Τα δημόσια λόγια αγάπης και λατρείας του Αντρέα Γεωργίου στα αδέρφια του

 

 

 

«Μου χάρισε το συναίσθημα του αδερφού, του πατέρα, του φίλου, της οικογένειας! Σήμερα 38 χρόνια μετά, αντιστράφηκαν οι ρόλοι! Έγινε αυτός ο προστάτης!» «Είσαι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Σε είδα να μεγαλώνεις, σε είδα να επαναστατείς, σε είδα να ερωτεύεσαι, να γίνεσαι πατέρας και να είσαι βράχος!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Αντρέας Γεωργίου από την αρχή της πορείας του στην τηλεόραση, μέχρι και σήμερα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην οικογένειά του, αλλά και στην ιδιαίτερη σχέση αγάπης που έχει με τα αδέρφια του, Ξένια, Κρίστοφερ και Ραφαέλο.

Αυτή τη φορά, ο Κρίστοφερ και ο Ραφαέλος, είχαν την τιμητική τους, καθώς γιόρταζαν τα γενέθλιά τους, λαμβάνοντας αρκετές ευχές και σχόλια μέσα από τα social media. 

Ξεχωριστές αναρτήσεις από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ευχήθηκε στα αδέρφια του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους, αλλά και με ιδιαίτερα κείμενα για όσα έχουν ζήσει μαζί από τα παιδικά τους χρόνια, μέχρι και σήμερα. 

 

«Με αυτόν εδώ τον τύπο, μοιράστηκα το ίδιο δωμάτιο μεγαλώνοντας… μικρούλης ήθελε να έχει τάξη στο δωμάτιο και εγώ πάντα τα έκανα μπάχαλο! Δεν τον άφηνα στην ησυχία του! Στην εφηβεία μας, τα έκανε όλα μπάχαλο αυτός και τον μάζευα εγώ, από ξενύχτια, αλητείες, την νύχτα… άπειρες φορές γυρνούσα τους δρόμους να τον βρω γιατί ανησυχούσα, ήταν επαναστάτης! Όπου ήμουν τον ήθελα δίπλα μου!

Έχουμε ταξιδέψει και έχουμε ζήσει μαζί στο Λονδίνο, στην Νέα Υόρκη, στην Αθήνα!! Είμασταν πάντα μαζί! Μου χάρισε το συναίσθημα του αδερφού, του πατέρα, του φίλου, της οικογένειας! Σήμερα 38 χρόνια μετά, αντιστράφηκαν οι ρόλοι! Έγινε αυτός ο προστάτης! Έγινε αυτός το στήριγμα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς την συμβουλή του! Και είμαι τόσο περήφανος αδερφός !!! Happy birthday bro! I love you», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου.

 

Πριν από δύο μέρες έκανε το ίδιο και για τον μικρό του αδερφό Ραφαέλο με την ευκαιρία των γενεθλίων του.

«Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες και με κοίταξες στα μάτια, είδα την ψυχή σου. Είσαι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Σε είδα να μεγαλώνεις, σε είδα να επαναστατείς, σε είδα να ερωτεύεσαι, να γίνεσαι πατέρας, να στέκεσαι δυνατός στα δύσκολα, να στηρίζεις, να χτυπάς τον ώμο μας και να λες «μπράβο», να λες «είμαι δίπλα σου» και να είσαι βράχος! Σήμερα γίνεσαι 30 και είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα! Είμαι σίγουρος οτι «εκεί ψηλά» σήμερα κάνουν πάρτυ οι άγγελοι μας. Σε αγαπώ άπειρα Daddy Cool μου! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΑΡΑΣ ♥️♥️♥️ #happybirthday #bro»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»