Ο αποχαιρετισμός του Γιωρίκα στο #SurvivorGR - Από τα ουρλιαχτά στα κλάματα

 

Ο «άνανδρος» Κατσαούνης, ο «χαζός» Σάββας, γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης Αθήνα και Ευρυδίκη και το… «θύμα» η Μύριελλα στο #SurvivorGR; - Έξαλλος ο Κατσαούνης έσκισε το γράμμα της Μυριέλλας: «Δεν μπορώ να παίξω το παραμύθι σου» - Εκτός εαυτού η Ευρυδίκη με τη Μυριέλλα: «Μας κοροϊδεύεις... Μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ ξανά» - Κουρεντή: «Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με τη συμπεριφορά του Γιώργου» -  Απασφάλισε ο Σάββας για Κατσαούνη: «Τον διέπει λαϊκισμός, βαρβαρότητα και πατριαρχεία»

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 

Ένταση και εκνευρισμός τόσο στην παραλία των Μαχητών όσο και σε εκείνη των Διασήμων. 

Μετά το τελευταίο επεισόδιο στο Συμβούλιο, λίγο πριν αποχωρήσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης από το παιχνίδι, κατά το οποίο ο Λάμπρος για λογαριασμό της Μυριέλλας βγήκε και είπε ευθέως ότι κάποιοι από την ομάδα των Μαχητών ήθελαν να καθοδηγήσουν την ψήφο της Μυριέλλας ώστε να υποδείξει έναν δυνατό συμπαίκτη της στους Διάσημους ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες οι επίσης υποψήφιες Σοφιάννα και Ασημίνα να αποχωρήσουν από το παιχνίδι, έφερε τα πάνω κάτω και στις δύο παραλίες. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε (30/01) το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας - O Κατσαούνης μπαίνει στο στόχαστρο - Στην ενορχήστρωση της ορχήστρας ο... Σπύρος - Συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία θεατρική παραγωγή #SurvivorGR!

 

Οι ώρες μετά το Συμβούλιο βρήκαν τις δύο ομάδες μουδιασμένες.

Αρχικά τους Διάσημους με την αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη που δεν περίμεναν και κατά δεύτερον του Μαχητές να αναρωτιούνται για τη βόμβα που «έσκασε» ο Λάμπρος λέγοντας πως κάποιος από τους Μαχητές προσέγγισε τη Μυριέλλα υποδεικνύοντάς της τον τρόπο που θα ψήφιζε ώστε να μην έχουν πολλές ελπίδες η Σοφιάννα και η Ασημίνα στην ψηφοφορία του κοινού και έτσι να φύγουν.

 

Ο Σάββας αναρωτιόνταν συνέχεια γιατί η Μυριέλλα άφησε να εννοηθεί ότι αυτός ήταν που της υπέδειξε συγκεκριμένη στρατηγική ώστε να διώξει κάποια από τις συμπαίκτριές του.

Η Ασημίνα, on camera, αποκάλεσε τον Σάββα «χαζό» και τον Κατσαούνη «άνανδρο» καθώς παρ’ όλο που η Σοφιάννα τον ρωτούσε ευθέως στο Συμβούλιο αν ήταν εκείνος που είχε υποδείξει στη Μυριέλλα να ψηφίσει, εκείνος δεν υπερασπίστηκε καν τον εαυτό του.

 

 
 
 
Ο Κατσαούνης πάντως, μιλώντας on camera τα έβαλε με τη Μυριέλλα κατηγορώντας την ότι λέει ψέματα εις βάρος του.
 
 

 

Η Μυριέλλα μπήκε ξανά στο στόχαστρο των συμπαικτριών της, της Ευρυδίκης και της Αθηνάς, γεγονός που έχει φέρει τη ρήξη ανάμεσά τους. 

Όλα ξεκίνησαν από μία συζήτηση στην καλύβα μεταξύ των γυναικών, οι οποίες αναφέρονταν σε όσα είχαν ειπωθεί στο Συμβούλιο το προηγούμενο βράδυ.

Μία ατάκα της Μυριέλλας προς Ευρυδίκη και Αθηνά ήταν ικανή για να ανάψουν τα αίματα ανάμεσά τους.

Η Μυριέλλα την ώρα που συζητούσε, είπε στις δύο συμπαίκτριές της πως έχει απομακρυνθεί από τον Κατσαούνη, κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού την Ευρυδίκη και την Αθηνά οι οποίες έλεγαν και ξαναέλεγαν πως η ηθοποιός τις κοροϊδεύει.

Η Μυριέλλα, με ψυχραιμία και επιμονή, θέλησε να εξηγήσει σε Αθηνά και Ευρυδίκη τι ακριβώς εννοούσε όμως η Ευρυδίκη βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να της λέει «Μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ».

Η ενόχλησή της ήταν τόσο έντονη που πήγαινε και ερχόταν στην καλύβα, οργισμένη από όσα είχε ακούσει από τη Μυριέλλα. Την ίδια ένταση είχε και η Αθηνά η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ενόχλησή της.

 

 
 

«Η σχέση που έχει ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα είναι αυτή που έχει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πραγματικά! Βρίσκουν συνεχώς ευκαιρία για να είναι μαζί, συνεχώς να έχουν περισσότερη επαφή και καταλαβαίνει το κοινό τι θέλω να πω… Δεν θέλω να εκφραστώ άλλο για το τι κάνουν! Πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να είναι συνεχώς κοντά» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, η Αθηνά Ευμορφιάδη με τη σειρά της.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανήλθε και απασφάλισε κατά των πολυσυζητημένων παικτών του Survivor. «Πραγματικά θεωρώ αλλοπρόσαλη τη συμπεριφορά του Γιώργου.Τη μια μέρα λέει πριν τους αγώνες, «εγώ με την Μυριέλλα ότι είχα, είχα και τελειώνει και δεν θέλω να μιλάω με την κυρία» και μετά τους βλέπουμε και τους δυο, πριν το συμβούλιο ή πριν τον αγώνα, να δίνουν γλωσσόφιλα».

 
 
 

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης διάβασε επιτέλους το περιβόητο γράμμα της Μυριέλλας με το οποίο τού εξηγούσε τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον στενό συνεργάτη της Τζον Λιγνό. 

Ο Γιώργος διάβασε προσεκτικά το γράμμα της Μυριέλλας όμως δεν έδειξε να χαίρεται και ιδιαίτερα με όσα διάβασε.

Το αντίθετο μάλιστα αφού διαβάζοντάς το ο αγρότης από τη Λάρισα ενοχλήθηκε από τα γραφόμενά της.

«Η Μυριέλλα με εκμεταλλεύτηκε - Έκανε ξεφτίλα τον Τζον» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν είναι ο Ρωμαίος στο παραμύθι που θέλει να φτιάξει η Μυριέλλα και να το ζήσει.

Όταν ολοκλήρωσε το διάβασμα του γράμματος, άνοιξε μία τρύπα στην άμμο, έσκισε το γράμμα και το έθαψε, δείχνοντας απαξίωση για όλα όσα του είχε γράψει η ηθοποιός.

 

 

Ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στην παραλία των Διασήμων μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας, όμως δεν επέστρεψε για να μείνει αλλά για να ανακοινώσει την αποχώρησή του. 

Όπως ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του που τον υποδέχτηκαν με ουρλιαχτά χαράς πιστεύοντας πως θα συνέχιζε την πορεία του στο παιχνίδι, δεν θα μπορούσε πλέον να παραμείνει καθώς οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είναι σοβαρότερο από ό,τι πίστευε.Έτσι, αφού άκουσε τις εξελίξεις της εβδομάδας που έλειπε για την ομάδα του, είπε στους συμπαίκτες του πως έπρεπε να αποχωρήσει.

Φυσικά τα ουρλιαχτά χαράς που τον είδαν μετά από τόσες μέρες, διαδέχτηκαν τα κλάματα για την αποχώρησή του.

Περισσότερο απ' όλους στοίχισε στη φίλη του Βρισηίδα η οποία είπε on camera πως στενοχωριέται όμως θέλει και εκείνη να αποχωρήσει προκειμένου να φροντίσει τον εαυτό του.

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση πριν τον αγώνα επάθλου

 

 

 

Ο Κατσαούνης δίνει την δική του εκδοχή για όσα είπε στη Μυριέλλα - Ο αντίλογος 

 

 

Το έπαθλο φαγητού ήταν πράγματι πολύ λαχταριστό και τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές ήθελαν πάρα πολύ να το κερδίσουν για να γεμίσουν οι κοιλιές τους!

Τέσσερα κομμάτια πίτσα γνωστής αλυσίδας έκαναν τους Κόκκινους και τους Μπλε να... λαχταρήσουν όσο τίποτα αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο φαγητό και αυτόματα βέβαια να ριχτούν στον στίβο μάχης με πολλή όρεξη και αποφασιστικότητα.

Μία ομάδα όμως θα κατάφερνε να απολαύσει την πίτσα και γι' αυτό ο αγώνας ήταν πραγματικά πολύ δυνατός και με πολλές εντάσεις.

Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, οι μεν Μαχητές έκαναν... προσευχές να ζήσουν το... όνειρο οι δε Διάσημοι τόνισαν πως έχουν μέρες να φάνε, οπότε καλό θα ήταν να κερδίσουν εκείνοι το αποψινό έπαθλο φαγητού.

 

 
 

Τελικά, τα σπόιλερς βγήκαν για ακόμα μία φορά αληθινά καθώς όπως είχαμε προαναγγείλει, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν του Μπλε και να απολαύσουν την πίτσα.

Καταλαβαίνετε με τι χαρά την κατανάλωσαν, ξεχνώντας προς στιγμή τις αντιπαραθέσεις τους.

 
 

 

Από τα σύννεφα έπεσε η Μυριέλλα Κουρεντή με τη συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου αφού ο Λαρισινός αγρότης ούτε λίγο ούτε πολύ τής γύρισε την πλάτη. 

Ο Τσακατσούκας, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, επετέθη φραστικά στη Μυριέλλα λίγο πριν τον αγώνα, λέγοντας πως είπε ψέματα, πως δεν πήγε ποτέ να της ζητήσει να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη στρατηγική ώστε να διώξει κάποια συμπαίκτριά του όπως υποστήριξε η Μυριέλλα στο προηγούμενο συμβούλιο.

Η ηθοποιός με τη σειρά της, μιλώντας on camera, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε μία τέτοια συμπεριφορά από τον Κατσαούνη.

Μάλιστα, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά διερωτούνταν «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υποστήριζα τον Γιώργο».

Η Μυριέλλα, φανερά απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του απέναντί της επεσήμανε ότι από εδώ και στο εξής θα αντιμετωπίζει το όλο θέμα πολύ πιο σοβαρά και υπεύθυνα.

 

 

Ξένος στην ίδια του την ομάδα μοιάζει πια στο Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης. Κάτι που φρόντισε να αποδείξει με λόγο αιχμηρό ο Σάββας Κάλφας.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης με έχει εκθέσει απεριόριστα, έχω ανεχτεί πάρα πολύ αυτή την στάση. Μετά από το συμβούλιο του ζήτησα να βγει και να αναλάβει σαν άντρας τις ευθύνες του. Δεν το έκανε και μας έχει φλομώσει όλους με ψέματα αλλά μέχρι εδώ. Σήμερα τον εκθέτω εγώ γιατί το πήγε στο αμήν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Κάλφας για το συμπαίκτη του στο Survivor. «Η Μυριέλλα κατάλαβε ότι ο Γιώργος στην αρχή είχε κάποια ροή στο παιχνίδι και κάποια φώτα πάνω του και τον προσέγγισε με το χαμόγελο της και με το βλέμμα της αλλά δεν της πήγε όπως το ήθελε».

«Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί δεν ήταν η ομάδα μου έτοιμη να ακούσει. Σιγά σιγά έρχεται όμως αυτή η στιγμή και θέλω να σας πω για τον Γιώργο Κατσαούνη ότι, πίσω από τη συμπεριφορά του υπάρχουν κάποιες πυρηνικές πεποιθήσεις πάνω στις οποίες διέπεται η βαρβαρότητα, ο λαϊκισμός και η πατριαρχία σε τέτοια επίπεδα που όχι είναι απλά παράδειγμα προς αποφυγή αλλά κρατάνε και την κοινωνία πίσω».

«Αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, ψεύτης και άνανδρος. Είναι ικανός για τα πάντα, είναι ικανός για όλα και δεν τον στοχοποιώ αυτή τη στιγμή. Λέω την αλήθεια και ελπίζω κάποια στιγμή ο κόσμος να το δει. Εγώ θα βάλω το χέρι μου για να το δει με όλο μου το είναι και ξέρω πως να το κάνω» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο Σάββας Κάλφας στην κάμερα του Survivor.

 

 

Το ατύχημα της Ναυσικάς

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»