Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη o Κώστας Δόξας

 

 

Νέες εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα με την εν διαστάσει σύζυγό του, με τον γνωστό τραγουδιστή να συλλαμβάνεται στη Θεσσαλονίκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο Κώστας Δόξας, συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς μέχρι και χθες δεν είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής, που κανονικά υποχρεούται να το κάνει την 1η του μήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον Κώστα Δόξα να αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500 ευρώ στα 300.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, η τέως σύζυγος του τραγουδιστή, έδωσε την είδηση της προσαγωγής του, μέσα σε 5 λεπτά από τηνπραγματοποίησή της.

«Η ίδια η τέως σύζυγος του τραγουδιστή είχε ενορχηστρώσει την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, που τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η η τέως σύζυγος του κ. Δόξα, μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία νέα κοπέλα, υγιής, και μπορεί να εργαστεί. Έτσι, το δικαστήριο απεφάνθη να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Της επιδόθηκε η διατροφή, η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021, και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ η σύζυγός του. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, οι δικηγόροι που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα, του υποδείξαμε να καταβάλει την διατροφή», δήλωσε αρχικά.

Τον μήνα Ιανουάριο, καθυστέρησε να την καταβάλει, λόγω ότι είχαν κλείσει τα μαγαζιά, ωστόσο την κατέβαλε.  Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση γιαμη καταβολή διατροφής, παρόλο που ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του, και ενώ είχε λάβει τη διατροφή η τέως σύζυγος, υπέδειξε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τον τραγουδιστή την ώρα που παρέδιδε την κόρη του στη μητέρα της», συμπλήρωσε.

«Ο Κώστας Δόξας, έδειξε τα έγγραφα της καταβολής και αφέθηκε ελεύθερος. Η τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξή του τραγουδιστή γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλει είναι ψευδες. Ο τραγουδιστής, υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του», τόνισε ο κ. Δημητρίου.

 

 

Η εν διαστάσει σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, μίλησε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο τι έχει συμβεί.

«Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα», είπε.

Σε ερώτηση αν είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά, απάντησε; «Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις…Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας».

«Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της», συμπλήρωσε.

Στο μεσοδιάστημα έχουν προσπαθήσει ώστε οι σχέσεις τους να είναι καλές;

«Όχι, δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά. Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που όπως σας είπα κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορονοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορος του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι», σημείωσε.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι όταν άκουσε ότι έγινε η σύλληψη του Κώστα Δόξα σκέφτηκε ότι ίσως και να συμβεί, διότι είχε καταθέσει μήνυση.

«Έχει μια διάρκεια η σύλληψη όχι εικοσιτετράωρη, δηλαδή αν καταθέσεις μια μήνυση για την συγκεκριμένη παράβαση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σε συλλάβουν. Οπότε, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να συμβεί», υπογράμμισε.

 

 

Όσα είπε η Μαρία Δελήθανάση στην εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου:

 

 
 
Όσα είπε ο αδερφός του Κώστα Δόξα, 'Ακης Δείξιμος, για τον αδερφό του και την πρώην νύφη του, στην εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου:
 
 

 

Όσ είπε ο σύζυγος της Ελεονώρα Ζουγανέλη και δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, για την υπόθεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

 

 

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια