Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Καταγγελία σοκ στο ΣΕΗ – Ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και έδωσε τέλος μόνος του

  15/10/2021 11:58
Καταγγελία σοκ στο ΣΕΗ – Ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και έδωσε τέλος μόνος του

Καταγγελία σοκ στο ΣΕΗ – Ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και έδωσε τέλος μόνος του

  15/10/2021 11:58

«Πληροφορήθηκα με μεγάλη μου λύπη, ότι ηθοποιός που εκδιώχθηκε από θέατρο και ξυλοκοπήθηκε... έδωσε τέλος στην ζωή του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15-10) ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη αποκάλυψη του πως ηθοποιός πιέστηκε ψυχολογικά και αυτοκτόνησε.

«Είναι μια καταγγελία που έχει έρθει στο σωματείο. Το ανέφερα προχθές σε μια συνέντευξη για να δείξω ότι δεν είναι μόνο το metoo, οι κακοποιήσεις αλλά έχουν γίνει και καταγγελίες άλλου τύπου. Δηλαδή ψυχολογικών πιέσεων, διώξεων.

Πληροφορήθηκα με μεγάλη μου λύπη ότι ένας ηθοποιός που εκδιώχθηκε από ένα θέατρο πριν από αρκετά χρόνια, μάλλον ξυλοκοπήθηκε κιόλας από ότι έχω μάθει. Τότε δεν είχε μιλήσει κανείς, ούτε ο παραγωγός και πριν λίγο καιρό είχε γίνει η καταγγελία που έχει πάει κι αυτή στην εισαγγελία…

Ο ηθοποιός αυτός μετά από κάποιους μήνες αυτοκτόνησε γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά στο θέατρο μας. Ένας συνάδελφός μας πολύ καλός και είχε παίξει και σε σίριαλ. Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε συμβεί. Η καταγγελία αυτή έγινε μετά από πολλά χρόνια», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης στάθηκε πλάι μου σαν αδερφός, δεν αρνούμαι ότι ήμουν φίλος του»«Βρήκα εξωφρενικό αυτό που είπε η Παπαθωμά για τον Πετράκο» - Η πρώτη φωτογραφία του από τα γυρίσματα στο #TheCrown ως Γιάννης Λάτσης

Παράλληλα ο ηθοποιός εξήγησε τι εννοούσε λέγοντας πως ο Πέτρος Φιλιππίδης του έχει σταθεί σαν αδερφός.

    
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας