«Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου, αν και το καλύτερο... είναι στο κρεβάτι»

 

 

 

Στο #AfterDark το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε καλεσμένη και η Μυρτώ Αλικάκη - «Ήταν ένας έντονος άνθρωπος ο Φιλιππίδης, μπορούσε να χάσει τη ψυχραιμία του»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ενώ μίλησε και για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αφού σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις στα 21 της, έγινε αναγνωρίσιμη από το ευρύ κοινό.

Μαζί της βρέθηκε και ο καλός της φίλος και συνάδερφος Κωνσταντίνος Κάππας, με τον οποίο σχολίασαν το κίνημα του #metoo στον χώρο του θεάτρου.

«Δεν είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις που βγήκαν στη φόρα, απλά είναι σοβαρές. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδειχθούν, για αυτό το πιο σημαντικό είναι οι κακοποιητές να καταλάβουν ότι δεν θα τους επιτραπεί καμία παρενοχλητική συμπεριφορά… Κάποια πράγματα τα ξέρεις, αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Κάποια πράγματα δεν μπορούσες να τα φανταστείς» είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

«Ο χώρος μας είναι ίσως πιο αθώος σε σχέση με άλλους χώρους, όπως η πολιτική, γιατί δεν έχουμε τα ίδια κίνητρα, απλώς είναι ο πιο προβεβλημένος» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κάππας. 

Όσον αφορά στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε: «Είχαμε δουλέψει μαζί ένα καλοκαίρι και έναν χειμώνα. Ήταν ένας έντονος άνθρωπος. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα μαζί του. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να χάσει τη ψυχραιμία του. Μπορούσα να φανταστώ ότι θα μιλήσει άσχημα αλλά κάποια άλλα πράγματα δεν μπορείς να τα φανταστείς…».

 

 

 

«Όταν προβλήθηκε η σειρά Αναστασία έχασα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου. Στα 21 μου κατάφερα να ισορροπήσω τη μεγάλη επιτυχία της «Αναστασίας», γιατί δεν έχασα τον στόχο μου», δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

 

Στο #AfterDark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου ο Κώστας Κάππας για να μιλήσει για την φίλη του Μυρτώ Αλικάκη. Ο Θέμης Γεωργαντάς ωστόσο, κάποια στιγμή θέλησε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να τον ρωτήσει για εκείνο το περιβόητο γκέι φιλί που αντάλλαξε στη σειρά “Κλείσε τα μάτια” με τον συμπρωταγωνιστή του  Περικλή Ασημακόπουλο.

Ο Κώστας Κάππας αποκάλυψε πως τότε, τον κυνηγούσαν οι δημοσιογράφοι για να βγει στα δελτία ειδήσεων αλλά ο ίδιος δεν καταλάβαινε τον λόγο που γινόταν όλος αυτός ο πανικός.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο από τα δελτία ειδήσεων. Ήταν τραγικό. Το θεωρούσα πολύ αστείο. Δεν απαντούσα καν. Δεν τα σήκωνα. Δεν καταλάβαινα γιατί γινόταν όλος αυτός ο χαμός. Δεν το καταλάβαινα, παρόλο που είμαι από επαρχία. Δεν το καταλάβαινα γιατί γινόταν όλος αυτός ο χαμός. Εμείς κάνουμε μια δουλειά στην τηλεόραση ή το θέατρο, ένας ρόλος είναι» είπε ο Κώστας Κάππας.

 

 

Η Μυρτώ Αλικάκη στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά

Στην ερώτηση ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχεις κάνει σεξ, απάντησε η Μυρτώ Αλικάκη, ενώ αφοπλιστικά είπε πως εάν ήταν άντρας για ένα 24ωρο θα πήγαινε με όσο περισσότερες γυναίκες μπορούσε. «Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου αν και το καλύτερο σεξ ειναι στο κρεβάτι»

 

 

Η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά, πικάντικες και μη. Τι ποσοστό αγιότητας κατάφερε να συγκεντρώσει η αγαπητή ηθοποιός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική