Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε»

  04/10/2021 13:33
«Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε»

«Μας πιάνουν με τον Κακούρη και αρχίζουν να μας κοπανάνε»

  04/10/2021 13:33

Εξομολογείται η Μιμή Ντενίση «Μου λέει: "Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας" Μας χτύπαγαν κανονικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για την νέα ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Μάλιστα στην εκπομπή μεταδόθηκε και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

«Είναι μια ταινία πραγματικά διεθνών προδιαγραφών. Δεν έγινε καμία οικονομία στο γύρισμα της ταινίας αυτής. Ξεπεράσαμε κάθε budget που υπήρχε. Το budget ήταν πάνω από 5 εκατομμύρια. Τα γυρίσματα έγιναν σε Χίο, Μυτιλήνη και Φάληρο. Μάλιστα, στο Φάληρο στήσαμε σκηνικό αξίας 1 εκατομμυρίου. Ήταν ένα σπουδαίο θεματικό πάρκο. Το πρότεινα, ήρθαν πάρα πολλοί υπουργοί και το είδαν και ενθουσιάστηκαν. Ο περιφερειάρχης δεν θεώρησε το σκηνικό σημαντικό για να μείνει», είπε η Μιμή Ντενίση.

Και συνέχισε: «Αυτή είναι μια ταινία θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, θα πρέπει να πάει στα διεθνή φεστιβάλ. Η ταινία θα είναι γύρω στις 2 ώρες και 20 λεπτά».

Τα ευτράπελα των γυρισμάτων

«Είχαμε συνεργείο πάνω από 100 άτομα. Υπήρχαν μέρες που ήμασταν και 500 άτομα. Για αυτό θα σας πω και μερικά αστεία.

Στο νησί της Λέσβου γυρίσαμε πολλές σκηνές. Όταν φτάσαμε σε ένα πολύ ωραίο μέρος της Λέσβου γυρίζαμε μία σκηνή όπου πλήθος κόσμου μας έσπρωχνε και σκότωναν και τον άντρα μου. Όλο το χωριό ήταν κομπάρσοι. Τους είπε ο σκηνοθέτης θα τρέχετε και θα σπρώχνετε. Τόσο πολύ έσπρωχναν που μας έριξαν κάτω.

«Όταν φτάσαμε στον Πολιχνίτο, έπρεπε να αρχίσει η καταστροφή, Όπου περπατούσαμε στον δρόμο εγώ με τον Λεωνίδα Κακούρη, πλήθος μας έσπρωχνε και σκότωναν τον άντρα μου, τον Κακούρη. Όλο το χωριό ήταν κομπάρσοι, όλο. Οι άνθρωποι έμειναν μέχρι τις 6 το πρωί, 3-5 βράδια. Τους λέει λοιπόν ο βοηθός, θα τρέχετε και θα σπρώχνετε.

Είχαμε πάρα πολλούς κασκαντέρ και όλοι ήταν Βούλγαροι -εμείς δεν έχουμε τέτοια σχολή- καταπληκτικοί. Αρχίζουν να τρέχουν, έρχονται οι Τσέτες, αρπάζουν τον Κακούρη -εγώ πρέπει να σταθώ να κλαίω. Όμως, το χωριό που έχει οργιάσει, ενώ εγώ εδώ είμαι στο κλάμα, συνεχίζουν πίσω να σπρώχνουνε, όπου πέφτουμε με την Αναστασία και χανόμαστε ξαφνικά από το πλάνο. Σηκωνόμαστε και λέω παιδιά δεν θα σπρώχνετε τόσο, δεν είναι αληθινό πρέπει να γίνει λίγο πιο μαλακά», αποκαλύπτει η Μιμή Ντενίση.

«Βγαίνουν οι Τσέτες με τα όπλα, μας πιάνουν με τον Κακούρη να μας κοπανάνε. Μου λέει: «Μιμή εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας». Αυτοί μας χτύπαγαν κανονικά», εξομολογείται η Μιμή Ντενίση.

Άλλο ευτράπελο έγινε στα μαγαζιά που έστησαν οι σκηνογράφοι μας. Τότε είχε 40 βαθμούς και φοράμε όλοι χοντρά χειμωνιάτικα ρούχα. Με σταματούσαν οι κομπάρσοι την ώρα του γυρίσματος και μου έλεγαν ότι λιποθυμάνε από τη ζέστη.

Και ένα ακόμα, όταν με την Κατερίνα Γερονικολού ήμασταν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα μέσα σε μια βάρκα για τις ανάγκες του γυρίσματος. Εμείς εκεί αντέχαμε οι άλλοι που ήταν μέσα στην βάρκα άλλος έπαθε θερμοπληξία, άλλος έπαθε ναυτία και σιγά σιγά αραίωνε το προσφυγικό πλήθος», είπε χαριτολογώντας.

Η Μιμή Ντενίση επιστρέφει με το έργο «Σμύρνη… Θεσσαλονίκη» στον «Ελληνικό Κόσμο»

«Φέτος θα κάνω θέατρο κοντά στα Χριστούγεννα», είπε η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας