Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Πριν το γάμο του αδερφού μου, έκανα παραγγελία κοκαΐνη delivery»

  15/10/2021 10:30
«Πριν το γάμο του αδερφού μου, έκανα παραγγελία κοκαΐνη delivery»

«Πριν το γάμο του αδερφού μου, έκανα παραγγελία κοκαΐνη delivery»

  15/10/2021 10:30

O Αλέξης Πρεβενάς του #TheVoiceGR μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη για τη σύλληψή του. «Όταν θα μεγαλώσει η ανιψιά μου και θα με ρωτήσει "που ήσουν νονέ μου την μέρα που βαφτιζόμουν;" Είναι κάτι που δεν θα το ξεπεράσω ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Μακριά από ανούσιες ουσίες που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Μπορούμε να ζούμε χωρίς αυτές. Είτε είναι περιστασιακές είτε είναι εξαρτημένη χρήση. Στην περίπτωσή μου ήταν καθαρά περιστασιακή χρήση». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και τόνισε: «Παρασκευή βράδυ, μια μέρα πριν το γάμο του αδερφού μου, έκανα παραγγελία delivery της συγκεκριμένης ουσίας, την οποία δεν θα αναφέρω, γιατί είναι παρελθόν από την ζωή μου. Λίγα λεπτά πριν τραγουδήσω, μου λέει ο σερβιτόρος, πήγαινε πάνω, σου ανοίγουν το αμάξι σου. Ήταν 30 αστυνομικοί, δύο παιδιά με χειροπέδες. Με ρωτάνε τι είναι αυτό; στην αρχή σάστισα. Πήγαμε στο τμήμα. Έμεινα πέντε μέρες στο κρατητήριο. Ευχαριστώ τον Θεό που έγινε αυτό για να καταλάβω τι ήταν ουσιαστικά αυτό που έκανα».

Και ανέφερε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ένας άνθρωπος που προσπαθεί 20 χρόνια να κάνει μια επιτυχία. Και ξαφνικά του έρχεται εις τριπλούν επιτυχία. Και μας πιάνει μια μελαγχολία σε όλη την ομάδα. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις να παίζουν τα τραγούδια σου στην τηλεόραση; Τώρα λες πάμε να εισπράξουμε, πάμε να το χαρούμε».

Τέλος, σημείωσε, ότι στεναχωρήθηκε πολύ που έλειπε από τον γάμο του αδερφού του και την βάφτιση της ανιψιάς του.

«Όταν θα μεγαλώσει η ανιψιά μου και θα με ρωτήσει ‘’που ήσουν νονέ μου την μέρα που βαφτιζόμουν;’’ Είναι κάτι που δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Δεν πάει να ήμουν 10 χρόνια στη φυλακή. Αυτό το ότι θα μεγαλώσει το μωρό μου και θα μου πει που ήσουν, τι να της πω».

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας