«Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι. Θεωρώ ότι ήταν κανιβαλισμός καθαρός»

 

 

H Εβελίνα Παπούλια έκανε ποδαρικό στο πρώτο «Ενώπιος Ενωπίω» της σεζόν και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση που έχει με την πίστη και τον Θεό - Το τραγικό τέλος του Σεργιανόπουλου, τα botox, οι γάμοι, η κόρη της και το #metoo - «Έτσι έβγαλα τη φήμη ότι καβάλησα το καλάμι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία εξηγώντας και τον λόγο που από κάποιους της χρεώθηκε η ταμπέλα της «δύσκολης» στη δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα ήμουν έτσι όπως είμαι σήμερα και νομίζω πως δεν το έπαθα ποτέ αυτό, να δω τον ίσκιο μου πιο μεγάλο. Πιο πολύ είχα αγχωθεί στο να μην το πάθω οπότε ήμουν όλο και πιο law profile στα προσωπικά μου και ταυτόχρονα, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια φίλους και φίλες, η αναφορά μου πάντα ήταν εκείνοι. Δεν ήταν δηλαδή οι άνθρωποι που γνώριζα εκείνη την εποχή άρα δεν μπορούσα ποτέ να είμαι κάτι άλλο στους φίλους μου από αυτό που ήμουν».

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου γύρισε στην εποχή που η καλεσμένη του μεσουρανούσε τηλεοπτικά με το σίριαλ «Δύο Ξένοι» στο MEGA, υπογραμμίζοντας πως υπήρχε τότε η φήμη πως είναι δυσπρόσιτη και έχει καβαλήσει το καλάμι, εκείνη ξεκαθάρισε πως «αυτό, ναι, έγινε γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και ήταν μια εποχή πάρα πολύ αγαθή. Τώρα είναι όλοι υποψιασμένοι στο πως θα κινηθούν. Όταν λοιπόν με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνα και ήθελαν συνεντεύξεις, εγώ κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι».

«Οπότε σε αυτά τα όχι έβγαλα τη φήμη της δύσκολης, ότι την ψώνισα και καβάλησα το καλάμι αλλά δεν ήταν αυτό. Ήταν το ότι ένιωθα τον εαυτό μου συνεχώς να επαναλαμβάνεται και δεν μου άρεσε» συμπλήρωσε η Εβελίνα Παπούλια.

 

Ανέφερε ότι η επιτυχία ήταν ξαφνική, καθώς έγινε γνωστή από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, στη σειρά «Δύο Ξένοι».

«Βρισκόμενη αργότερα στην Αμερική ήρθε το θέατρο και πολύ πιο μετά το τραγούδι. Πήγαινα στην Μάρθα Γκράχαμ για χορό και ταυτόχρονα έκανα και μαθήματα υποκριτικής. Στην Αμερική πήγα για να μείνω αλλά τελικά δεν έμεινα. Γύρισα λόγω πράσινης κάρτας, δεν μπορούσα να την ανανεώσω και τελικά γύρισα πίσω», είπε και συνέχισε για τους «Δύο Ξένους»:

«Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό».

Το τραγικό τέλος του Σεργιανόπουλου

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Είναι κάτι το οποίο δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ, υπάρχει μια συνέχεια και πάντα λέω ότι τον αγαπώ. Δεν λέω ότι τον αγαπούσα. Δεν υπάρχει παρελθόν για μένα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την ζωή και την καριέρα μου.

Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο.  

Θεωρώ ότι ήταν κανιβαλισμός καθαρός ο τρόπος που ορισμένα μέσα προσέγγισαν τον θάνατο. Δηλαδή το να μην σέβεσαι έναν ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον.

Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί. Ήταν κλειστός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός και αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες όντας πολύ κύριος απέναντι τους. Μόνο ζεστά πράγματα μπορώ να θυμάμαι», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

 

Για την σχέση που έχει με την πίστη και τον Θεό.

«Η σχέση μου με τον Θεό είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω πάρα πολύ. Έχω πίστη ότι θα συμβούν τα καλύτερα. Ό,τι δυσκολία έχει έρθει στη ζωή μου την έχω ξεπεράσει γιατί έχω πίστη. Δε με φοβίζει ο θάνατος. Με στεναχωρεί η απώλεια γιατί μου λείπει ο άνθρωπος, που δε τον βλέπω, μου λείπει η επαφή. Δε πιστεύω όμως ότι υπάρχει στην πραγματικότητα θάνατος, έτσι όπως τον αντιμετωπίζουμε. Ας πούμε εγώ είμαι συνέχεια του πατέρα μου».

Για την πολιτική

Είπε πως δεν έχει καμία επαφή, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει απωθημένα είπε: «Απωθημένα δεν έχω. Ό,τι βάζω στο μυαλό μου το κάνω».

Για τα ταξίδια

«Θέλω να ταξιδέψω, θέλω να μετακομίσω και να περνώ περισσότερο καιρό στην Ερμιόνη με τον άντρα μου».

Για τον κινηματογράφο

«Δεν μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για τον κινηματογράφο».

Για την γυμναστική και τα botox

«Γυμνάζομαι 1μιση ώρα και κάνω κολύμπι. Έχω πρόβλημα με τη μέση μου και για να γλιτώσω το χειρουργείο κάνω κολύμπι», είπε και συνέχισε:

«Αγαπώ τα botox, τα λατρεύω, Φαίνεσαι ξεκούραστη. Δεν μου αρέσει να ανεβαίνουν φρύδια, κάνω τόσο όσο. Αλλά οποιαδήποτε άλλη αισθητική παρέμβαση όχι. Το φοβάμαι».

Για τους γάμους

«Είχα 2 γάμους και είχα χωρίσει πριν παντρευτώ. Ο γάμος είναι η τελευταία ευκαιρία που έδινα στις σχέσεις μου. Έχω την αίσθηση ότι δεν μου πηγαίνει ο γάμος. Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί… Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως. Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο. Μετά μέναμε πάνω κάτω. Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορά και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό. Είχαμε παντρευτεί στη Σκωτία. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να υπάρχει σεβασμός μέσα στη σχέση. Αν σταματήσω να θαυμάζω κάποιον, μου τελειώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ο τωρινός μου σύντροφος είναι ο παιδικός μου φίλος. Τώρα είμαι υπέροχα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι η πιο σημαντική μου σχέση. Με την αδελφή του ήμουν κολλητή από παιδί. Δε ξέρουμε πως προέκυψε. Η σχέση μας συνέβη σε μια κομβική στιγμή της ζωής μου, όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως ότι χρειαστώ οικογενειακά με στηρίζουν. Με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο από τότε και άρχισε μια επικοινωνία. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να μπούμε στη σχέση, όταν σιγουρέψαμε και οι δυο τι συμβαίνει μέσα μας είπαμε απλά ότι είμαστε μαζί».

Για το metoo

«Επειδή έκανα από μικρή παρέα με αγόρια ήξερα πώς σκέφτεται ένας άνδρας για μια γυναίκα. Δεν αντιμετώπισα σοβαρή απειλή. Αντιμετώπισα δύσκολες καταστάσεις πάντα με χιούμορ».

 

Τι έχουν πει για τη Εβελίνα οι φίλοι της

Με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια μίλησαν όμως και δυο παιδικές της φίλες καθώς και η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Άννα Μαρία Παχαραλάμπους, ο Κούρκουλος, ο Δημήτρης Μάρκος και η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Διονύσης Καστόρας: «Κάθε πρωί στον 93.2 ζω έναν εφιάλτη μαζί με την Εβελίνα. Ξέρω τι με περιμένει αύριο το πρωί. Όλοι έχουμε ρόλους, η Εβελίνα είναι αυτό που βλέπεις. Προσπαθεί να μας παχύνει όλους για να φανεί πιο αδύνατη, καθώς κάθε πρωί κουβαλάει διάφορα».

Θοδωρής Μαραντίνης: «Μου έδειξε τον κολασμένο δρόμο της ηθοποιίας».

Μαρία Τσομπανάκη: «Είναι πολύ γενναιόδωρη συνάδελφος. Η Εβελίνα ξεχωρίζει».

Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου κάποιον που έχεις θαυμάσει και σου δίνει πράγματα».

Αλέξανδρος Ρήγας: «Από 1997 την γνωρίζω. καμία σχέση με την επιπολαιότητα που είχε ο ρόλος της “Μαρίνας Κουντουράτου”».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μπορεί δίπλα της να πιάσει φωτιά και να μην καταλάβει τίποτα. Και όταν το καταλάβει να βάλει τα γέλια. Πάρα πολύ επαγγελματίας, πάρα πολύ δουλευταρού. Είναι η χαρά του σκηνοθέτη».

Κούρκουλος: «Η Εβελίνα έχει μια γνήσια αλητεία. Προκαλώ να πει όσα μας έχουν συμβεί. Αυτοσαρκάζεται πάρα πολύ και αυτό είναι ένα προσόν που έχει».

Δημήτρης Μάρκου: «Είναι ένας από τους πιο δοτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος. Έχει γέλιο, είναι έξω καρδιά. ϊσως να είναι από τις πιο αυθεντικές φωνές του ελληνικού ραδιοφώνου».

Τι είπε ο Γιάννης Στάνκογλου:

«Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα η Εβελίνα, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι η χαρά της ζωής, χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί της, είναι πάντα με το χαμόγελο, πάντα έχει κάτι ωραίο έξυπνο και με χιούμορ να πει, αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με έναν τρόπο που ζηλεύω, τα κάνει εύκολα τα πράγματα, την έχω ζηλέψει πάρα πολλές φορές. Μπορεί να κάνει τα πάντα και το έχω ακούσει από πάρα πολλούς σκηνοθέτες, μπορεί να τραγουδήσει, μπορεί να παίξει δράμα, να παίξει κωμωδία, μπορεί να χορέψει. Είναι τεράστιο χάρισμα αυτό που έχει. Έχει μια καθαρότητα στο βλέμμα της, ότι έχει να πει θα στο πει και αυτό είναι πολύ όμορφο. Έχει μια υπέροχη ισορροπία», είπε ο ηθοποιός και ανέφερε και μια ιστορία για το καμαρίνι και την ντουζιέρα:

«Όταν δουλεύαμε στο Θέατρο Πάνθεων είχε ένα υπέροχο καμαρίνι και εγώ της έλεγα συνέχεια θέλω να μπω να κάνω ένα ντουζάκι στο ωραίο ντουζ της και πάντα με άφηνε» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου που φέτος πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς» και μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τη μητέρα της.

«Είναι η καλύτερη μαμά. Ποτέ δε με καπέλωσε. Πάντα με βοηθάει και είναι δίπλα μου στα πάντα. Δε με έχει επηρεάσει η μητέρα μου. Εγώ ξεκίνησα με τη μουσική και όταν μπήκε η υποκριτική στη ζωή μου με ενθάρρυνε, με παροτρύνει να κάνω νέα πράγματα και να κάνω αυτό που θέλω. Μου κάνει κριτική και είναι και πολύ στοχευμένη η κριτική της… Την παρακολουθώ στις δουλειές της, της κάνω παρατηρήσεις αλλά δε μπορώ να πω και πολλά. Είναι υπέροχη. Τη θαυμάζω και είμαι πολύ τυχερή που την έχω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Θα έπαιζε μαζί με την κόρη της;

«Με την κόρη μου δεν ξέρω αν θα έπαιζα μαζί. Μιντιακά όλοι θα θέλουν να μας δούνε μαζί. Δεν χρειαζόσαστε η μία την άλλη για να υπάρχουμε».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party