Η Μπέσσυ Αργυράκη αποχώρησε οικειοθελώς, παραχωρώντας την θέση της στα νιάτα

 

Ένταση στο πλατό! To σχόλιο του Δημουλά πρόσβαλε τον Βαρθαλίτη: «Είναι βαρύ αυτό που λέτε» - «Τα έσπασε» ο Άγγελος Μπράτης με τον χορό του! - Επική ατάκα της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου: «Δεν πιστεύω κι εδώ να μου φας τη δουλειά;»  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό στο «Dancing with the Stars» για ακόμη ένα live!

Οι έξι celebrities που έχουν παραμείνει έως σήμερα στο σόου μαζί με τους παρτενέρ τους παρουσίασαν εκπληκτικές και πολύ απαιτητικές χορογραφίες με στόχο να «κερδίσουν» τους τέσσερις κριτές Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά. 

 

 

 

Oι guest:

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υποδέχθηκε η Βίκυ Καγιά ως guest στο DWTS κι η κριτής του GNTM εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες.

Μετά την χορογραφία της, η Ισμήνη στάθηκε στο πλευρό της Βίκυς Καγιά για να μιλήσει για την εμπειρία της κι η δεύτερη δεν άντεξε να μην την πειράξει: «Σου άρεσε; Σου άρεσε πάρα πολύ; Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ και να μου πάρεις τη δουλειά; Αν σου κάνει δηλαδή μια πρόταση το κανάλι θα δεχτείς;» Η Ισμήνη της απάντησε με χιούμορ: «Κοίταξε είναι πάρα πολύ ωραία εδώ. Μου αρέσει, έχετε πάρα πολύ ωραία φώτα. Κοίταξε να δεις… Ποτέ δεν ξέρεις; Είμαι ανοιχτή γενικά».

Η Βίκυ Καγιά συμπλήρωσε: «Το κανάλι ας μας κάνει μια πρόταση πακετάκι, για να μην απαντάμε σε άβολες ερωτήσεις συνέχεια»

 

 

Με μουσική υπόκρουση τον George Michael ο Άγγελος Μπράτης, αν και τραυματισμένος, σάρωσε στη σκηνή του DWTS και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο ballroom.

Με ένα mix χορών σαν άλλος σταρ του Χόλυγουντ o διάσημος σχεδιαστής έχοντας τις τέσσερις έμπειρες χορεύτριες του σόου στο πλευρό του εντυπωσίασε κάνοντας διάφορες χορευτικές φιγούρες στη σκηνή. Κάνοντας ρόδα και σπαγγάτο ο Άγγελος Μπράτης άφησε άφωνους τους κριτές και τη Βίκυ Καγιά που του χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

 

 

Τα hightlight:

Τα μαχαίρια βγήκα στο DWTS ανάμεσα στον Στέφανο Δημουλά και στον Σταύρο Βαρθαλίτη για την χορογραφία που παρουσίασε ο τελευταίος με την παρτενέρ του. Ο κριτής ισχυρίστηκε πως η χορογραφία περιείχε κάποια πρότυπα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κι η έντονη αντίδραση του Σταύρου Βαρθαλίτη δεν άργησε να έρθει.

Σ.Δ.: Ήρθαμε σε πολύ συγκεκριμένα όρια που είναι πολύ αντίθετα στα πιστεύω μου. Πως όμως μπορείς να σεβαστείς μια μορφή τέχνης όταν δεν σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο;

Σ.Β.: Μην το πάμε εκεί. Δουλέψαμε πολύ με την Μαρία από χορογραφίες που είχαμε δημιουργήσει. Για τον σεβασμό που λέμε.

Σ.Δ.: Όπως και να έχει, τα δικά μου μάτια έβλεπαν ότι πήγαινε πολύ καλά σε μια προώθηση κάποιων προτύπων που για εμένα δεν πρέπει να παρουσιάζονται. Αυτό μου χτυπά πολύ αρνητικά σε όλη την παρουσίαση.

Σ.Β.: Με προσβάλλει αυτό που λέτε και παρεξηγούμαι τώρα. Ούτε αυτό το δέχομαι. Είναι βαρύ αυτό που λέμε, είμαστε στο DWTS. Όχι!

Σ.Δ.: Στους ρόλους σας ήσασταν εξαιρετικοί. Ξέρετε πόσες φορές έχω παίξει εγώ τον κακό;  Δεν μιλώ για εσάς αλλά για την μορφή τέχνης και το στυλ του.

Σ.Β.: Ναι αλλά ο τρόπος που λέγεται είναι υποτιμητικός. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα Στέφανε, δεν μπορώ να το ακούω καν. Τρέμει η φωνή μου κι είναι πολύ σπάνιο γιατί είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος.

Σ.Δ.: Ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν το έκανα για να προσβάλω εσάς. Απλά κάποια πράγματα με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε εκείνο το σημείο διέκοψε η Βίκυ Καγιά για να κατευνάσει τα πνεύματα.

 

 

Συγγνώμη ζήτησε ο Στέφανος Δημουλάς από τον Σταύρο Βαρθαλίτη στο DWTS για την αυστηρή κριτική που του άσκησε, σε σημείο που τον προσέβαλε.

Ο κριτής του σόου χορού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη. Μπορώ να πάρω λίγο τον λόγο; Πριν στην κριτική του Σταύρου και της Μαρίας, έπεσε σε τεράστιο ατόπημα. Θα ήθελα να το διορθώσω, όσο μπορώ. Διατύπωσα με έναν πολύ χονδροειδέστατο τρόπο αυτό που ήθελα να πω. Σας προσέβαλα και δεν ήθελα καθόλου να γίνει αυτό. Δεν ήταν η πρόθεσή μου κι ήταν πολύ λάθος η διατύπωσή μου. Είστε εξαίρετοι και μπορείτε να πάτε πολύ μπροστά.

Προσπαθώ να χειρίζομαι τον λόγο στα επεισόδια με όσο περισσότερη άνεση μπορώ. Νομίζω ότι αυτήν την φορά έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος. Χωρίς ίχνος καυχησιολογίας θέλω να σας πω ότι έκανα λάθος. Θέλω να με συγχωρήσετε.»

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης του ανέφερε ότι όλα είναι καλά και το θέμα έκλεισε εκεί.

 

 

 

Τα έξι αστέρια και οι χορευτικοί τους παρτενέρ παρουσίασαν επί σκηνής δύο εκρηκτικά team dances σε μία πολύ ξεχωριστή μονομαχία στο ballroom. Στόχος των ζευγαριών ήταν να αποφύγουν την απαιτητική διαδικασία του Dance Off, που θα τους έφερνε αντιμέτωπους με τους κριτές.

 

 

 

Στο τέλος αντιμέτωποι βρέθηκαν η Μπέσσυ Αργυράκη κι ο Έντουαρντ Στεργίου και τότε έγινε η έκπληξη. Η Μπέσσυ ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να μην περιμένει την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε την θέση της στον Έντουαρντ και στην παρτενέρ του γιατί, όπως ανέφερε, θέλει να δώσει χώρο στους νεότερους.

 

Mε απίστευτο μεγαλείο ψυχής, δε δέχθηκε να διαγωνιστεί στο Dance Off και παραχώρησε άμεσα τη θέση της στον διαγωνισμόi. Δείτε τι μας είπαν αμέσως μετά την αποχώρησή τους.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»