Tα new entries: Μπήκαν στο #SurvivorGR οι νέοι παίκτες!

 

«Μετωπική» Ασημίνας και Μέης - Εκτός εαυτού το «βουνό» - Κατσαούνης και Ασημίνα ήρθαν κοντά: «Τον βάζω κάθε βράδυ να με χαϊδεύει»- Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο - 20 μέρες σερί χωρίς φαγητό οι Μαχητές στο #SurvivorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Δύσκολη μοιάζει η επόμενη ημέρα στο Survivor για την ομάδα των Διασήμων μετά την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και την οικειοθελή αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη. Μάλιστα, η Μυριέλλα Κουρεντή έδειξε να μην μπορεί να πιστέψει πως αποχώρησε ο καλός της φίλος από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Το να ξυπνάω χωρίς τον Λάμπρο δίπλα μου, είναι κάτι που δεν νομίζω να συνηθίσω εύκολα. Ήμασταν από την αρχή του παιχνιδιού μαζί. Πόσο εγκρατής ήταν σε όλα, πως γέμιζε το στομαχάκι του ενώ άλλοι είχαμε πολύ λιγότερα κιλά και παραπονιόμασταν ότι πεινούσαμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα του Survivor.

«Μου λείπεις πολύ σκόρε μου» αναφώνησε η ηθοποιός

 

 

Στο στόχαστρο μπήκαν οι Διάσημοι από τους μαχητές.

Στο συμβούλιο αποχώρησης είδαμε την Αθηνά Ευμορφιάδη να παίρνει την απόφαση να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς δεν μπορούσε να μείνει άλλο μακριά από το παιδί της.

Η αντίδραση της Ευρυδίκης άφησε άφωνους τους Μαχητές και σύμφωνα με τους ίδιους ήταν υπερβολική.

Στο επεισόδιο (12/2) είδαμε την Μπλε ομάδα να κάθεται στην καλύβα και να κατακεραυνώνει την παίκτρια των Κόκκινων για το επικό κλάμα που έριξε.

 

 

Άλλη μία ένταση είδαμε μεταξύ της Ασημίνας και της Μέης.

Η πείνα και η απομόνωση επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία των παικτών και αρκετές φορές είδαμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Αυτή τη φορά είδαμε την Ασημίνα και την Μέη να λογομαχούν, με την πρώτη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Αφορμή στάθηκε μία ατάκα της Ασημίνας στον Σπύρο. Την ώρα που μιλούσε η παίκτρια των Μαχητών η Μέη «πετάχτηκε» και αυτό ήταν κάτι που εξόργισε το... βουνό.

 

 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται να έχουν αφήσει στο παρελθόν τις διαφορές τους και να έχουν έρθει κοντά.

Συγκεκριμένα τους είδαμε να είναι δίπλα δίπλα το βράδυ. Η παίκτρια αρχικά δήλωσε: «Με τον Γιώργο μπορεί στο παρελθόν να έχουμε διαπληκτιστεί λόγω των συμβάντων που είχαν γίνει με την Μυριέλλα και είχε γυρίσει και είχε πει κάποια πράγματα για μένα. Τα έχω κρατήσει κλειδωμένα σε ένα κουτάκι στο κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να μην κάνω παρέα μαζί του. Με κάνει και γελάω, περνάμε πολύ όμορφα και μέχρι να ξανασυμβεί κάτι ακραίο που θα μας χαλάσει τη σχέση νομίζω ότι δεν θα χαλάσει από μόνο του γιατί είναι κάτι όμορφο».

Και πρόσθεσε:«Τον βάζω και κάθε βράδυ να με χαϊδεύει γιατί είμαι πολύ χαδιάρα γενικά» πρόσθεσε η παίκτρια των Μαχητών με τα πλάνα που ακολούθησαν να δείχνουν πως οι δυο παίκτες του Survivor ήταν πολύ, πολύ κοντά τη νύχτα. «Εκείνον τον χαλαρώνει και τον κοιμίζει, οπότε μια χαρά».

 

 

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν.

Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψε η Κάτια Ταραμπάνκο. Το νεαρό μοντέλο που μαγνήτισε τα βλέμματα την περσινή σεζόν, λόγω προβλήματος υγείας είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει στις τρεις πρώτες εβδομάδες.

