Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχω διπολική διαταραχή, δουλεύω ως delivery και ακολουθώ αγωγή»

  27/10/2021 08:30
 «Έχω διπολική διαταραχή, δουλεύω ως delivery και ακολουθώ αγωγή»

«Έχω διπολική διαταραχή, δουλεύω ως delivery και ακολουθώ αγωγή»

  27/10/2021 08:30

Η Δόμνα Κουντούρη αρκετά χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο «Fame Story», έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά της, μιλώντας ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και την διπολική διαταραχή για την οποία ακολουθεί αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Πάντα ασχολούμαι με τη μουσική, είμαι δασκάλα φωνητικής, βέβαια για να βιοποριστώ δουλεύω και σε μια εταιρεία μεταφοράς τροφίμων  ως delivery, ναι, είμαι αγγελιοφόρος τροφής», είπε για τη ζωή της σήμερα μιλώντας στην κάμερα του Open.

Για τη συμμετοχή της στο «Fame Story»: «Μπήκα στο Fame Story γιατί νόμιζα ότι ήθελα κάτι και όταν το απέκτησα αυτό που ήθελα,  κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα».

Η Δόμνα Κουντούρη για την περιπέτεια με την υγεία της: «Πέρασα δύσκολα, έχω διπολική διαταραχή, το ρυθμίζω, παίρνω την αγωγή μου και είμαι καλά. Είχα βγει ξυπόλητη στους δρόμους και περπάταγα ένα βράδυ, δεν ξέρω αν ήταν μόνο ένα βράδυ ή περισσότερα, δεν έχω την αίσθηση του χρόνου. Έχει γίνει στο παρελθόν και λάθος φαρμακευτικής αγωγής», παραδέχτηκε, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας