Γάμος Φίλιππου - Nina Flohr: Η σύλληψη άνδρα έξω από την εκκλησία - Τι συνέβη;

 

 

Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης - Το παρασκήνιο έξω από τη Μητρόπολη -  Οι πρώτες δηλώσεις του Φίλιππου μετά τον γάμο του - Τι είπαν ο make-up artist & ο κομμωτής μελών της βασιλικής οικογένειας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Παραμυθένιος ήταν ο γάμος του Φιλίππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών. Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο Χρήστος Ζαμπούνης, αλλά και οι Φρέντυ Καλομπράτσος και Κωνσταντίνος Ρομπόλας, που επιμελήθηκαν τα μαλλιά και τις κομμώσεις μελών της βασιλικής οικογένειας.

Λαμπερές εικόνες από τον γάμο του Φιλίππου Γλύξμπουρκ με τη Νίνα Φλορ. Οι υψηλοί καλεσμένοι ήταν κυρίως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, Ισπανίας, Δανίας και Πορτογαλίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Βασιλική λάμψη στην Αθήνα! Παντρεύτηκαν με τιμές Φίλιππος και Nina Flohr! Όσα έγιναν στον γάμο της χρονιάς – Οι λαμπερές παρουσίες, η δεξίωση και τα δρακόντεια μέτρα 

 

«57 χρόνια μετά»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε σχετικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

«Δεν ήμουν στο γάμο. Είχα ένα προγραμματισμένο ταξίδι, αλλά έτσι και αλλιώς οι προσκεκλημένοι ήταν κάτω των 100, οπότε δεν είχα πρόσκληση. Όπως κάθε γάμος, είναι μια υπόσχεση ευτυχίας. Ήθελαν να είναι ένας γάμος που να μην προκαλέσει και νομίζω πως έτσι έγινε. Ο αντίστοιχος γάμος του Παύλου που ήταν ο πρωτότοκος είχε 1500 προσκεκλημένους. Εδώ υποχρεώθηκαν από τα περιοριστικά μέτρα σε ελάχιστους προσκεκλημένους. Ήταν όσο πιο στενός κύκλος γινόταν», είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

«Δεν περίμενα πρόσκληση. Μίλησα προ του γάμου με τα αδέλφια του Φίλιππου, και ήταν εξαρχής δεδομένο ότι δε θα είμαι προσκεκλημένος. Θα έβαζα τίτλο στο γάμο αυτό “57 χρόνια μετά». Έχει νόημα ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται μετά από τόσα χρόνια στη Μητρόπολη μια εκδήλωση της συγκεκριμένης οικογένειας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 57 χρόνια είχε πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών και ο γάμος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα Μαρία. 

 

«Το να κάνω το μακιγιάζ της βασίλισσας ήταν ένα μάθημα ζωής»

Στο MEGA Καλημέρα μίλησαν και ο Φρέντυ Καλομπράτσος, αλλά και ο Κωνσταντίνος Ρομπόλας, που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και τις κομμώσεις μελών της βασιλικής οικογένειας, αντίστοιχα.

«Έκανα το μακιγιάζ στη βασίλισσα Άννα Μαρία, την Αλεξία την κόρη της, επίσης τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη της η Ολυμπία. Ήταν εντυπωσιακή η ευγένεια και η απλότητά τους. Το να κάνω το μακιγιάζ της βασίλισσας ήταν ένα μάθημα ζωής. Απέναντί μου βρισκόταν μια γυναίκα με αρχές, μετρημένη, σωστή. Η στάση του σώματός της αποδίδει αξίες και αρχές. Γνώρισα επίσης μια υπέροχη μητέρα, που και τις δύο ημέρες που ήταν μαζί σκεφτόταν τα παιδιά της και τα εγγόνια της», είπε ο Φρέντυ Καλομπράτσος.

«Ήταν απλά μία μαμά που πάντρευε το γιο της και ήθελε απλά να είναι περιποιημένη για το γάμο του γιου της», σημείωσε σχετικά με τη βασίλισσα Άννα Μαρία ο Κωνσταντίνος Ρομπόλας.

«Η σχέση της βασίλισσας με την κόρη της είναι υπέροχη»

«Είχε γίνει μια πρόβα. Η εμφάνιση της βασίλισσας ήταν πάρα πολύ απλή, όπως πρέπει να είναι. Και τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν απλά και φίνα, και αυτό ήταν και το ζητούμενο. Η αγωνία του κάθε γονιού είναι η ίδια. Κάποια στιγμή μπήκε η Αλεξία στο δωμάτιο, και είδα μια σχέση μητέρας και κόρης υπέροχη. Ενδιαφέρθηκε για όλα τα εγγόνια της για το αν είναι έτοιμα. Γενικότερα όλα κυλούσαν πολύ ήσυχα. Είναι τόσο ωραία γυναίκα η βασίλισσα. Την κάνει και πιο όμορφη ο τρόπος της. Η Αλεξία της μοιάζει. Όλοι οι καλεσμένοι ήταν πολύ ιδιαίτεροι, ωραίοι άνθρωποι», πρόσθεσε ο Φρέντυ Καλομπράτσος.

Γιατί οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα την ώρα του γάμου – Αποκλειστικό

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή MEGA Καλημέρα, έξω από τη Μητρόπολη πραγματοποιήθηκε την ώρα του γάμου μία σύλληψη που έγινε προσαγωγή.

Υπήρξαν παράπονα για κύριο που κρατούσε ελληνική σημαία που είχε πάνω μία στάμπα και έγραφε «Ισχύς μου η αγάπη του λαού».

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ο 53χρονος οδηγήθηκε στο ΑΤ Ακροπόλεως όπου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή και παραποίηση εθνικού συμβόλου και στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος.

 

 Οι πρώτες δηλώσεις του Φίλιππου μετά τον γάμο του

«Όλα ήταν υπέροχα. Τέλεια. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, σας ευχαριστούμε πολύ. Θέλουμε να μείνουμε εδώ λίγο. Μάλλον θα μένουμε εδώ κάπως. Η Νίνα Λατρεύει την Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει πολλά πράγματα και τα ψάχνουμε όλα και θα είμαστε εδώ όλη την ώρα, κάθε χρόνο», είπε ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον γάμο του με την Νίνα Φλορ.

«Ευχαριστώ ήταν μια υπέροχη περίσταση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να το κάνουμε στην Αθήνα. Μπορούμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα και η Αθήνα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Είμαστε λίγο κουρασμένοι από το πάρτυ, ήταν υπέροχα», είπε ο Τόμας Φλορ, πεθερός του Φίλιππου στις κάμερες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»