Η ανιψιά της Μερκούρη γκρέμισε το #GGT και η Κρυσταλλία πατήσε το golden buzzer

 

Στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βρέθηκε η 14χρονη Εφραιμία η οποία αποκάλυψε πως είναι ανιψιά της Ειρήνης Μερκούρη - Ο Τάκης Ζαχαράτος «μεταμορφώθηκε» σε Ζωζώ Σαπουντζάκη και ανέβηκε στη σκηνή! Δείτε ολα τα act του #GGT

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή μπροστά στους κριτές, η ίδια μίλησε για τις δυνατότητές της στο τραγούδι.

«Το μεγάλο μου όνειρο είναι να ασχοληθώ κάποια στιγμή με το τραγούδι και ελπίζω να το πραγματοποιήσω. Δεν έχω κάνει μαθήματα, είμαι αυτοδίδακτη, τραγουδάω μόνη μου στο σπίτι, παίζει ο μπαμπάς μου πιάνο και έτσι με βοηθάει. Έχω άγχος αλλά θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ», ανέφερε, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Η 14χρονη Εφραιμία η οποία ερμήνευσε το «Heroes» ρωτήθηκε για τον δικό της ήρωα στη ζωή της, απαντώντας με το όνομα της Ειρήνης Μερκούρη την οποία και θαυμάζει. 

 «Ο δικός μου μουσικός ήρωας είναι η θεία μου η Ειρήνη Μερκούρη. Είμαι τσιγγάνα και έχω ζήσει πάνω στη μουσική, τραγουδάει η θεία μου, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Δεν έχω κάνει μαθήματα φωνητικής».

Η Εφραιμία όχι μόνο κατέπληξε τους κριτές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον ημιτελικό αφού έκανε την Κρυσταλλία Ρήγα να πατήσει το golden buzzer.

 

 

 

Στο σημερινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο παρακολουθήσαμε ακόμα περισσότερες auditions από υποψήφιους, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, θέλοντας να καταφέρουν να κερδίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού. Πολλά ήταν τα act που μας έκαναν εντύπωση, με ένα μάλιστα να μας ξεσηκώνει μοναδικά. Μια μουσικοχορευτική ομαδα ανέβηκε επί σκηνής, υπενθυμίζοντας σε κριτές, κοινό και τηλεθεατές, υπέροχες στιγμές από τον ελληνικό κινηματογράφο και την αξιολάτρευτη Ζωζω Σαπουντζάκη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, μόλις ξεκίνησε την κριτική του, αποφάσισε να κάνει την Ζωζώ Σαπουντζάκη, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φυσικά να ανοίγει και συζήτηση μαζί του. Μόλις η ομάδα ξεκίνησε και πάλι τα τραγούδια και τους χορούς, ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, κάτι που τους ξεσήκωσε όλους, αφού στο τέλος καταχειροκροτήθηκε.

 

Παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια της Josephine, η οποία είναι μάγος και έχει δουλέψει πάρα πολύ, ώστε να ανεβάσει πολύ το επίπεδό της. Εκείνη επέλεξε να παρουσιάσει ένα σόου με μια μπάλα, η οποία βρισκόταν στην ουσία στον αέρα και έκανε κάποιες κινήσεις με αυτήν. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν και δεν μπορούσαν με τίποτα να καταλάβουν το πως μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Φυσικά, η Josephine κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μιας και οι τέσσερις κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της. Μάλιστα, μόλις ολοκλήρωσε το σόου της, εκείνοι σηκώθηκαν όρθιοι και την καταχειροκρότησαν.

 

 

 

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του με την λύρα του και προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τον δικό του τρόπο. Ενώ στην αρχή φαινόταν ότι θα παίξει κάτι παραδοσιακό, ο ίδιος εξέπληξε τους κριτές και ξεκίνησε να παίζει κλασσική μουσική. Όλοι στο πλατό έμειναν με το στόμα ανοιχτό και φυσικά δεν μπορούσε παρά να πάρει τέσσερα ναι από τους κριτές, οι οποίοι και ήθελαν να δουν τι μπορεί να κάνει στην επόμενη φάση.

Ο ίδιος τους ευχαρίστησε και δήλωσε συγκινημένος που του έδωσαν την ευκαιρία να προχωρήσει παρακάτω.

 

 

 

Δείτε ολα τα act:

Street Kids Crew

 

 

Στέλιος Σγουρνιός

 

 

 

Τόνια Μπανίλα

 

 

Σταύρος Οικονομίδης

 

 

Αγγελική Σαμψάκη

 

 

Καλυψώ Μάνη

 

 

Βάσια Μαστροπαύλου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»