Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον Marilyn Manson – «Το τέρας κρυβόταν σε κοινή θέα»

 

Το περιοδικό «Rolling Stone» φέρνει στο φως 55 σοκαριστικές μαρτυρίες σεξουαλικής κακοποίησης του εκκεντρικού ροκ σταρ Marilyn Manson
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το άρθρο του Αμερικανικού περιοδικού «Rolling Stone» για τον Marilyn Manson σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τρεις μηνύσεις και δεκάδες καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση, φέρει τον τίτλο «Το τέρας που κρυβόταν σε κοινή θεά». Ο εκκεντρικός performer και άλλοτε αγαπημένο παιδί των μίντια είχε στο διαμέρισμά του έναν ειδικά ηχομονωμένο χώρο που προσομοίαζε με κελί εγκλεισμού. Στον χώρο αυτό φέρεται να αιχμαλώτιζε γυναίκες για να τις βασανίσει ψυχολογικά αλλά και σεξουαλικά.

Το περιοδικό διεξήγαγε έρευνα για την υπόθεση του Manson που διήρκησε εννέα ολόκληρους μήνες. Για τις ανάγκες της έρευνας αυτής μίλησαν με περισσότερους από 55 ανθρώπους που είχαν συναναστραφεί μαζί του. Ανάμεσα στους ανθρώπους αυτούς ήταν και κάποιες από τις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση. Μια από αυτές είναι και η ηθοποιός Έσμε Μπιάνκο που έπαιξε στην επιτυχημένη σειρά «Game of Thrones». 

Οι μαρτυρίες όλων αυτών των ανθρώπων κάνουν λόγο για ένα πρόσωπο που προσέγγιζε τις γυναίκες με κολακείες και «μαύρο» χιούμορ προτού εμφανίσει ένα συγκεκριμένο μοτίβο κακοποίησης. Το μοτίβο αυτό φέρεται να περιελάμβανε μαστίγωμα, χάραγμα αρχικών στο δέρμα, αναγκαστικό εγκλεισμό και βιασμό. Γυναίκες κατηγορούν τον Manson πως τους προσέφερε ναρκωτικά, αλκοόλ και έλεγχε τις διατροφικές τους συνήθειες αλλά και τον ύπνο τους. Υποστηρίζουν πως τις κρατούσε αιχμάλωτες, συναισθηματικά και σωματικά μέχρι να υποκύψουν στη θέλησή του. Αν ήθελαν να τον εγκαταλείψουν, λένε, απειλούσε να αυτοκτονήσει ή ακόμα και να τις σκοτώσει.  

Από τη δική του πλευρά ο Marilyn Manson – κατά κόσμον Μπάιαν Χιου Γουόρνερ –  αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς, χαρακτηρίζοντάς τους ως μέρος μιας «απαίσιας διαστρέβλωσης της πραγματικότητας». Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε πριν μερικούς μήνες με τις κατηγορίες σε βάρος του, παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία τον περασμένο Ιούλιο και αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα χωρίς εγγύηση.  ​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα