Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πλαστή η ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου; Η ανάρτηση του γιου του Ηρακλή

  04/10/2021 09:51
Πλαστή η ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου; Η ανάρτηση του γιου του Ηρακλή

Πλαστή η ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου; Η ανάρτηση του γιου του Ηρακλή

  04/10/2021 09:51

Μετά την αποκάλυψη ότι 40 ημέρες μετά τον θάνατο του Ανέστη Βλάχου, η οικογένειά του «σφάζεται» για τη διαθήκη του, ο Ηρακλής Βλάχος, ο γιος του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο με την Αναστασία Παπανδρώνη προχώρησε σε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα - Πλαστή θεωρεί την ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου που παρουσίασε η κόρη του μετά τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, ο γιος του Ηρακλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Το έχω ξαναγράψει. Ήμουν “παιδί του δρόμου”. Έπαιξα και μεγάλωσα στον δρόμο. Δεν άφησα όμως τον Πατέρα μου να πεθάνει. Δεν τον έκλεψα. Δεν πλαστογράφησα. Δεν τον καταχράστηκα. Και για αυτό κοιμάμαι ήσυχα… Έστω και στον δρόμο, εκεί που ανήκω…» έγραψε ο Ηρακλής Βλάχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόλεμος για την διαθήκη του Ανέστη Βλάχου - Σε δυο στρατόπεδα τα παιδιά του - Τα μαχαίρια βγήκαν 40 ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού

Πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί του φίλοι που έσπευσαν να του σχολιάσουν ότι συγκινηθήκαν με τα λόγια του… 

Δες την ανάρτηση του Ηρακλή Βλάχου:

 Ο Ανέστης Βλάχος απέκτησε δύο παιδιά τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση.

4025730179252056 244233213 231013105674705 4670276223080341108 n

Πλαστή θεωρεί την ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου που παρουσίασε η κόρη του μετά τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, ο γιος του Ηρακλής, όπως τόνισε μέσω της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δεν θέλει να προσβάλει τη μνήμη του πατέρα του με ότι επακολουθήσει» υπογράμμισε ο δικηγόρος του γιου του γνωστού ηθοποιού, κάνοντας λόγο ότι η διαθήκη είναι πλαστή.

«Όταν πέθανε ο Ανέστης Βλάχος προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την άλλη πλευρά. Σε μια από τις επικοινωνίες του εντολέα μου, η ετεροθαλής αδερφή του αποκάλυψε ότι υπάρχει ιδιόχειρη διαθήκη που γράφηκε το 2014 και αφήνεται το σύνολο της περιουσίας του σε εκείνη» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δεν πίστευε ότι ο πατέρας του θα τον ξέχναγε στην διαθήκη. Πίστευε ότι θα συμπεριλάμβανε στην διαθήκη του, όχι τον ίδιο, αλλά τον γιό του, Ανέστη Βλάχο, με τον οποίο είχε άριστη σχέση. Ο ηθοποιός θεωρούσε δυνάμει διάδοχό του τον εγγονό του» υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας