Ο Κούγιας μηνύει τον 27χρονο Αιγύπτιο για ψευδή κατάθεση στην Δίκη Λιγνάδη

 

Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη, μετά την κατάθεση του πρώτου φερόμενου θύματος του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον δικαστών και ενόρκων. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο 27χρονος άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, περιέγραψε στο δικαστήριο τη γνωριμία τους και την -όπως είπε χαρακτηριστικά- τραυματική κατάληξη της για τον ίδιο.

Μετά το τέλος της κατάθεσής του, ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλε μήνυση στον 27χρονο για ψευδή κατάθεση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

ο Αλέξης Κούγιας στο τέλος της συνεδρίασης γνωστοποίησε ότι η πλευρά του ηθοποιού και σκηνοθέτη, καταθέτει μήνυση στον μάρτυρα για ψευδή κατάθεση, ζητώντας να εφαρμοστεί το άρθρο 38 του ΚΠΔ και να διαβιβαστεί η μήνυση στην Εισαγγελία για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Από την άλλη, ο συνήγορος του μάρτυρα και μηνυτή, Γιάννης Βλάχος δήλωσε πως επιφυλάσσεται να σχολιάσει στην επόμενη συνεδρίαση. Σε κάθε περίπτωση πάντως και ο εισαγγελέας της έδρας σχολίασε ότι δεν αποκλείεται να χρειαστούν διευκρινίσεις από τον μάρτυρα. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι η καταγγελία του 27χρονου ήρθε 10 ή 11 χρόνια μετά το συμβάν, ενώ, επισήμανε ότι δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση ή μάρτυρας που να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του. Παράλληλα, επισήμανε πως υπήρξαν αντιφάσεις σε όσα υποστήριξε για το πότε αποφάσισε να υποβάλει τη μήνυση ενώ μπέρδεψε και τις ημερομηνίες.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κούγιας επισήμανε πως ο μάρτυρας είπε ψέματα για την επαγγελματική του ιδιότητα ενώ υπήρξαν και σωρεία αντιφάσεων σχετικά με το πότε γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, το χρώμα του αυτοκινήτου με το οποίο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φέρεται να τον πήρε από το αεροδρόμιο με τους φίλους του και άλλα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στον ισχυρισμό του μάρτυρας πως είδε τρεις φορές την παράσταση Amadeus το 2010, ενώ, η παράσταση ανέβηκε τον Φεβρουάριο του 2011.

«Η κατάθεση είναι απολύτως ψευδής. Η μήνυση υποβλήθηκε 10 ή 11 χρόνια μετά από το συμβάν, δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση, αλλά ούτε και μάρτυρες» σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζοντας ότι ο μάρτυρας «έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το πότε αποφάσισε να υποβάλει μήνυση, μπέρδεψε τις ημερομηνίες, δεν είπε αλήθεια για την επαγγελματική του ταυτότητα, πρόκειται περί κοινού απατεώνα». Συνολικά ο δικηγόρος του κατηγορούμενου σκηνοθέτη εντόπισε 19 αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας, ο μάρτυρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor
ΒΙΝΤΕΟ: Η Άννα Βίσση τραγουδά σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο
Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε