Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχω ακούσει από νεότερους συναδέλφους ότι είμαι παρωχημένος»

  27/10/2021 09:39
«Έχω ακούσει από νεότερους συναδέλφους ότι είμαι παρωχημένος»

«Έχω ακούσει από νεότερους συναδέλφους ότι είμαι παρωχημένος»

  27/10/2021 09:39

Στην παρέα του «The 2night Show» βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς. «Δεν ξέρω κανέναν από τους παλιούς, που να είχε παραβατική συμπεριφορά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι νεότεροι συνάδελφοί του τον έχουν αποκαλέσει «παρωχημένο» ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που απέρριψε την πρόταση που του έγινε για την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

«Αν ήταν κάτω από άλλες συνθήκες και με διαφορετική παραγωγική διαδικασία θα ήταν κάτι καλό αλλά είπα “όχι” γιατί δεν μου ταίριαζαν τα πράγματα. Βασικό είναι το καστ, το πού θα οδηγούσε η παραγωγή την παράσταση, η παράσταση δεν είναι μόνο της πλάκας. Όταν αυτά δεν ταιριάζουν και με ένα καστ που δεν είναι για εμένα σωστό αυτό ήταν που με έκανε να αρνηθώ».

«Έχω ακούσει ότι είμαι παρωχημένος από νεότερους συναδέλφους».

Με αφορμή το #MeToo, τις σκληρές συμπεριφορές στο θέατρο και το κατά πόσο οι παλιοί σπουδαίοι θεατράνθρωποι εάν ζούσαν σήμερα θα ήταν και εκείνοι υπόλογοι των πεπραγμένων τους ο ηθοποιός δήλωσε:

«Κανένας από τους μεγάλους σκηνοθέτες που γνώρισα δεν είχε συμπεριφορά που να ήταν αξιοτιμώρητη. Μέσα στη δουλειά μπορούν να συμβούν βρισίδια και τσακωμοί, όμως, δεν θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν αξιοκατάκριτοι σε κάτι που θα αφορούσε τον νόμο. Ο Μινωτής αν κάποιος δεν του άρεσε απλώς τον παρατούσε. Δεν ασχολούνταν μαζί του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας