Το «Βαλάντειο έπος» έληξε τελεσίδικα με απόφαση του τηλεοπτικού κοινού

 

 

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως και το κατάφερε ο Βαλάντης - Aντί να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του, προσέβαλε τους συμπαίκτες του με την απόφαση να μην παίζει με την ομάδα του, δεν εμφανίστηκε στο συμβούλιο του νησιού, δεν αποχαιρέτησε το κοινό, έκαψε την μπαντάνα του και έφυγε από το #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Το επεισόδιο της Τετάρτης (19/1) του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε και ο Βαλάντης έκανε δηλώσεις στην κάμερα.

Ο τραγουδιστής πιστεύει ότι έχει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα που θα τον στηρίξουν και οι τηλεθεατές τον έκραξαν άσχημα στο Twitter, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «οι γάτες δεν ψηφίζουν» και ότι «ο Βαλάντης τα πιστεύει κιόλας αυτά που λέει»! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πιο συγκεκριμένα ο Βαλάντης δήλωσε:

«Έκαναν ένα λάθος, μια λάθος κίνηση στρατηγικής απ΄ότι κατάλαβα. Με έβαλαν υποψήφιο απέναντι στον Γιωρίκα, που συμπαθώ ιδιαίτερα, και στον φίλο μου τον Θανάση τον Βισκαδουράκη, με κίνδυνο να φύγει ένα από τα δύο παιδιά. Είμαι ένας παίκτης πολύ δημοφιλής στον κόσμο και για τους συμπαίκτες μου εδώ πέρα και από την πρώτη στιγμή εδώ αισθανόντουσαν ότι αν βρεθούν αντιμέτωποι μαζί μου θα έχουν πρόβλημα αποχώρησης και πραγματικά δεν περίμενα να το εκφράσουν τόσο γρήγορα».

 

 

Έξαλλος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης με την Μυριέλλα Κουρεντή μετά την αναφορά της στον Γιάννη Λυγνό.

Η παραγωγή τρόλαρε το ειδύλλιο με ένα βίντεο που προβλήθηκε το οποίο είχε ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Γέλα κυρία μου, γέλα καλή μου...».

Ο Γιώργος Κατσαούνης στις δηλώσεις που έκανε, «πέταξε» ατάκες - φωτιά και είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα:

«Ήθελα να τονίσω ότι τελείωσε αυτό το ειδύλλιο. Την θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη και πολύ καλή ηθοποιό γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Μπορεί να μην είναι καλός στο ψάρεμα αλλά είμαι πάρα πολύ καλός στο να πιάνω λαβράκια, να πιάνω κυρίες στα πράσα. Με θεωρεί ευκολόπιστο για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, ίσως ήμουν πάρα πολύ καλός γι΄αυτό. Νόμιζε ότι θα μου τα γυρίσει, αλλά δώρο άδωρον, δεν πρόκειται να γυρίσει. Με υποτίμησε σαν άνδρα και δεν θέλω να τη δω ούτε ζωγραφιστή μετά από αυτό που μου έκανε».

 

 

Η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη απέναντι στη Μυριέλλα Κουρεντή συζητήθηκε πολύ στην παραλία των Διασήμων.

Ο Απόστολος Ρουβάς, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν απασφάλισε!

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής σεφ που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι επιβίωσης τόσο λόγω του χαρακτήρα του όσο και λόγω της επίδοσής του στους στίβους μάχης είπε χαρακτηριστικά μιλώντας με τους συμπαίκτες του:

«Ο άλλος τι black out έφαγε; Ξενέρωσα πάρα πολύ με τη συμπεριφορά του, δεν κρίνεις έτσι έναν άνθρωπο. Δεν είναι από τους ανθρώπους με τρόπους, είναι χοντράνθρωπος» και συνέχισε:

«Δεν είναι κακός, απλά ήταν χοντροκομμένο αυτό. Αυτά δεν υπάρχουν στη ζωή του και στην οικογένειά του. Δεν τα έχει δει πουθενά».

 

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν ήθελε να δει ιδιαιτέρως τη Μυριέλλα Κουρεντή παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τους επέτρεψε να βρεθούν και να μιλήσουν δυο τους για λίγα λεπτά χωρίς να είναι κανένας μπροστά και χωρίς τηλεοπτικές κάμερες.

«Ό, τι έγινε έγινε. Εδώ ήρθαμε να παίξουμε αθλήματα. Δεν χρειάζεται χρόνος... Δεν έχω να πω τίποτα, δεν θέλω να πω τίποτα. Σε αυτά τα πράγματα είμαι πολύ πονηρός. Τώρα άστο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης με την ηθοποιό να απαντά, μεταξύ άλλων:

«Εγώ το ζήτησα μια φορά. Από τη στιγμή που από την πρώτη φορά κιόλας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει τίποτα και επειδή εγώ κατάλαβα πράγματα και για μένα και για τον Γιώργο και για τη διαφορετικότητα.... Επειδή δεν έχω κάτι με το Γιώργο, δεν πειράζει δεν κρατάω κάποια κακία.».

Θέση όμως πήρε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον έκανε έξαλλο.

 

 

Οι σχέσεις του Βαλάντη με τους συμπαίκτες του ολοένα και γίνονται χειρότερες και η επικοινωνία τους πιο δύσκολη.

Λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης, ο Βαλάντης, επανήλθε με νέες δηλώσεις και έκανε τα παράπονά του.

Όταν ο αγώνας ξεκίνησε, ο τραγουδιστής και παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απομακρύνθηκε από τον πάγκο καθώς όπως φάνηκε δεν θέλει να έχει ουδεμία σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Κάτι που φυσικά δεν πέρασε ασχολίαστο και από τον παρουσιαστή του Survivor 5, Γιώργο Λιανό.

«Ο Βαλάντης δεν βρίσκεται καν στον πάγκο των Διασήμων, δεν θέλει να συνυπάρχει καν με την ομάδα του, ούτε ως παρατηρητής, έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός την ώρα που έκανε την περιγραφή του αγώνα.

 

 

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν στο στίβο μάχης και το μόνο που ήθελαν ήταν να κερδίσουν για να φάνε.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εκτός φυσικά από τον Βαλάντη, ο οποίος όχι μόνο δεν αγωνίστηκε αλλά απομακρύνθηκε και από τον πάγκο καθώς ουδεμία επαφή και σχέση δεν ήθελε να έχει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της περιγραφής του αγώνα είπε:

«Ο Βαλάντης δεν βρίσκεται καν στον πάγκο των Διασήμων, δεν θέλει να συνυπάρχει καν με την ομάδα του, ούτε ως παρατηρητής, έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου».

Ποιοι όμως κατάφεραν να κερδίσουν και να γεμίσουν τα στομάχια τους και όταν έγινε αυτό πανηγύρισαν έξαλλα;

 

 

Όταν οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο, ο Βαλάντης ήταν απών, παρόλο που ήταν και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο ελληνικό Survivor αλλά και γενικότερα σε κανένα Survivor παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε, μεταξύ άλλων, ενώ και ο ίδιος είχε μείνει... «κάγκελο»:

«Καλωσορίζω τους Μαχητές και τους Διάσημους στο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού. Βρισκόμαστε εδώ γιατί οι Διάσημοι μετρούν 3 υποψήφιους προς αποχώρηση και θα μάθουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους τρεις υποψήφιους θα αποχωρήσει από την κόκκινη ομάδα. Όπως θα έχετε προσέξει αυτό το συμβούλιο είναι λίγο ιδιαίτερο. Έχουμε μια απουσία από τον πάγκο των Διασήμων, λείπει ο Βαλάντης. Αν και δεν έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, αν και δεν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αποφάσισε από την αρχή του σημερινού παιχνιδιού να μείνει μακριά από την ομάδα του. Αυτή είναι μια προσωπική του απόφαση, δεν μπορεί να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την κόκκινη ομάδα, δεν θέλει. Σεβόμαστε αυτή την απόφαση. Περιμένει την απόφαση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ολομόναχος στα καταλύματα των Διασήμων. Εκεί θα του ανακοινωθεί η απόφαση. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στο ελληνικό Survivor, ίσως να συμβαίνει και πρώτη φορά παγκοσμίως».

 

Οι Μαχητές στρέφονται εναντίον του Βισκαδουράκη και ακολουθεί μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ομάδων

 

Οι Διάσημοι σχολιάζουν την απόφαση του Βαλάντη να μείνει μακριά τους

 

Οι δηλώσεις των υποψήφιων προς αποχώρηση πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος

 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αποχώρησε ο Βαλάντης, ο οποίος φυσικά δεν ήταν εκεί για να το ακούσει και του πήγε... γράμμα στην παραλία, όπου και ήταν μόνος του μπροστά στη φωτιά. Διάβασε το όνομά του, απογοήτευτηκε, μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε, ενώ μάλιστα έκαψε και τη μπαντάνα του.

Όπως ήταν φυσικό, όταν ανακοινώθηκε το όνομά του όλοι πανηγύρισαν έξαλλα, αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε πως γι΄αυτούς «τώρα ξεκινάει το παιχνίδι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»