«Εάν εγώ βιάσω κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί;»

 

 

Χείμαρρος η Νίκη Βακάλη για τη συνεργασία με τον Φιλιππίδη – Υπήρξε βοηθός του - Όμηρος Ευστρατιάδης: «Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος» – Άφωνη η Φαίη Σκορδά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης μίλησε στο «Πρωινό» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. «Εάν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί;» αναρωτήθηκε ο σκηνοθέτης μιλώντας στον Ισίδωρο Φίκαρη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνεργασία μας ήταν άψογος, κύριος και πάντα χαμηλών τόνων. Απορώ πώς ο Φιλιππίδης έκανε βιασμούς. Δεν το έχω άξιο να κάνει κάτι τέτοιο. Αν εγώ βιάσω μια κοπέλα κάπου μόνος μου, ποιες μαρτυρίες υπάρχουν για να αποδειχθεί; Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις πώς καταδικάζεις έναν άνθρωπο και τον βάζεις στη φυλακή; Αν υπάρχουν αποδείξεις, αλλάζει το πράγμα. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το βιασμό», είπε πιο συγκεκριμένα ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε ο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Για τον Φιλιππίδη ακόμα δεν το πιστεύω, περιμένω να γίνει η δίκη και αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι φοβερός ηθοποιός. Όλοι αυτοί που τον κατηγόρησαν, θα του ζητήσουν συγγνώμη αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος. Του κατέστρεψαν την καριέρα. Παιδεύτηκε για να γίνει θιασάρχης και να γεμίζει το θέατρο».

«Όταν λέμε αξιώθηκα να κάνω κάτι, από τα λίγα ελληνικά που ξέρω, είναι το αξιώθηκα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν τον έχω άξιο να κάνει βιασμό; Γιατί; Είναι σπουδαίο πράγμα; Έχω πάθει… Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Και λέει ότι θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του» σχολίασε η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του βίντεο.

«Ντροπή, ντροπή! Μας ακούνε και τα θύματα, σιωπή!» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας προτίμησε να μη σχολιάσει τίποτα.

 

Η ηθοποιός Νίκη Βακάλη μίλησε στο «Πρωινό» για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη ως βοηθός του, αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Σε φίλες μου που θέλανε σε παραστάσεις του Φιλιππίδη, τους έλεγα να μην πάνε. Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός να πω ότι πρέπει να αποστασιοποιηθώ, να κάνω τη δουλίτσα μου, να του δώσω να πιστεύει ότι του δίνω αυτό που χρειάζεται… Δεν θέλω τη ψυχή μου να την κάνω κουβάρι προκειμένου να… Ποιος έπεσε από τα σύννεφα τώρα; Εγώ που είμαι άσχετη σε σχέση με άλλους στον χώρο… Ξέρει το ένστικτό σου ότι κάποιος που έρχεσαι σε συνδιαλλαγή μαζί του δεν σου κάνει καλό. Γυρνάς σπίτι και είσαι άρρωστος» είπε η Νίκη Βακάλη στον Γρηγόρη Μπάκα.

Και πρόσθεσε: «Έγινε κάτι λεκτικό και γύρισα σπίτι μου, και δεν είχα από πού να πιαστώ για να ξυπνήσω να πάω αύριο στη δουλειά. Και αφού δεν το βρήκα, δεν ξαναπήγα. Πιστεύω σε όλα όσα έρχονται στη ζωή μου. Και αυτά που με πονάνε, και αυτά που με πληγώνουν και αυτά που με τρομάζουν».

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ή ότι θα τον βρίσω μπροστά σε συναδέλφους και δεν θέλω» δήλωσε στη συνέχεια η Νίκη Βακάλη.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

  

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»