Ένα τουμπερλέκι παίρνει φωτιά, το Ινδικό παζάρι και ο 22χρονος μάγος του #GGT

 

To #GGT υποδέχεται στη σκηνή τη Maleficent, τον 17χρονο Michael Jackson και την 15χρονη ακροβάτη του τσίρκου που εκτοξεύει τα… βέλη της με κλειστά μάτια! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Οι οντισιόν συνεχίζονται. Ποιοι θα εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό; Ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 50.000 ευρώ.

Μία αυτοδίδακτη cheerleader κάνει… αίσθηση, ένας 17χρονος εμπνέεται από το «Thriller» του βασιλιά της ποπ και διχάζει τους κριτές, ενώ στη συνέχεια η σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μετατρέπεται σε Ινδικό παζάρι. Ένα τουμπερλέκι παίρνει… φωτιά, μια ακροβάτης του τσίρκου εκτοξεύει τα… βέλη της, ενώ το beatboxing μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό!  

Στη συνέχεια, η σκηνή ανήκει σε μια Drag Queen persona, αλλά και σε έναν 22χρονο μάγο που θα… ανοίξει τα χαρτιά του μπροστά στους κριτές.

 

Η 15χρονη Diana από την Ρωσία έβαλε τα δυνατά της, για να καταφέρει να κερδίσει το εισητήριο για την επόμενη φάση. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελλιπώς και δεν χάνουν επεισόδιο.

Στo επεισόδιo παρακολουθήσαμε την εξαιρετική προσπάθεια της 15χρονης Diana, η οποία είχε έρθει από την Ρωσία, με σκοπό να δείξει το ταλέντο της. Η ίδια παρουσίασε ένα ιδιαίτερο σόου, το οποίο και ξετρέλανε τους κριτές, αλλά και σε κάποιο σημείο τους έκανε και να φοβηθούν. Η Diana έκανε ένα σόου, σαν να βρισκόταν σε τσίρκο, όπου αποδείκνυε την ευληγησία της και όχι μόνο.

Η 15χρονη κοπέλα, σε κάποια στιγμή, έδεσε τα μάτια της καιι ξεκίνησε να κάνει τοξοβολία, με σκοπό να πετύχει τον στόχο της. Μάλιστα, αυτή της η προσπάθεια έκανε τους κριτές να αγχωθούν λίγο, κυρίως για το αν εκείνη θα τα καταφέρει. Η Diana φυσικά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απέδειξε ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο, μιας και πάρα το νεαρό της ηλικίας της, τα κατάφερε φανταστικά. Οι κριτές την αποθέωσαν στην κριτική τους, λέγοντας ότι δεν πίστευαν στα μάτια τους, σε όλη τη διάρκεια του act της.

 

 

Η ομάδα VAMOS, η οποία αποτελούνταν από ερασιτέχνες χορευτές ηλικίας από 11 έως και 50 ετών. Η ομάδα ανέβηκε στη σκηνή του σόου και όλοι τους έβαλαν τα δυνατά τους, για να περάσουν στην επόμενη φάση. Η αλήθεια είναι ότι κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους κριτές, οι οποίοι πέρασαν φανταστικά, όση ώρα παρακολουθούσαν την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης, η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε ένα όχι στην ομάδα χορού, μιας και της φάνηκε περισσότερο ότι έβλεπε μια παρέα, που έκαναν μια παράσταση και όχι τόσο μια χορογραφία bollywood. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Κρυσταλλία και ο Τάκης Ζαχαράτος διαφώνησαν μαζί της, καθώς δεν μπόρεσαν να μην τους δώσουν το ναι, μιας και ήθελαν πολύ να τους ξαναδούν στην επόμενη φάση. Μάλιστα, οι ίδιοι λάτρεψαν την θεατρικότητα που έκρυβε το act τους, μιας και αυτό είναι που ζητείται.

 

 

 

Ένας από τους υποψήφιους, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους ήταν εκείνη του Διονύση, ο οποίος και παρουσίασε στους κριτές ένα τραγούδι, το οποίο και είχε γράψει ο ίδιος για μια παλιά σχέση που είχε και έληξε άδοξα.

Ο Διονύσης φάνηκε ότι είναι αρκετά δημιουργικός και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, μιας και, όπως είπε στους κριτές, έχει πολλά τραγούδια ακόμα, τα οποία και θα ήθελε να παρουσιάσει. Εκείνοι, από την πλευρά τους, γέλασαν πολύ με το τραγούδι του, μιας και του είπαν ότι ήταν υπέροχος. Ωστόσο, ο Διονύσης δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού του είπαν ότι μπορεί να πέρασαν πολύ καλά με το τραγούδι του, αλλά θα ήταν άδικο να περάσει στην επόμενη φάση, κυρίως για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Φυσικά, τον καταχειροκρότησαν και του είπαν ότι είναι εξαιρετικός.

 

 

 

Δείτε ολα τα act:

Βασίλης Κυρίτσης

 

 

 

Κατερίνα Βασιλείου

 

 

Μάριος Μαρτής

 

 

Δημήτρης Παπήλιας

 

 

Νεκτάριος Τσακμάκης - Σπύρος Αλαφούζος

 

 

Sharkfx

 

 

Helena Hudson

 

 

Ying Yang Crew

 

 

Αντώνης Αθανασίου

 

 

Captain

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η στιγμή που η εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της & το πρωτοφανές γιουχάρισμα
Tο Nemo έσπασε το τρόπαιο της #Eurovision - Οι πρώτες δηλώσεις: «Ήταν η πιο queer παράσταση»
To Nemo κέρδισε την #Eurovision 2024! Παίρνει το υπερshow στην Ελβετία!
Let the show begin! Η ώρα του Μεγάλου Τελικού της #Eurovision 2024 έφτασε! Καλή επιτυχία Ελλάδα & Κύπρος!
Mετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, εξαφανίστηκε και η Ιρλανδία - Εκτός παρέλασης Ελλάδα & Ελβετία
Γιατί όλες οι αποφάσεις της #EBU για το Ισραήλ «λερώνουν με υποψίες» το υπερshow της #Eurovision 2024;
#Eurovision 2024: Ποια θέση παίρνει Ελλάδα & Κύπρος στις ψηφοφορίες του #PressPοll και #AudiencePoll;
Η σπάνια on camera εμφάνιση της μητέρας της Μαρίνας Σάττι: «Συγκινήθηκα όταν την είδα στη σκηνή»
Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη & της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR
H Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποθέωση στη #Eurovision!