Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«25 χρονών, έγινα διευθύντρια στον Κωστόπουλο, 1.50 ύψος, έπρεπε να επιβληθώ»

  22/01/2022 09:38
«25 χρονών,  έγινα διευθύντρια στον Κωστόπουλο, 1.50 ύψος, έπρεπε να επιβληθώ»

«25 χρονών, έγινα διευθύντρια στον Κωστόπουλο, 1.50 ύψος, έπρεπε να επιβληθώ»

  22/01/2022 09:38

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «After Dark» ένα εκρηκτικό και αχώριστο δίδυμο, τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ μίλησαν για την καινούργια τους τηλεοπτική στέγη και τις δυσκολίες του ζωντανού προγράμματος, ενώ αναπόλησαν και τα χρόνια της χρυσής εποχής των περιοδικών. Η Νάνσυ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό, καθώς και για το νόημα της αληθινής αγάπης, την οποία αξίζουν όλες οι γυναίκες στον κόσμο. 

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς της είπε ότι έχει χαρακτηριστεί ως «σιδηρά κυρία», η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απάντησε: «Όταν ήμουν 25 ετών έγινα η διευθύντρια του μεγαλύτερου περιοδικού στην Ελλάδα, χωρίς καμία εμπειρία. Ξαφνικά. 25 χρονών, 1.50 ύψος, μόλις είχα έρθει από την Θεσσαλονίκη. Κολλάει και το ύψος. Τότε έπρεπε κάπως να επιβληθώ στα πράγματα, με εκδότη τον Κωστόπουλο που είχα κιόλας να λογοδοτήσω.

Πώς να ήμουν δηλαδή; Γλυκούλα; Αυτή τη στιγμή δεν θα μιλάγαμε εδώ, θα ήμουν κάπου πατημένη. Ήταν θέμα επιβίωσης. Εμένα πάντα αυτό που με ενδιέφερε στο τέλος της ημέρας ήταν να γίνει η δουλειά».

«Εμείς δεν ανταγωνιζόμαστε το διαδίκτυο. Αλλά αυτό, στο οποίο είμαστε ασυναγώνιστοι είναι η ανάλυση των πραγμάτων», δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και συμπλήρωσε στη συνέχεια πως «το πρόβλημα με τον έντυπο τύπο είναι ότι πολλοί δεν έχουν ψάξει ποιος είναι ο ρόλος των περιοδικών σήμερα». Τέλος, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι η δύναμη του γραπτού μέσου έχει άλλη αξία.

«Όταν ξεκινήσαμε στην ΕΡΤ, κάναμε πρώτη φορά ζωντανό και αντιμετωπίσαμε αρκετά έκτακτα, μπήκαμε αμέσως στα βαθιά», δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε πως «στο ζωντανό δεν χαλαρώνεις ποτέ».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μιλούν για τη γνωριμία τους, με την Νάνσυ να τονίζει πως τον θαύμαζε χωρίς καν να τον ξέρει.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για το κίνημα metoo

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Σοφία Μπεκατώρου είχε μιλήσει για την κακοποίησή της. Το είχε ξαναπεί πριν χρόνια, αλλά δεν δόθηκε η σωστή προσοχή», δήλωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ενώ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είπε ότι δεν είχε ιδέα για όλο αυτό.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μιλάει για τον Νάσο Γαλακτερό και αποκαλύπτει πως η γνωριμία τους έγινε μέσω της δουλειάς. Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρεται στις σχέσεις και δηλώνει πως «όλες μας αξίζουμε την αγάπη, η οποία δίνεται απλόχερα, γιατί η αληθινή αγάπη δεν δημιουργεί προβλήματα».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στη συμμετοχή του γιου της Παύλου Γαλακτερού στο Survivor, τονίζοντας πως δεν τον άλλαξε ούτε η πείνα.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

Στην ερώτηση για το αν έχει βγει ραντεβού μέσα από εφαρμογή, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε πως έχει βγει, ενώ όπως είπε, μόνο το ένα πήγε καλά.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας