Άγριος καβγάς άνευ προηγουμένου - Η Βρισηίδα άναψε φωτιες «Μας ζαλίζετε τα α@@@»

 

Επίθεση από ποντίκια δέχτηκαν στην καλύβα τους οι Διάσημοι - Οι μαχητές τα έβαλαν με την Ευρυδίκη: Η ειρωνεία της, η ατάκα και… τα κιλά που πήρε! - Ακόμα και αν ήταν νηστικοί μια εβδομάδα, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία! - Άγριος καβγάς Σοϊλέδη- Βρισηίδας! «Μας ζαλίζετε τα α@@@» – Η ανακοίνωση του Λιανού που τους ξάφνιασε – Η κατάταξη της αποδοτικότητάς τους και οι οι πρώτοι υποψήφιοι στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε με επισκέψεις…

Όπως είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, «άκουγα κάτι κρατς κρατς. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάποια νυφίτσα κάποια ταραντούλα; Όχι όμως!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Όπως η ίδια αποκάλυψε επρόκειτο για ποντίκια. «Πάλι καλά που δεν έπεσε στο δικό μου το κεφάλι και έπεσε στου Απόστολου γιατί το καρδιακό και εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν σίγουρο».

Τον ρόλο τον εξολοθρευτών, δίχως επιτυχία, μιας και οι «επισκέπτες» πρόλαβαν να κρυφτούν, ανέλαβαν ο Απόστολος Ρουβάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όπως ανέφερε ο Απόστολος στον Λάμπρο, η νύχτα ήταν δύσκολη για εκείνον. «Πετάχτηκα γιατί με ακούμπησαν στο κεφάλι. Όλη νύχτα τα άκουγα που σκαρφάλωναν.» είπε χαρακτηριστικά

 

 

 

Οι Μαχητές τα έβαλαν με την Ευρυδίκη και ο λόγος είναι γιατί τους ειρωνεύτηκε όταν οι Διάσημοι κέρδισαν την τελευταία φορά το φαγητό!

Οι Μαχητές στην καλύβα τους συζήτησαν την ένατη σερί νίκη των Διάσημων και όλοι συμφώνησαν πως η Ευρυδίκη ήταν άκρως ειρωνική μαζί τους!

«Η Ευρυδίκη είπε «άντε πηγαίνετε παιδιά! Ξουτ και καλή σας όρεξη, τέρμα ειρωνικά… και τρώμε και την ειρωνεία της… » ανέφεραν.

Ενώ προβλήθηκε και σχετικό στιγμιότυπο που δείχνει την ειρωνεία της παίκτριας.

Η Ασημίνα μάλιστα λέει στην κάμερα: «Μας ειρωνεύτηκε κιόλας. Γέμισε την κοιλίτσα της, πήρε και άλλα δύο κιλάκια εδώ μέσα μετά από τόσα έπαθλα που έχουν πάρει… Έχω χάσει πάσα ιδέα…»!

Ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας τονίζει ότι έχουν έπαρση!

 

 

Χαμός ανάμεσα στις δύο ομάδες πριν το αγώνισμα! 

Ένα καθοριστικό παιχνίδι ασυλίας δίνουν σήμερα «Διάσημοι» και «Μαχητές». Λίγο πριν τη μεγάλη κόντρα, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον νέο παίκτη των «Μαχητών», Ανδρέα Ματθαιακάκη αν πιστεύει ότι ενδεχόμενη ήττα μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα των κόκκινων. Η απάντησή του ήταν θετική. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι με μία σημερινή νίκη θα φανεί στο συμβούλιο ότι η ομάδα τους δεν είναι ενωμένοι. Μάλιστα, ο Ανδρέας αποκάλυψε ότι άκουσε την Βρισηίδα να λέει στην Μυριέλλα: ««έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου» και αυτή η ατάκα πυροδότησε ένταση άνευ προηγουμένου!

 

 

 

Ευρυδίκη, Βρισηίδα και Αθηνά έστησαν στον τοίχο τον Ανδρέα κάνοντας λόγο για μία ομάδα που δεν έχει κανένα πρόβλημα, και ακόμη και αν χάσει, θα διαπιστώσει και ο ίδιος πόσο ενωμένοι θα πάνε στο συμβούλιο.

Οι τόνοι ανέβαιναν και όπως ήταν φυσικό από μία τέτοια ένταση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Σπύρος Μαρτίκας…

Αφού πήρε τον λόγο εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην Ευρυδίκη λέγοντας ότι δεν έχει το δικαίωμα να υποτιμά την ομάδα των «Μαχητών» καθώς στέκονται με τόση αξιοπρέπεια ακόμη και μετά από ήττες που πονούν.

