«Ποια είναι η Συνατσάκη; Έχει οικογένεια η κυρία; Ελπίζω να είναι φυσιολογική»

 

 

Απάντησε στην ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία, ειλικρινά σας το λέω.

«Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας, με ζουρλαίνει», έγραψε σε story της στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση, έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, και η απάντησή του ανάβει φωτιές…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας τη ρεπόρτερ, με την ίδια να του απαντά πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει πολλές ιδιότητες, όπως παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer.  

«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος και κατέληξε: «Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».

«Ορισμένοι έχουν «πεθάνει» γενικά και βρίσκουν κάτι για να τους ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της».

 

 

Τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, τόσο για τη Τζέφ Μοντάνα, όσο και για τη Μαίρη Συνατσάκη σχολίασαν στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τι σημαίνει φυσιολογικό; Έχει ακραίες θέσεις ο Αλέξης Κούγιας. Εγώ αντιλαμβάνομαι να δίνουμε βήμα στον κάθε άνθρωπο να εκφράζεται, αλλά τι σημαίνει φυσιολογικός; Φυσιολογικός είναι αυτός που έχει οικογένεια και ο άλλος όχι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αν ένας άλλος οποιοσδήποτε δικηγόρος, εξαιρετικός φοιτητής, εξαιρετικός νομικός, με πολλές σπουδές, διατύπωνε στην κάμερα αυτές τις θέσεις, τι θα γινόταν μετά; Δηλαδή είναι σαν να είναι στο απυρόβλητο, που προφανώς είναι ένας εξαιρετικός νομικός. Αν τοποθετούνταν ένας άλλος νομικός και έλεγε αυτά, τι θα συνέβαινε;

Αν έλεγε ένας δικηγόρος, “δεν γνωρίζω τι σημαίνει διεμφυλικός και ήταν ένας μαντράχαλος”, που όλο αυτό προσβάλλει νόμους που υπερασπίζονται την επιλογή του καθενός να ορίζει την ανθρώπινή του φύση… Αυτές οι δηλώσεις καταπατούν νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί» ανέφερε η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της.

Δες παρακάτω πώς συνεχίστηκε η κουβέντα αναφορικά με τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια