Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έλενα Ακρίτα: 30 χρόνια αγάπης με τον Γιώργο Κυρίτση

  25/10/2021 11:09
Έλενα Ακρίτα: 30 χρόνια αγάπης με τον Γιώργο Κυρίτση

Έλενα Ακρίτα: 30 χρόνια αγάπης με τον Γιώργο Κυρίτση

  25/10/2021 11:09

Πλημμυρισμένη από αγάπη για τον επί 30 χρόνια συνοδοιπόρο της στη ζωή η Έλενα Ακρίτα, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τρυφερές δημόσιες εξομολογήσεις, έκανε μία εξαίρεση και αναφέρθηκε στον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή. Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Θυμήθηκε την πρώτη φορά που κρατήθηκαν χέρι-χέρι περνώντας την οδό Δεριγνύ στην πλατεία Βικτωρίας, επίσημα πια, καθώς για καιρό κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους.

Από τότε δεν υπήρξε στιγμή που να μην κρατά ο ένας το χέρι του άλλου στα εύκολα και τα δύσκολα παρά το πέρασμα τριών δεκαετιών. Και αυτό ακριβώς βρίσκει η γνωστή συγγραφέας ως ένα εκπληκτικό γεγονός που αξίζει να μνημονεύσει στην τελευταία της ανάρτηση.

«Με τον Γιώργο αγαπιόμαστε τριάντα χρόνια. Από την πρώτη μέρα νιώθαμε την ανάγκη να περπατάμε χέρι χέρι. Ποτέ δίπλα δίπλα χωρίς να κρατιόμαστε. Τον πρώτο καιρό ως παράνομο ζευγάρι τραβούσαμε βιαστικά τα χέρια μας όταν πλησίαζε κάποιος. Αργότερα δεν χρειαζόταν πια να είμαστε “προσεχτικοί”. Είναι εκπληκτικό ο άνθρωπος σου να σε κρατάει γερά ύστερα από τόσες δεκαετίες αγάπης.

Πάντα έτσι να περπατάμε αυτό είναι το όνειρο μου. Σίγουρα κάποτε θα το κάνουμε και για πρακτικούς λόγους. Κάτι αρθριτικούλια, κάτι ρευματισμοί θα κρατιόμαστε αγάπη μου κούτσα κούτσα μην γκρεμοτσακιστούμε.

Αλλά πάντα θα θυμάμαι την πρώτη φορά που πιαστήκαμε από το χέρι για να περάσουμε την οδό Δεριγνύ. Κι άλλαξε η ζωή μας κι άλλαξε ο κόσμος μας» ήταν η λεζάντα στο ποστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας