Έξαλλος ο Μπιμπίλας με Κούγια: «Nα του βάλουν φρένο από τον δικηγορικό σύλλογο»

 

 

Ένα ακόμα μέτωπο «άνοιξε» ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δίκη Λιγνάδη, όταν αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα -αποκαλώντας τον με λάθος επίθετο- και τον Πασχάλη Τσαρούχα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ένα ακόμα μέτωπο «άνοιξε» ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δίκη Λιγνάδη, όταν αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα -αποκαλώντας τον με λάθος επίθετο- και τον Πασχάλη Τσαρούχα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Η υπόθεση Λιγνάδη έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους που δεν υπήρχαν πουθενά, ακόμα και τον Μπίμπιλα τον είδα να κάνει διαφημίσεις. Τον Τσαρούχα να συμμετέχει σε σίριαλ που είχα να τον δω πολλά χρόνια. Κάποιοι χρησιμοποίησαν την υπόθεση για τους δικούς του σκοπούς» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας έξω από τα δικαστήρια.

 

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό», απαντώντας στα λεγόμενα του ποινικολόγου. «Με έκπληξη με πληροφόρησαν θεατές γι’ αυτό που έχει πει ο κύριος Κούγιας. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί επίτηδες λάθος το όνομά μου για να με μειώσει, διότι έχει μιλήσει μαζί μου και ξέρει πολύ καλά ότι δε με λένε Μπίμπιλα, αλλά Μπιμπίλα. Το κάνει επίτηδες για μειωτικούς λόγους» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Και πρόσθεσε: «Χρησιμοποιεί και πράγματα που πρέπει από τον δικηγορικό σύλλογο να του βάλουν ένα φρένο. Εγώ και ο κύριος Τσαρούχας είμαστε εκλεγμένοι από το σώμα των Ελλήνων ηθοποιών, δεν είμαστε διορισμένοι όπως ο πελάτης του από καμία κυβέρνηση. Θα πρέπει να καταλάβει ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους την τακτική διότι υπάρχουν και δικαστήρια. Εγώ θα συμβουλευτώ τους νομικούς μου συμβούλους για το τι θα κάνω από εδώ και κάτω για να σταματήσει ο κύριος Κούγιας τον λάθος δρόμο που έχει πάρει».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια, πριν από λίγους μήνες. «Στο τηλέφωνο όταν μιλήσαμε για λίγα λεπτά πριν λίγους μήνες, του είπα να ψάξει καλά την καριέρα μου αν δεν τη γνωρίζει ως όφειλε διότι εγώ δεν είμαι ένας ηθοποιός που βγήκα χθες. Εγώ έχω πάρει σύνταξη από αυτό το επάγγελμα. Έχω κάνει περιουσία από αυτό το επάγγελμα και θα όφειλε να το ψάξει πριν αρχίσει να λέει αυτά που λέει».

 

 

«Αποφάσισα να ζητάω 200 ευρώ κάθε φορά που θα βγαίνω σε κάποια εκπομπή» O Σπύρος Μπιμπίλας μαζεύει χρήματα για το ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών

Τον Σπύρο Μπιμπίλα συνάντησε σε βραδινή έξοδο η κάμερα της εκπομπής «Happy day». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποκάλυψε στους δημοσιογράφους μια απόφαση που πήρε. Συγκεκριμένα είπε πως από εδώ και στο εξής για να βγει μέσω skype σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή θα ζητάει να δίνεται το ποσό των 200 ευρώ στο ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών.

«Επειδή καταναλώνω πάρα πολύ χρόνο για τις εκπομπές όλων των καναλιών αποφάσισα, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό και αν θα το κάνουν, παρακαλώ πάρα πολύ όλες τις εκπομπές και όλα τα κανάλια, κάθε φορά που θα βγαίνω και θα καταναλώνω τόσο χρόνο – δε μιλάω για τώρα που βρήκα κάμερες μπροστά μου – να βάζουν ένα μικρό ποσό στο ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών που αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα, να βάζουν το ελάχιστο ποσό των 200 ευρώ που καθόμαστε με τις ώρες στα skype» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε να λέει τις πρώτες λέξεις - Το μήνυμα της συντρόφου του
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air
Γενέθλια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Σαν σήμερα γεννήθηκαν τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική στην Ελλάδα!
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Θοδωρής Σκυφτούλης: «Με σημάδεψαν οι ΜΑΤατζήδες με το όπλο, ήμουν 5 χρονών»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»
Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, έπαθα μία πολύ μεγάλη ζημιά, την πάτησα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»