Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Εάν εγώ βιάσω κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί;»

  25/10/2021 12:14
«Εάν εγώ βιάσω κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί;»

«Εάν εγώ βιάσω κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί;»

  25/10/2021 12:14

Χείμαρρος η Νίκη Βακάλη για τη συνεργασία με τον Φιλιππίδη – Υπήρξε βοηθός του - Όμηρος Ευστρατιάδης: «Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος» – Άφωνη η Φαίη Σκορδά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης μίλησε στο «Πρωινό» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. «Εάν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί;» αναρωτήθηκε ο σκηνοθέτης μιλώντας στον Ισίδωρο Φίκαρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία μας ήταν άψογος, κύριος και πάντα χαμηλών τόνων. Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν το έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο. Αν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις πώς καταδικάζεις έναν άνθρωπο και τον βάζεις στη φυλακή; Αν υπάρχουν αποδείξεις, αλλάζει το πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το βιασμό», είπε πιο συγκεκριμένα ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε ο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω να γίνει η δίκη και αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι φοβερός ηθοποιός. Όλοι αυτοί που τον κατηγόρησαν, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος. Του κατέστρεψαν την καριέρα. Παιδεύτηκε για να γίνει θιασάρχης και να γεμίζει το θέατρο».

«Όταν λέμε αξιώθηκα να κάνω κάτι, από τα λίγα ελληνικά που ξέρω, είναι το αξιώθηκα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν τον έχω άξιο να κάνει βιασμό; Γιατί; Είναι σπουδαίο πράγμα; Έχω πάθει… Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Και λέει ότι θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του» σχολίασε η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του βίντεο.

«Ντροπή, ντροπή! Μας ακούνε και τα θύματα, σιωπή!» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας προτίμησε να μη σχολιάσει τίποτα.

Η ηθοποιός Νίκη Βακάλη μίλησε στο «Πρωινό» για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη ως βοηθός του, αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σε φίλες μου που θέλανε σε παραστάσεις του Φιλιππίδη, τους έλεγα να μην πάνε. Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός να πω ότι πρέπει να αποστασιοποιηθώ, να κάνω τη δουλίτσα μου, να του δώσω να πιστεύει ότι του δίνω αυτό που χρειάζεται… Δεν θέλω τη ψυχή μου να την κάνω κουβάρι προκειμένου να… Ποιος έπεσε από τα σύννεφα τώρα; Εγώ που είμαι άσχετη σε σχέση με άλλους στον χώρο… Ξέρει το ένστικτό σου ότι κάποιος που έρχεσαι σε συνδιαλλαγή μαζί του δεν σου κάνει καλό. Γυρνάς σπίτι και είσαι άρρωστος» είπε η Νίκη Βακάλη στον Γρηγόρη Μπάκα.

Και πρόσθεσε: «Έγινε κάτι λεκτικό και γύρισα σπίτι μου, και δεν είχα από πού να πιαστώ για να ξυπνήσω να πάω αύριο στη δουλειά. Και αφού δεν το βρήκα, δεν ξαναπήγα. Πιστεύω σε όλα όσα έρχονται στη ζωή μου. Και αυτά που με πονάνε, και αυτά που με πληγώνουν και αυτά που με τρομάζουν».

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ή ότι θα τον βρίσω μπροστά σε συναδέλφους και δεν θέλω» δήλωσε στη συνέχεια η Νίκη Βακάλη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας