Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η 1η τηλεοπτική εμφάνιση της Τέτας Καμπουρέλη μετά την φυλάκιση του συζύγου της

  04/10/2021 12:26
Η 1η τηλεοπτική εμφάνιση της Τέτας Καμπουρέλη μετά την φυλάκιση του συζύγου της

Η 1η τηλεοπτική εμφάνιση της Τέτας Καμπουρέλη μετά την φυλάκιση του συζύγου της

  04/10/2021 12:26

Ήταν τέλη Μαρτίου, όταν ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη και θεατρικός παραγωγός συνελήφθη για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό. Ο επιχειρηματίας, που δήλωνε παντελώς αθώος, κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση με λεία πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Επτά μήνες μετά, η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε στο στούντιο του Πρωινού για… εμπορικούς λόγους στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την υπόθεση που απασχόλησε το Πανελλήνιο.

Όπως θα δεις, η γνωστή αισθητικός διαφήμισε… θεραπεία ενδυνάμωσης νυχιών, και αποκάλυψε ότι ξεκινάει συνεργασία με το Πρωινό καθώς θα εμφανίζεται κάθε εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά ρώτησε την Τέτα Καμπουρέλη για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φίλιππο Σοφιανό και στη συνέχεια της είπε για την υπόθεση του συζύγου της, για την οποία στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση θα περίμενε κανείς να δείξει συστολή. 

«Εμπόδια υπάρχουν στη ζωή μας, που θα ξεπεραστούν. Να είμαστε καλά, υγεία πάνω από όλα. Αρρώστησα με όλο αυτό πολύ άσχημα. Έπαθα κρίσεις πανικού, το παλεύω, είμαι πολύ καλά και παίρνω τα χαπάκια μου. Γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Δεν υπάρχουν βάσανα, υπάρχουν εμπόδια» απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη και πρόσθεσε αποφεύγοντας να απαντήσει εάν τον επισκέπτεται στη φυλακή: «Δεν έχουμε χωρίσει, μαζί δεν είμαστε, γιατί ο ένας είναι μέσα και ο άλλος έξω. Προχωράμε, έχουμε τόσο ωραία θέματα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

Ο σύζυγός της, μάλιστα, από τις φυλακές τηλεφώνησε στην παραγωγή του «Πρωινού», όπως αποκάλυψε η Τέτα Καμπουρέλη.

Για τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Σοφιανό, η Τέτα Καμπουρέλη είπε: «Έλα τώρα, δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Με τον Φίλιππο Σοφιανό γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια και πραγματικά ο ένας βοηθάει τον άλλον τόσα χρόνια, μέχρι εκεί, τίποτα άλλο. θα βοηθήσω πολύ σε ένα θεατρικό που κάνει, θα είμαι στις δημόσιες σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία σχέση. Τι είμαστε; Παιδάκια»;

«Ο καθένας κουβαλάει έναν σταυρό, Να είμαστε καλά και όλα καλά θα πάνε. Αρρώστησα πολύ άσχημα, έπαθα κρίσεις πανικού αλλά τώρα το παλεύω και είμαι πολύ καλά. Παίρνω τα χαπάκια μου γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις οικογένειες και πρέπει να προχωράμε για να ξεπεραστούν τα εμπόδια», είπε η Τέτα Καμπουρέλη και όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, απάντησε:

«Δεν υπάρχει πρώην σύζυγος. Δεν έχω χωρίσει βέβαια. Μαζί δεν είμαστε γιατί ο ένας είναι μέσα, ο άλλος είναι έξω, παλεύουμε και οι δύο. Ως εκεί, προχωράμε. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είμαι καλά, παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω, παλεύω πάρα πολύ. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας