Σε αυτήν την αποχώρηση του #GNTMgr το όνειρο έγινε… εφιάλτης

 

 

Διακόπηκαν τα γυρίσματα – Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα τα μοντέλα λόγω πυρκαγιών - Η οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη! - Οι μάσκες έπεσαν και το παρασκήνιο «ξεγυμνώθηκε» μπροστά στους κριτές του #GNTMgr 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο νέο επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε όσα συνέβησαν στο σπίτι των μοντέλων, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, τότε που ο πυρκαγιές στη χώρα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Να θυμίσουμε πως το GNTM 4 έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, ωστόσο τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από την αρχή του καλοκαιριού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η παραγωγή μάλιστα θέλησε να εντάξει στο νέο επεισόδιο την ημέρα την οποία εκκενώθηκε το σπίτι του GNTM μιας και οι φλόγες είχαν φτάσει πολύ κοντά.

«Ενώ η μέρα κυλούσε ήρεμα, ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στις Αφίδνες, εκεί που βρίσκεται το σπίτι του GNTM όλα αυτά τα χρόνια. Σε μερικά μόλις λεπτά, έπρεπε να εκκενώσουμε τον χώρο με ασφάλεια κάτι το οποίο έγινε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν για δύο εβδομάδες σε ασφαλές σημείο», είπε ο Γιώργος Καράβας αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως τα γυρίσματα του GNTM 4 είχαν σταματήσει για δύο εβδομάδες.

 

Ο Γιώργος Καράβας συγκέντρωσε όλους τους παίκτες του ριάλιτι μοντέλων και τους είπε ότι θα ήθελε να τους μιλήσει. 

Ο λόγος ήταν η απόφαση ενός συμπαίκτη τους να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από ώριμη σκέψη.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παρωτίδη ο οποίος μέσα από μήνυμά του αποφάσισε να εξηγήσει τους λόγους που πήρε μία τέτοια απόφαση.

«Έχω βγει από το σπίτι του GNTM. Έχω αποχωρήσει οικειοθελώς και είναι μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη, απλά γενικά την τελευταία εβδομάδα ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα ότι αυτό μπορεί να με επηρεάσει και στα σετ αλλά και στην απόδοσή μου», είπε ο Βασίλης και συνέχισε:

«Το modeling είναι κάτι που με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, με γεμίζει και αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στο GNTM. Έχω μια αξιόλογη πορεία στην οποία και αποφασίζω συνειδητά, αυτή η εμπειρία να λάβει τέλος εδώ».

 

Η Κυβέλη δεν δείχνει να περνάει και πολύ καλά στο σπίτι του GNTM αφού όπως είπε μέσα εκεί νιώθει ότι έχει χάσει τον εαυτό της. 

«Αυτό που με βασανίζει είναι ότι νιώθω ότι έχω χάσει τον εαυτό μου, γενικά έχω μια πίεση να μην βγω σκύλ@, να μην βγω κακιά, να πιέζομαι, να είμαι χαρούμενη...

Όχι ότι δείχνω κάτι ψεύτικο, απλά προσπαθώ να είμαι πιο ευχάριστη.

Δηλαδή με έχουν κάνει να νιώσω ότι δεν είμαι ευχάριστη. Γενικότερα η παρέα μου έχει την άποψη ότι δεν είμαι αρκετά, πώς να το θέσω, αρεστή» είπε μεταξύ άλλων η Κυβέλη.

Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των συμπαικτών της για τη συμπεριφορά της, έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένη.

 

Οι παίκτες  κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, ακροβατώντας ανάμεσα σε όνειρα και... εφιάλτες!

Γιατί ένα όνειρο μπορεί εύκολα να γίνει εφιάλτης. Για την επόμενη δοκιμασία αποχώρησης, τα μοντέλα έπρεπε να σηκωθούν απ' το κρεβάτι και να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip μπροστά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα.  

Η αγωνία κορυφώθηκε καθώς οι παγίδες ήταν πολλές και το επίπεδο δυσκολίας, σε acting και catwalk, είχε ανέβει σημαντικά. Το παραμικρό στραβοπάτημα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, ειδικά για τα παιδιά που έλαβαν ένα από τα πιο δύσκολα μειονεκτήματα, που έχει δοθεί ποτέ.

 

Τα disadvantage τα μοίρασε ο Ναπολέων ο οποίος στην προηγούμενη δοκιμασία είχε βγει νικητής.

Δείτε πού και πώς μοίρασε τα μειονεκτήματα προκειμένου να δυσκολέψει κάποιους από τους συμπαίκτες του:

 

Ποιος πήρε τη καλύτερη φωτογραφία;

 

Ο Ντίνος είχε την καλύτερη λήψη 

 

Δείτε πως σχολίασαν οι κριτές την αποχώρηση του Βασίλη

 

Η αποχώρηση του GNTM 4 το βράδυ της Τρίτης, 26/10.2021, έφερε πριν την έξοδο τρεις παίκτες. Ο Ναπολέων, η Άννα και η Μαρία είχαν τις πιο αδύναμες λήψεις. Οι παίκτες του GNTM ξεκίνησαν να ψηφίζουν ποιος από τους τρεις επιθυμούν να μείνει, αλλά κατέληξαν να εκνευρίσουν τους κριτές θέλοντας να πάρουν αυτό το δικαίωμα πίσω.

Ορισμένοι από τους παίκτες συνεννοήθηκαν να δημιουργήσουν ισοψηφία ανάμεσα στην Μαρία και στην Άννα. Σε κάποιο σημείο επικράτησε ασυνεννοησία κι ο Στυλιανός είπε άλλο όνομα από αυτό που ήθελε κι οι κριτές αντέδρασαν γιατί κατάλαβαν πως οι συμμετέχοντες ψηφίζουν για να φύγει από πάνω τους η ευθύνη και να μεταφερθεί ξεκάθαρα στους κριτές. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί από την μεριά της ξέσπασε: «Δηλαδή ψηφίζετε επειδή το πιστεύετε ή επειδή προσπαθείτε να δείτε τι θα κάνουμε εμείς; Όλα αυτά τα χρόνια στο GNTM είχαμε παράπονα για το πως αποφασίζαμε κι είπαμε να σας δώσουμε το δικαίωμα να έχετε άποψη. Να το πάρουμε πίσω; Γιατί έχω βαρεθεί».

 

Στο τέλος η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέφερε ότι στο επόμενο πλατό θα ανακοινωθεί, αν οι παίκτες θα διατηρήσουν το δικαίωμα ψήφου τους.

 

 

«Σήμερα αποχώρησα, δεν πειράζει, δεν τελειώνει εδώ η ζωή, στεναχωρήθηκα αλλά θα βγω έξω και θα κάνω πολλά πράγματα, θα μου λείψει η καθημερινότητά αυτή, θα μου λείψει και η Κυβέλη», είπε στο βίντεο αποχώρησής της η Άννα. 

 

Η Άννα και το πρώτο story στο Instagram:

Το πρώτο της στόρι έκανε η Άννα, η οποία παραδέχτηκε πως λάτρεψε την εμπειρία του GNTM αλλά εξήγησε πως γνωρίζει ότι είναι εύκολα παρεξηγήσημη.

Στο Twitter βέβαια, υπήρξε ανακούφιση από την αποχώρηση της Άννας η οποία δεν ήταν η αγαπημένη των fans του ριάλιτι μοντέλων ενώ το #gntmgr αποτελεί μέχρι και αυτή την ώρα το νούμερο ένα τρεντ με περισσότερα από 6000 σχόλια.  

 To trailer 16ου επεισοδίου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό