Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα συγκλονιστικά λόγια για τη μάχη με τον καρκίνο και γιατί αποφάσισε να μιλήσει

  25/10/2021 09:50
Τα συγκλονιστικά λόγια για τη μάχη με τον καρκίνο και γιατί αποφάσισε να μιλήσει

Τα συγκλονιστικά λόγια για τη μάχη με τον καρκίνο και γιατί αποφάσισε να μιλήσει

  25/10/2021 09:50

Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στο «Τι λες τώρα» μιλώντας για τη συμμετοχή της στη «Γη της Ελιάς» αλλά και την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο την οποία και έχει γνωστοποιήσει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Στα 44 μου χρόνια και έχοντας βιώσει μια σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου στάθηκε, είναι ο άνθρωπός μου και ο σύντροφος της ζωής μου, νομίζω πλέον πως ο έρωτας είναι ένα πράγμα το οποίο σε κάνει να χάσει τα λογικά σου», είπε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πέρασα χημειοθεραπείες, έπεφταν τα μαλλιά μου, οι βλεφαρίδες, τα φρύδια μου» Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Δώρα Χρυσικού για τη στιγμή που έμαθε πως έχει καρκίνο

Για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Δεν ήταν γενναία η απόφαση να μιλήσω για το πρόβλημα της υγείας μου, αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Δεν έχω μιλήσει όμως για τους λόγους που με έκαναν να μιλήσω ανοιχτά και οι λόγοι ήταν πολλοί», ξεκαθάρισε.

Και αποκάλυψε:  «Ο πρώτος είναι διότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και διαφανής με την έννοια πως δεν έχω μια άλλη ιδιωτική εικόνα. Έτσι διατηρώ και την ηρεμία μου και δεν νιώθω κατακερματισμένη. Από μικρή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε σχέση με την ορατότητα των ανθρώπων, την ισότητα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες παλέυω για αυτό σε όλη μου την ζωή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες».

«Ίσως αν δεν έκανα την σειρά να μην το έλεγα γιατί εκείνη την στιγμή ίσως να ένιωθα πως δεν υπάρχει λόγος να το πρω. Παίζοντας όμως σε μια σειρά που βλέπεις καθημερινά, θα έβλεπε ο κόσμος ότι η εικόνα αυτού του ανθρώπου αλλάζει. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην το κάνω. Ο δεύτερος λόγος που το έκανα είναι γιατί το όφειλα ηθικά στους συνεργάτες μου. Και το όφειλα ηθικά γιατί διαγνώσθηκα με αυτό το πράγμα μετά ακριβώς από τον πιλότο», ανέφερε και είπε κλείνοντας…

«Ο τρίτος λόγος που μίλησα δημόσια είναι γιατί θεωρώ ότι το δικό μου παράδειγμα, ως βίωμα και ένας άνθρωπος που πέρασε και περνάει αυτό τον Γολγοθά, ήθελα να δώσει το μήνυμα ότι είμαι εδώ, το έχω εντάξει στη ζωή μου, δουλεύω και θεώρησα ότι αυτό μπορεί να δώσει κουράγιο σε κάποιους ανθρώπους».

      

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας