των Κόκκινων, απευθύνθηκε στην Κάτια και την ρώτησε με ποιο κριτήριο θα ψηφίσει.

Η ίδια ξεκίνησε εκεί ένα μεγάλο θέμα, λέγοντας στον Τάκη ότι αυτό που είπε στην Ευρυδίκη πριν από το συμβούλιο ήταν τραγικό. Όταν εκείνος την ρώτησε τι είπε και δεν το θυμάται, η Κάτια και η Βρισηίδα τον κατηγόρησαν ότι είπε στην Ευρυδίκη ότι όλα αυτά που είχε πει ο Βαλάντης για εκείνη, καλώς έκανε και τα είπε.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, εκείνη την στιγμή, βγήκε εκτός εαυτού, μιας και ζήτησε να φύγει από το συμβούλιο, αφού όλοι λένε ψέματα εναντίον του και τον κατηγορούν χωρίς λόγο και αιτία.

 

 

Μεγάλος καβγάς μεταξύ των Διασήμων εκτυλίχθηκε στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τάκη Καραγκούνια να μην μπορεί με τίποτα να συγκρατήσει τον θυμό του. 

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, είδαμε ότι η Τζο Μαριδάκη, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι υποψήφιοι για αυτήν την εβδομάδα.

Στο συμβούλιο του νησιού και μετά την ήττα των Διασήμων, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να βρεθεί στη θέση να ψηφίσει έναν παίκτη, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το πρώτο όνομα, που βγήκε μετά από την ψηφοφορία των Διασήμων ήταν εκείνο της Βρισηίδας Ανδριώτου, την οποία οι περισσότεροι την ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους. Η ίδια είπε ότι το θεωρεί άδικο, μιας και δεν πιστεύει ότι ήταν η χειρότερη αγωνιστικά, αλλά η Μυριέλλα θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται στην θέση της.
 
 
 

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε ως δεύτερη υποψήφια από την ομάδα των Διασήμων την Κάτια Ταραμπάνκο, λέγοντας ότι με τους υπόλοιπους παίκτες είναι από την αρχή του παιχνιδιού μαζί και ότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να ψηφίσει, σύμφωνα με όλο αυτό που έχει σκεφτέι.

Στη συνέχεια, η Ασημίνα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία των Μαχητών, έδωσε ως δεύτερη υποψήφια από την ομάδα της την Τζο Μαριδάκη, η οποία είναι αγωνιστικά αδύναμη, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος δεν έχει μια σταθερή συμπεριφορά και κάνει κωλοτούμπες, αλλά δεν μπορεί να τον ψηφίσει, γιατί θα ήταν εγωιστικό από μέρους της.

 

 

 

Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να δώσει τον λόγο στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την ίδια να ξεσκεπάζει τα όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα της, μιας και πολλά έχουν ειπωθεί, τα οποία και, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, όλοι τα αγνοούν. Εκεί τέθηκε και το θέμα του Τάκη Καραγκούνια και όλα αυτά που είπε εκείνος στην Ευρυδίκη πριν από το συμβούλιο.

Εκείνος αρνήθηκε τα πάντα, ρωτώντας ανοιχτά την Ευρυδίκη για το τι της είπε, με την ίδια να του απαντά: «Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό από που ακριβώς έχει ξεσπάσει. Αυτό που άκουσα είναι ότι κάποιος είχε δίκιο εδώ μέσα με όλα αυτά που μου είπε και προφανώς εννούσε τον Βαλάντη με όλα όσα μου είχε πει.»

Ο Τάκης Καραγκούνιας, εκείνη την στιγμή, βγήκε εκτός εαυτού, αφού δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί όλα αυτά που του καταλογίζουν, λέγοντας:

«Εκλιπαρώ την παραγωγή αυτήν την στιγμή αν είπα εγώ αυτά που είπε η Βρισηίδα. Στο ορκίζομαι ότι θα φύγω. Αν θέλετε δείξτε τώρα το βίντεο, αλλιώς σηκώνομαι και φεύγω αυτήν την στιγμή. Εγώ έχω έρθει εδώ για να ζήσω την κόρη μου. Δεν θα παίξω κανέναν ρόλο και δεν λέω ψέματα. Δεν μπορώ να συνεχίσω με όλη αυτήν την κατάσταση. Πως είναι δυνατόν να με παρομοιάζουν με έναν τόσο τοξικό άνθρωπο, που είχε πει κάτι τόσο τραγικό στην Ευριδίκη. Με κατηγορούν ανοιχτά και χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα.»

 

 

Μετά τον χθεσινοβραδινό χαμό στο Συμβούλιο του Survivor, οι εντάσεις συνεχίζονται στην ομάδα των Διάσημων.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα αποκαλύπτει στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πως η Ευρυδίκη, η Βρισηίδα και η Κάτια σχεδιάζουν να τη διώξουν από το παιχνίδι.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες του Survivor θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, ενώ ένα μήνυμα από την Ελλάδα «τσακίζει» τους περισσότερους παίκτες, με την Κάτια Ταραμπάνκο να αναφέρει συγκινημένη: «Θα φάω ακόμα και χώμα αν χρειαστεί».

Ποιο είναι το φαβορί για να φύγει αύριο, Τετάρτη 16 Μαρτίου;

Αυτή που αποχωρεί σύμφωνα με τα τελευταία spoilers είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μάλιστα έχει σχολιαστεί πολύ για το γεγονός ότι η αμοιβή της στο Survivor 5 είναι υψηλή.

Επειδή όμως τα spoilers είναι spoilers, μένει να ακούσουμε την απόφαση του κοινού από το στόμα του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!