Νέο ξέσπασμα της Καινούργιου: «Με κατηγορείτε για ξέπλυμα βιαστών»

 

Κατερίνα Καινούργιου: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη για το λάθος μας»

Χρύσλα Γεωργακοπούλου: «Ας με δικάσουν για ένα λάθος και μάλιστα ένα λάθος που δεν έκρυβε κανέναν δόλο. Ήταν μια παρερμηνεία αυτού που άκουσα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη αλλά και τα πολλά αρνητικά μηνύματα που δέχεται η ίδια στα οποία την κατηγορούν για «ξέπλυμα βιαστών» η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη… Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει, όχι τον βιαστή αλλά αυτόν που προσκάλεσε στο πάρτι την κοπέλα, δε μπορώ να πω τηλεοπτικά το όνομά του. Επειδή λοιπόν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες δε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φίλος μου. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους και να έχω βρεθεί σε μια παρέα δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο και απλά έκατσα να βγάλουμε μια φωτογραφία δε σημαίνει ότι είναι φίλος μου. 

Στο instagram του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν υπήρχαν μόνο με εμένα φωτογραφίες αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους, τραγουδιστές, παρουσιαστές… Ξαφνικά λένε σε μένα ότι κάνω «ξέπλυμα βιαστών». Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, τι σημαίνει αυτό, ότι γνώριζα τα αίσχη τους; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα και βγάζετε φωτογραφίες» ανέφερε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε,

«Ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε ούτε καλέστηκα ποτέ σε κανένα πάρτι. Δε ξέρ τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, ούτε ήταν κανένας κολλητός μου. Τον έχω δει δέκα φορές σε μια κοινή παρέα. Τέλος. Σας παρακαλώ πολύ επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες σταματήστε να το κάνετε αυτό. Στην τελική υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους, δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείται παντού το δικό μου όνομα. Αν αποδειχθεί ότι το έχει κάνει αυτός, να σαπίσει στη φυλακή και αυτός και οι βιαστές. Είμαι κάθετη σε αυτά τα θέματα, ούτε οικογένεια υπολογίζω». 

 

Ένα λάθος στην ερμηνεία των όσων είπε η 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη στη συνέντευξής της έγινε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από τη δημοσιογράφο Χρύσλα Γεωργακοπούλου. 

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος παρερμηνεύοντας τα λεγόμενα της κοπέλας είπε πως από δική της επιλογή δεν πήγε στον ιατροδικαστή την πρώτη μέρα. Το λάθος αυτό, στάθηκε ικανό για να ξεσπάσει ένα νέο κύμα επιθέσεων στα social media. Σήμερα. θέλοντας η δημοσιογράφος να διορθώσει το λάθος της, ζήτησε τον λόγο από την παρουσιάστρια και ανέφερε,

«Επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, χθες είπα κάτι και σε αυτό το σημείο θέλω να πω, ας έρθει κάποιος που ποτέ δεν έχει παρανοήσει κάτι. Ας με δικάσουν για ένα λάθος και μάλιστα ένα λάθος που δεν έκρυβε κανέναν δόλο. Ήταν μια παρερμηνεία αυτού που άκουσα».

 

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ζήτησε προσωπικά συγγνώμη για το λάθος αυτό.

«Εγώ γνωρίζω και το ποιόν σου και την παιδεία σου. Επειδή λοιπόν εγώ φέρω την ευθύνη της εκπομπής, χθες έγινε μια παρανόηση. Μας συγχωρείτε, έγινε μια παρανόηση κάτι που μπορεί να συμβεί στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής και ζητάω και προσωπικά για το λάθος αυτό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους