«Ο Φιλιππίδης στάθηκε πλάι μου σαν αδερφός, δεν αρνούμαι ότι ήμουν φίλος του»

 

 

Σπύρος Μπιμπίλας κατά Θεοφανίας Παπαθωμά: «Βρήκα εξωφρενικό αυτό που είπε για τον Πετράκο» - Η πρώτη φωτογραφία του από τα γυρίσματα στο #TheCrown ως Γιάννης Λάτσης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν πλέον τα θέατρα, το κίνημα #metoo, και τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σπύρος Μπιμπίλας. ​

​Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και για ακόμη μια φορά δε μάσησε τα λόγια του συμβουλεύοντας μάλιστα τους συναδέλφους του να είναι πιο προσεκτικοί με τα λεγόμενά τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πολυβραβευμένη σειρά του #Netflix, #TheCrown!

 

«Θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα». Αυτό που συνιστώ εγώ σε ανθρώπους του χώρου μας είναι να μην βγαίνουνε σε τηλεοπτικά παράθυρα και να λένε, εγώ αυτό, ο άλλος εκείνο. Εγώ θυμώνω πάρα πολύ όταν βγαίνουν άνθρωποι και ειδικά γυναίκες που λένε, εγώ πέρασα δύο ώρες στο καμαρίνι και δεν με πείραξε κανείς, άρα διαγράφω τα άλλα» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δηλαδή μπορεί να πέρασες καταπληκτικά στο καμαρίνι όπως και εγώ πέρασα καλά με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα και έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις.  Σε μία περίπτωση μάλιστα, στάθηκε πλάι μου σαν να ήταν αδερφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν αρνούμαι ότι ήμουν φίλος του, αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω». τόνισε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

 

Τη δική του απάντηση σε όσα δήλωσε πρόσφατα η Θεοφανία Παπαθωμά για τον Γρηγόρη Πετράκο και τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό θέλησε να δώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”  αναφέρθηκε στις δηλώσεις της συναδέλφου του χαρακτηρίζοντάς τες... εξωφρενικές.

«Θα ήθελα να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί πάρα πολύ τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις από αυτά που λέγονται. Όχι μόνο για το metoo, για πολλά. Άκουσα με προσοχή τη φίλη μου τη Θεοφανία Παπαθωμά που δεν είμαστε φίλοι αλλά την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να μιλήσεις για το πως πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο σύντροφός της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνήσει… Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό. Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σε ένα θέατρο δε μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη – αν είναι – μπορεί να παίζει. Αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ. Ο ανεμβολίαστος ηθοποιός μπορεί να παίζει αλλά δε μπορεί να είναι θεατής. Στα θέατρα, που δε βάζουν κανέναν παρά μόνο εμβολιασμένους, ούτε με rapid test. Το βρίσκω αλαλούμ και από την πλευρά της πολιτείας. Δε μπορεί να κάνει τέτοια νομοθετήματα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Σπ. Μπιμπίλας: Η εξυπηρέτηση και η χλιδή της ξένης παραγωγής με εντυπωσίασε

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του νέου κύκλου του The Crown στην οποία βλέπουμε τον Σπύρο Μπιμπίλα. 

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο Σπύρος Μπιμπίλας θα συμμετάσχει στο νέο κύκλο μιας εκ των κορυφαίων σειρών παγκοσμίως που δεν είναι άλλη από το The Crown το οποίο προβάλλεται μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση. Στη φωτογραφία που έφερε στο φως η Daily Mirror βλέπουμε τον Έλληνα ηθοποιό ως Γιάννη Λάτση να συναντά στη θαλαμηγό του την πριγκίπισσα Νταϊανα με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Η εν λόγω φωτογραφία προβλήθηκε σήμερα το πρωί και μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»