«Πικράθηκα κι είπα γιατί τόση αδικία. Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας, δεν φοβάμαι»

 

 

 

Tο #The2nightShow υποδέχτηκε τη Μιμή Ντενίση: «Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αγάπησε το σανίδι πολύ και το θέατρο εκείνη. Στη μακρά πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, που μετρά πάνω από 30 χρόνια, καταπιάστηκε με πολλά πόστα, της ηθοποιού, της θεατρικής συγγραφέως, της σκηνοθέτιδας και της παραγωγού. Και όλα αυτά για να είναι σε θέση να στήνει τις δουλειές της όπως ακριβώς της οραματίστηκε.

Αυτό που απέφυγε στο επάγγελμα ήταν οι κακίες και οι ίντριγκες. Η ίδια δεν μπήκε ποτέ στα κυκλώματα και κατηγόρησε ευθέως τα μέσα ότι πολλές φορές δημιούργησαν «τέρατα» αποθεώνοντας ανθρώπους που έκαναν επιτυχίες σε θέατρα με «8 μόνο σειρές».

Παρά τη «λάσπη» που έφαγε κατά καιρούς εκείνη δεν «λύγισε» ποτέ. «Υπήρξαν φορές που πικράθηκα, που ένιωσα ότι αδικήθηκα. Ο χώρος έχει πολλούς ανθρώπους κακούς και ακαλλιέργητους. Είπα “γιατί τα βάζουν με μία γυναίκα που έχει τις γνώσεις της και τις ικανότητές της;” Δεν πτοήθηκα, είναι θέμα γνώσης, όχι υπεροψίας. Οι κοντινοί μου με λένε “Βούδα”. Ξέρω τη δουλειά μου καλά, αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου καλά, γιατί είσαι η γυναίκα του καναλάρχη ή του θεατρώνη, γιατί κάποιος άλλος σε έφτιαξε τότε θα “λυγίσεις”. Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας δεν έχω κάτι να φοβηθώ» είπε.

Παρά τον δυναμισμό της, όμως, παραδέχεται ότι έχει άτρωτα σημεία.

Θίγοντας πιο προσωπικά ζητήματα η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη βαριά απώλεια της μητέρας της που της κόστισε πολύ.

«Είχα μία μάνα, αυτή είναι η τεράστια απώλεια της ζωής μου, καθόλου δεν το έχω ξεπεράσει, καθόλου δεν το έχω συνηθίσει. Ήταν το στήριγμά μου και το έχασα».

Εξομολογήθηκε στη συνέχεια πως στην προσωπική της ζωή ό,τι θέλησε να κρατήσει κρυφό το κράτησε, αν και αυτό σήμαινε πως δεν το ζούσε εκείνη τη στιγμή όπως το ήθελε.

Η κόρη της, Μαριτίνα, είναι το πιο όμορφο κεφάλαιο στη ζωή της. «Είναι μία γλύκα, μία απόλαυση, είναι κωμικός, έχει πολύ γέλιο. Έχει ωριμάσει στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο αλλά θα με πάρει κάθε δύο ώρες και θα μου πει “πώς θα φτιάξω τη μηλόπιτα”, “μαμά, έχω μία αλλεργία”».

Επιστρέφοντας στα επαγγελματικά της και στο τελευταίο της «παιδί, την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» δήλωσε ότι «νομίζω ότι είναι η ακριβότερη παραγωγή μέχρι τώρα στην Ελλάδα».

«Η ταινία αυτή θα έπρεπε να χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από το ελληνικό κράτος. Λέει τα στραβά της Ελλάδας, της Ευρώπης. Είναι αντικειμενική» πρόσθεσε.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega