Αδιανόητο, ρατσιστικό, φασιστικό, ακραίο παραλήρημα εναντίον του Νίκου Μουτσινά

 

 

Άγρια επίθεση σε Μουτσινά επειδή υποστήριξε τον μαθητή με τη φούστα: «Επειδή εσύ είσαι μια πουστ@ρ@ δηλωμένη, δε σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τα πουστρ@κι@ σαν εσένα... Άντε καλοφάγωτος».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το μήνυμα με υβριστικό τρόπο για τον παρουσιαστή, αναφερόταν σε προηγούμενη ανάρτηση του Μουτσινά, ο οποίος σχολίασε την είδηση που δάσκαλος έδιωξε μαθητή από το σχολείο επειδή πήγε με φούστα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ένα υβριστικό και επιθετικό μήνυμα έλαβε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», Νίκος Μουτσινάς, από λογαριασμό στο instagram.

Το μήνυμα με υβριστικό τρόπο για τον παρουσιαστή, αναφερόταν σε προηγούμενη ανάρτηση του Μουτσινά, ο οποίος σχολίασε την είδηση που δάσκαλος έδιωξε μαθητή από το σχολείο επειδή πήγε με φούστα.

Αφού προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από την είδηση στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», σχολίασε: «Ωραία αντιμετώπιση, εκπαιδευτική πολύ, το έβρισε το παιδί κιόλας.

Εγώ να κάνω μία ερώτηση. Οι εκπαιδευτικοί περνάνε από κάποιο ψυχολογικό τεστ; Να ξέρουμε είναι καλά, δεν είναι, γιατί αν είναι να ξεσπάμε τα απωθημένα στο παιδί, δηλαδή καλύτερα να μην μείνει με τραύμα το παιδάκι και ας μη μάθει ποτέ μαθηματικά. Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επίσης αυτός ο καθηγητής θα φύγει από Ελλάδα;».

 

 

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός δέχτηκε ένα άκρως ρατσιστικό, φασιστικό και απαράδεκτο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό, με τα παρακάτω:

«Επειδή εσύ είσαι μια πουστ@ρ@ δηλωμένη, δε σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τα πουστρ@κι@ σαν εσένα. Όχι κύριε Μουτσινά, δεν έπρεπε να πάει το αγοράκι με φούστα στο σχολείο και πολύ καλά έκανε ο δάσκαλος και τον έδιωξε. Αν δεν σας αρέσει να πάτε στην Αγγλία. Εγώ προσωπικά θα έδερνα και τους γονείς του που τον άφησαν να έρθει έτσι στο σχολείο. Δεν έχουνε μόνο τα πουστρ@κι@ δικαιώματα. Άντε καλοφάγωτος».

  

 

Ο Νίκος Μουτσινάς, αφού δημοσίευσε το μήνυμα που δέχθηκε στο Instagram, έγραψε: «Ο τύπος (άντρας) μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άντρας, να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε και τους γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει με φούστα στο σχολείο και παρακινεί εμένα (ως δηλωμένη π…….) να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του”, προσθέτοντας: “Έτος 1800 π.Χ” επισημαίνοντας πόσο αναχρονιστική είναι αυτή η αντίληψη.»

 

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας 7/2 μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς ξέσπασε, για ακόμα μία φορά για την ίδια υπόθεση λέγοντας: «Τα νέα είναι ωραία, οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα “σε τι χώρα ζούμε υπέροχη;”. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται!

Ανέβασα ένα στόρι γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε, με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα.

Το ανέβασα για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο.

Επίσης, το πάρα πολύ πετυχημένο ότι “δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που…ες, να έχετε μόνο δικαιώματα”. Οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Δεν γίνονται γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει.

Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι! Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω. Ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον μαθητή με φούστα σε σχολείο στο Ίλιον

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη