H ειδυλλιακή λίμνη, τα άλογα, η ημίγυμνη φωτογράφιση και η αποχώρηση στο #GNTMgr

 

 

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον η αδιανόητη δολοπλοκία Κυβέλης - Ντίνου για να κερδίσουν το challenge και η ειρωνική και αλαζονική συμπεριφορά τους, απέναντι σε όλους τους παίκτες του #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο GNTM 4 τα μοντέλα πήγαν για κάμπινγκ, με τις παρέες να είναι πλέον ξεκάθαρες και τους διαγωνιζόμενους να έχουν αναλάβει έναν ιδιαίτερο ρόλο.

Στο επεισόδιο (!6-11) είδαμε τα επίδοξα μοντέλα να μεταμορφώνονται σε campers, αφού από την έναρξη του επεισοδίου, ο coach Γιώργος Καράβας, ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι θα πάνε το πρώτο τους ταξίδι - εκδρομή, στο πλαίσιο του διαγωνιστικού μέρους του σόου.

Πήγαν λοιπόν μια εκδρομή στη λίμνη Δόξα, όπου έστησαν τις σκηνές τους, ο καθένας με τις παρέες του και εκεί φυσικά τους περίμενε μια ακόμα fashionable δοκιμασία.

Όπως είπε και ο Θάνος, σε αυτήν την εκδρομή, φάνηκαν ξεκάθαρα οι παρέες και το πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στο παιχνίδι, αφού ο Ντίνος και η Κυβέλη, για ακόμα μια φορά, έδειχναν απομονωμένοι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Γιώργος Καράβας κάπου εκεί ανακοίνωσε και την δοκιμασία: Είπε στα παιδιά ότι θα πρέπει να γίνουν art directors οι ίδιοι, να χρησιμοποιήσουν τη σκηνή τους και props, που είχαν στη διάθεσή τους, για να βγάλουν την καλύτερη λήψη. Η νικήτρια ομάδα της δοκιμασίας θα κερδίσει ένα ολοκαίνουριο smartphone, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, για να βγάζουν τα προσωπικά τους φανταστικά κλικ.

Πρόκειται για μια δοκιμασία, στο πλαίσιο του reward, όπου οι παίκτες διασκεδάζουν και παίρνουν μαθήματα για τις επόμενες δοκιμασίες αποχώρησης. Όλες οι προσπάθειες ήταν πραγματικά πολύ καλές, με τον coach να είναι ευχαριστημένος σχεδόν από όλους τους διαγωνιζόμενους.

Τα παιδιά έδωσαν την ψήφο τους στη φωτογραφία που πίστευαν εκείνοι ότι ήταν η καλύτερη και υπηρέτησε σε μεγαλύτερο ποσοστό όλο αυτό το concept. H ομάδα που κέρδισε ήταν εκείνη του Κωνσταντίνου και της Αγάπης και νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος, που κέρδισε και το ολοκαίνουργιο smartphone. 

Η Κυβέλη και ο Ντίνος προσπάθησαν με δολιοφθορά, κουτοπονηριά και υπεροψία να τους πάρουν τη νίκη μέσα από τα χέρια, ο Καραβάς όμως έβαλε πολύ σοφά τάξη. 

Με τον καθαρό αέρα να δίνει έμπνευση, τα μοντέλα οδηγούνται το επόμενο πρωί σε διαφορετικό σημείο της λίμνης για να αντικρύσουν ένα μοναδικό θέαμα: ένα επιβλητικό άλογο μέσα στο νερό με τον Γιώργο Καράβα να ποζάρει πάνω του με χάρη και επαγγελματισμό. Κάπως έτσι δίνεται το reference για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, που έχει άρωμα… editorial και ονειρική διάθεση.

 

Φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα, τα top models καλούνται να ποζάρουν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο, ως πλάσματα της λίμνης. Για πρώτη φορά, το μειονέκτημα είναι ένα και δίνει την ευκαιρία στον Ναπολέοντα Μήτση να δείξει στοχευμένα τη στρατηγική του, ως νικητής στην τελευταία δοκιμασία.

Για όλους όμως προτεραιότητα έχει να αποδώσουν με επιτυχία τα ζητούμενα στο φακό του Απόστολου Κουκουσά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις οδηγίες της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα, που τους συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι.

 

Η επιστροφή στην Αθήνα συμπίπτει με την επιστροφή στην καθημερινότητα, που επιφυλάσσει, εκτός των άλλων, μια σειρά από προσωπικά ξεκαθαρίσματα.

Ο ίδιος, με την επιστροφή τους στο σπίτι, θέλησε να προχωρήσει σε ξεκαθαρίσματα και να εξηγήσει στους συμπαίκτες του, τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να ανήκει πλέον στην παρέα τους. Οι εντάσεις και οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Κωνσταντίνο, τον Στυλιανό τον Θάνο και όλα τα παιδιά να βγαίνουν εκτός εαυτού, με την αλαζονικh, ειρωνική και αδιανόητη συμπεριφορά του Ντίνου απέναντι τους.

Όλο το σπίτι, ανεξαρτήτως ομάδας αντιλαμβάνονται ότι πίσω από την συμπεριφορά του Ντίνου είναι κρυμμένη η Κυβέλη.

 

Στο πλατό ετυμηγορίας, το έργο των τεσσάρων κριτών, της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Άγγελου Μπράτη, του Δημήτρη Σκουλού, είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς έχουν να κρίνουν αντικειμενικά πολύ εντυπωσιακές λήψεις, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των μοντέλων να περνούν από κόσκινο. Στη μάχη της λεπτομέρειας σε πρόσωπο και σώμα, ο χαμένος είναι και αυτός που θα αφήσει πίσω του το όνειρο του GNTM 4.

Όλες οι φωτογραφίες

 

Το disadvantage του Ναπολέων δεν λειτούργησε καθόλου, αφού η Μαρία, αν και είχε μόνο 2 λεπτά για να ολοκληρώσει το σετ της, έφερε στο πλατό μια από τις καλύτερες φωτογραφίες. Την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε δικαιωματικά η Ειρήνη, αφού τα κατάφερε εξαιρετικα και το πρόσωπό της έκλεψε την παράσταση.

 

Η Ειρήνη λάτρεψε το θέμα της δοκιμασίας και αυτό τη βοήθησε στο να αποδώσει στο set. Πως αισθάνεται για τη νίκη της;

 

Οι λήψεις που έφτασαν στο πλατό από τον φωτογραφικό φακό του Απόστολου Κουκουσά δυσκόλεψαν αρκετά τους τέσσερις κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό, καθώς το επίπεδο έχει ανέβει αισθητά. Ωστόσο το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το μοντέλο που έπρεπε να αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό μόδας ήταν ο Θάνος Δημητρίου.

Μετά την αποχώρηση του Θάνου Δημητρίου στο σπίτι του GNTM παραμένουν οι top 10: Κυβέλη, Αγγαίος, Μαρία, Όλγα, Ειρήνη, Κωνσταντίνος, Ναπολέων, Αγάπη, Στυλιανός, Ντίνος

 

 

Déjà vu για τον Θάνο. Μπορεί να επέστρεψε στο #GNTMgr αλλά πλέον δεν υπάρχουν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Πως νιώθει που αποχωρεί οριστικά πλέον από τον διαγωνισμό;

 

To trailer 22ου επεισοδίου - Δευτέρα 22.11.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  •  

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!