Ωστόσο η ίδια πήρε την απόφαση να ξανά μπει στο παιχνίδι και οι συμπαίκτες της, την καλωσόρισαν με επιφωνήματα.

Λίγο αργότερα η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε:«Ένα Survivor εδώ γίνεται; Και γύρισα! Survivor 2022… γνώριμα τα μέρη, περίεργα τα συναισθήματα. Μου έλειψε, για να το πάμε και λίγο πιο σοβαρά καθώς ήταν ένας κύκλος που δεν έκλεισε. Χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Survivor ’21…»

Και πρόσθεσε:«Είχε ανοίξει ένας κύκλος πέρυσι όπου κράτησε μόνο τρεις εβδομάδες. Λόγω υγείας και μαζί με τους γιατρούς με έστειλαν ουσιαστικά πακετάκι σπίτι μου». σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ενώ πρόδωσε στους νέους της συμπαίκτες πως «πραγματικά έχω τόση όρεξη να αγωνιστώ μαζί σας».

 

 

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 4 παίκτες μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το παιχνίδι επιβίωσης προβάλλεται για 5η σεζόν και έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές. Οι παίκτες κάθε μέρα είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι το τέλος και Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως στόχο τη νίκη.

Στο επεισόδιο είδαμε να μπαίνουν πέντε νέοι παίκτες δίνοντας στους παίκτες μία νέα πνοή και χαρά.

Όπως ήταν φυσικό όταν ο Γιώργος Λιανός τους παρουσίασε Μαχητές και Διάσημοι έμειναν άφωνοι, όμως στη συνέχεια τους καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανάμεσα στους νέους παίκτες είδαμε τον φίλο του Κώστα Αναγνωστόπουλου και τον «κολλητός» του Αντετοκούμπο.

 

 

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης κόλλησε στην άμμο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Ο στίβος μάχης σε κάθε αγώνα είναι απαιτητικός και αρκετές φορές έχουμε δει τους παίκτες να δυσκολεύονται.

Αυτή τη φορά οι παίκτες έπρεπε να σκάψουν στην άμμο και να περάσουν το εμπόδιο από κάτω, κάτι που από ότι φαίνεται δυσκόλεψε τον Ανδρέα.

Συγκεκριμένα ο παίκτης των Μαχητών δεν έσκαψε καλά με αποτέλεσμα να κολλήσει στην άμμο και να μην μπορεί να αναπνεύσει. Οι υπόλοιποι τρόμαξαν και έτρεξαν κοντά του για να τον βοηθήσουν και να του προσφέρουν νερό.

Λίγο αργότερα ο ίδιος δήλωσε πως είναι μια χαρά και συνέχισε το παιχνίδι από το σημείο που σταμάτησε.

 

 
 

Άλλο ένα αγώνισμα επάθλου πραγματοποιήθηκε και βρήκε νικητές τους Διάσημους.

Το αγώνισμα επάθλου ήταν φαγητό και έδωσαν και οι δύο ομάδες τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν, αφού το συγκεκριμένο έπαθλο είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε παίκτη.

Ο στίβος μάχης απαιτητικός, όμως μόνο μία ομάδα έπρεπε να αναδειχτεί νικήτρια. Οι Διάσημοι είναι εκείνοι που κέρδισαν και συνέχισαν το σερί των νικών τους εδώ και περίπου 20 μέρες.

Οι Μπλε έχουν αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες στιγμές τελευταία καθώς μπορεί να κέρδισαν την εβδομάδα που πέρασε και τους δύο αγώνες ασυλίας, όμως αυτοί οι αγώνες δεν τους χαρίζουν τροφή.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
Tο Nemo έσπασε το τρόπαιο της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις: «Ήταν η πιο queer παράσταση»
Let the show begin! Η ώρα του Μεγάλου Τελικού της #Eurovision 2024 έφτασε! Καλή επιτυχία Ελλάδα & Κύπρος!
Mετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, εξαφανίστηκε και η Ιρλανδία - Εκτός παρέλασης Ελλάδα & Ελβετία
Γιατί όλες οι αποφάσεις της #EBU για το Ισραήλ «λερώνουν με υποψίες» το υπερshow της #Eurovision 2024;
Ξεσπά η Γιάννα Τερζή για την Μαρίνα Σάττι: «Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες»