H Αθηνά Παντελίδου έστειλε εξώδικο και στον Γιώργο Θεοφάνους - Τι ζητά;

 

 

 

 

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, μετά την εμφάνιση του Γιώργου Θεοφάνους στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου απέστειλε εξώδικο στον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη. «Νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας μίλησε στον Βαγγέλη Καράλη και στην «Espresso» για όλα όσα έχουν συμβεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είδα την μάνα του Παντελίδη στο μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου» Ο τσακωμός του Γιώργου Θεοφάνους με τον Παντελίδη μια μέρα πριν πεθάνει «Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε»

 

«Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Ολα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα! Η Αθηνά Παντελίδη δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

 

Ο δικηγόρος της οικογένειάς του στην εκπομπή «Το Πρωινό» εξηγώντας τους λόγους που προχώρησαν στην κίνηση αυτή.

«Ο κύριος Θεοφάνους βγήκε σε μια εκπομπή και είπε ότι είδε τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη πάνω στο μνήμα του γιου της να καταριέται αυτόν, την οικογένειά του και τα παιδιά του. Τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί. Η οικογένεια και ειδικά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τη στιγμή που το άκουσε αυτό στεναχωρήθηκε πολύ. Μιλάμε για μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της. Βλέπω κάποια σχόλια, χτυπάνε αυτή τη γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν. Βλέπω σχόλια ότι δήθεν έστειλε το εξώδικο για να κερδίσει χρήματα. Αν είναι δυνατόν. Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι ψέμα; Μπείτε στη θέση της… Ζητάμε να ανακαλέσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούμε νομικά.

Θα καταθέσουμε και μήνυση και αγωγή. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Δεν είναι δυνατόν για μια γυναίκα στην ηλικία της, που έχει περάσει όλα αυτά, να βγαίνει κάποιος και να ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ. Ο κύριος Θεοφάνους δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία. Ας έλεγε ότι του το μετέφεραν. Είπε ότι την είδε…

Βάλτε και λίγο τη λογική, μια μητέρα στην κηδεία του παιδιού της θα ασχοληθεί με κάποιον άλλο; Θα ασχολιόταν ποτέ μια μητέρα με τέτοια θέματα; Για ένα τραγούδι; Έχουμε δώσει μια προθεσμία πέντε ημνερών για να ανακαλέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να βγει στην εκπομπή.

 

Τι είπε ο Θεοφάνους στην «Super Κατερίνα»

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. 

Έγραψα μια επιστολή κι ανέφερα πως, επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 κι εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα. Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου, η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή, και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… 

Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου, ρε φίλε. Εντάξει, να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου; Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»