«Δεν σας επιτρέπω να υποβιβάζετε την ομάδα μας. Πήρατε κάποιες νίκες και νομίζετε ότι έχουμε διαλυθεί. Πανηγυρίζετε όλη την ώρα και δεν σέβεστε κανέναν μας Ευρυδίκη» είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Απόστολος Ρουβάς, απευθυνόμενος στον Μαρτίκα, και είπε «την ανθρωπιά μας, τη συμπεριφορά μας την έχουμε δείξει. Δεν μπορείς να μιλάς γενικά. Σε παρακαλώ πολύ Σπύρο.» για να απαντήσει εκείνος «Απόστολε σέβομαι απόλυτα ότι λες αλλά άκουσα ότι είμαστε μία ομάδα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες μας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει βέβαια».

Ο Άρης Σοϊλέδης «τσίγκλισε» στον επίλογο της λογομαχίας τους μπλε λέγοντας «εννιά παιχνίδια τώρα προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει».

Ο Μαρτίκας ήταν έτοιμος να απαντήσει αλλά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιανός και διέκοψε τη συζήτηση για να μην οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα.

 
 

 

 

Στο επεισόδιο (6-2) είδαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας να εκτυλίσσεται, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους, για να φτάσουν στο τελικό δέκα. 

Κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας, είδαμε ότι καμία από τις ομάδες δεν έδειξε να έχει ιδιαίτερο προβάδισμα, μιας και υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Σε κάποια στιγμή του αγώνα, η Αθηνά Ευμορφιάδη ήρθε αντιμέτωπη με την Πελαγία από την ομάδα των Μαχητών. Αδιαμφισβήτητα ήταν ένα πολύ δυνατό run, όπου και οι δυο παίκτριες έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να κερδίσουν τον πολυπόθητο πόντο.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, ενώ εξ αρχής είχε ένα σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με την αντίπαλό της, μιας και στον τελικό στόχο κατάφερε να ρίξει τα τοτέμ πολύ γρήγορα και να προχωρήσει στα καρφιά. Εκεί φάνηκε να είχε μεγάλη δυσκολία μιας και έχασε πολλά μπαλάκια χωρίς να καταφέρει να πετύχει τον στόχο. Έτσι, η Πελαγία κέρδισε έδαφος και κατάφερε να την κερδίσει, δίνοτας έτσι τον πόντο στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι το πανηγύρισαν.

 

 
 
 
Μπορεί και οι δυο ομάδες να έβαλαν τα δυνατά τους για το πολυπόθητο δέκα, αλλά μόνο μια κατάφερε να κερδίσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Εκείνη ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι ακόμα και αν αγωνιστήκαν χωρίς να έχουν αποθέματα ενέργειας, κατάφεραν να κερδίσουν με τελικό σκορ 10-6.
 
Τον καλύτερό της εαυτό προσπάθησε να δώσει, για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης, η Σοφιάννα Αβραμάκη, το βράδυ της Κυριακής (6/2), προκειμένου οι Μαχητές να κερδίσουν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Η αφαγία φαίνεται πως επηρέασε τη Σοφιάννα, η οποία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγωνίσματος, με τον Γιάννη Τσολάκη και τον Γιώργο Κατσαούνη να τη βοηθούν.

«Ανέβασα πίεση! Δεν μπορούσα να πάω στον γιατρό, για αυτό κάθομαι και της είπα να έρθει εδώ. Ω ρε φίλε» ήταν τα πρώτα της λόγια.

«Έχω πυρετό! Τσέκαρε τον παλμό μου… Δεν μπορώ να περπατήσω. Νομίζω ότι έχω πυρετό» συμπλήρωσε η παίκτρια των Μαχητών στο Survivor.

Αμέσως έσπευσε η γιατρός κοντά της για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες

 

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

 

Στο επεισόδιο του Survivor (6-2) παρακολουθήσαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά με υστερία εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή, της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Άρη Σοϊλέδη, μετά από πράγματα που ειπώθηκαν για εκείνη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα έκανε παρατήρηση στους περισσότερους για τον αγώνα της ασυλίας και για τα λάθη που έγιναν. Η Ναυσικά είπε χαρακτηριστικά «Δεν ήξερα ότι έχουμε έναν ξερόλα στην ομάδα μας, έναν coach, ο οποίος πρέπει να μας λέει τι να κάνουμε»

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα τα έβαλε με όλους, μιας και της είπαν ότι έχει συμπεριφορά πεντάχρονου και μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης της είπε ότι δεν σέβεται, αφού την ίδια στιγμή που έκαναν κουβέντα και μιλούσαν, εκείνη σηκώθηκε και έφυγε, αδιαφορώντας για το τι της λένε. Εκείνη την στιγμή, η Βρισηίδα του είπε χαρακτηριστικά την φράση «Ξεκουμπίσου τώρα», η οποία πυροδότησε και την ένταση που συνεχίστηκε για ώρα.

Βρισηίδα και Σοϊλέδης αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις. Την ώρα που ο Άρης Σοϊλέδης συζητούσε με την παίκτρια των κόκκινων εκείνη του γύρισε την πλάτη και μιλούσε στην Αθηνά τσιρίζοντας. Ο Σοϊλέδης έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού χαρακτηρίζοντας την συμπαίκτρια του ως πεντάχρονο.

Εκείνη απάντησε «Με σέβεσαι εσύ; Είσαι άντρας εσύ που με χαρακτηρίζεις πεντάχρονο; Έχω μάθει όπως σέβομαι να με σέβονται» για να περάσει στην αντεπίθεση εκ νέου ο Άρης και να της πει ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που αντέδρασε. «Σε έχω βρίσει ποτέ; Σου έχω μιλήσει ποτέ άσχημα;» Τότε η Βρισηίδα Ανδριώτου μη μπορώντας να ελέγξει τα νεύρα της του απάντησε «έλα ξεκουμπίσου από εδώ».

Η ένταση στην καλύβα των «Διασήμων» συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς και στην «μάχη» μπήκαν η Αθηνά, η Ναυσικά και η Μυριέλλα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βλέπει όλο αυτό το σκηνικό και προβαίνει σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα.

«Σταματήστε όλοι να υστεριάζετε! Και εσείς και εσείς! Μα έχετε ζαλίσει τα @@@. Κάνετε σαν 20χρονα που δεν ξέρουν τι θέλουν. Εδώ προσπαθούμε να συμβιώσουμε δέκα άτομα και εσείς υστεριάζετε. Σταματήστε!»

 

 

Λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την ομάδα των Διασήμων, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση, που έκανε τους παίκτες να θέλουν να μάθουν περισσότερα. 

Στο συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την ομάδα των Διασήμων, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε όλους τους παίκτες ότι έχει στα χέρια του την συνολική κατάταξη με τα ποσοστά, που αντιστοιχούν στις νίκες κάθε παίκτη, από την αρχή της συμμετοχής τους στο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες ήθελαν να μάθουν την αποδοτικότητά τους, μιας και ήταν κάτι που δεν μπορούσαν ακριβώς να το υπολογίσουν, αφού από την αρχή του παιχνιδιού έχουν κάνει πολλά run.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε, για ακόμα μια φορά ότι ο φετινός κύκλος του ριάλιτι είναι και ο πιο ανατρεπτικός, μιας και η κάθε ανακοίνωση έχει σημασία και τίποτα δεν γίνεται τυχαία.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα σκαρφάλωσαν στην κορυφή της κατάταξης μέχρι στιγμής και αποδεικνύουν το πόσο δυνατοί παίκτες είναι και ακόμα πιο δυνατοί αντίπαλοι.

 

 

H απόλυτη ανατροπή στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, όχι ένας αλλά δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση! 

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έφερε τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης

Οι «Διάσημοι» μίλησαν στην πρώτη διαδικασία της ψηφοφορίας. Ύστερα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το όνομα της Αθηνάς Ευμορφιάδη είναι αυτό που βγήκε από την κάλπη.

Όμως ο Γιώργος Λιανός τους είχε πει από την αρχή του συμβουλίου ότι αυτό το συμβούλιο θα είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα και… έτσι έγινε!

Ωστόσο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε μία ακόμη ανατροπή στο φετινό Survivor.

Ποια είναι αυτή;

Πριν δώσει τον λόγο στην Αθηνά, ανακοίνωσε ότι οι «Διάσημοι» θα προσέλθουν ξανά στην κάλπη για δεύτερη φορά καθώς οι υποψήφιοι, αυτή τη φορά, θα είναι δύο, εκπλήσσοντας τους Κόκκινους αλλά και τους… Μπλε!

Όλοι οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού σάστισαν. Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κοιτούσαν απορημένοι ο ένας τον άλλον μιας και δεν ήξεραν ποιον να επιλέξουν!

 

 

Μετά την ψηφοφορία στην ομάδα των Διασήμων, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση. 

Το συμβούλιο του νησιού ήταν λίγο διαφορετικό σε σχέση με όλα όσα είχαν προηγηθεί, μιας και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα υπάρξουν δυο υποψήφιοι για την ομάδα, οι οποίες θα προκύψουν από την κάλπη. Μάλιστα, μετά και την υπόδειξη ενός παίκτη από τον παίκτη, που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία -στην συγκεκριμένη περίπτωση η Βρισηίδα Ανδριώτου-, θα προκύψουν συνολικά τρεις υποψήφιοι από την ομάδα των Διασήμων.

Μετά από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι δυο υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη, στις οποίες ο Γιώργος Λιανός έδωσε και τον λόγο.

Η Αθηνά φάνηκε να είναι αρκετά συγκινημένη και του είπε χαρακτηριστικά: «Γιώργο έχω φτάσει πλέον στα όριά μου. Δεν μπορώ πλέον να διαχειριστώ με τίποτα την απουσία της κόρης μου. Σήμερα η ομάδα ψήφισε καθαρά συναισθηματικά. Δεν έχω άλλες δυνάμεις να είμαι μακριά από το παιδί μου. Όλο αυτό έγινε σήμερα γιατί είμαι μια μανούλα, που είναι στενοχωρημένη, επειδή της λείπει η κόρη της.!»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGR: «Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»