Τρελό γέλιο με την Κύπρια, Άντρεα Φιλίππου! Ξεκουμπώθηκε στο #TheVoiceGR!

 

 

Της έφυγε η ζώνη και έγινε μπάχαλο με τον Πάνο Μουζουράκη - Δείτε την 5η Βlind αudition! Ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι όχι στο #TheVoiceGR; 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια ακόμη blind audition πραγματοποιήθηκε και προβλήθηκε, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις κριτές, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνο Αργυρό, ώστε να πατήσουν το «κουμπί» που θα τους χαρίσουν μια θέση στο bootcamp.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Πολλές φωνές, πολλά τραγούδια και οι κριτές στη... μέση έπρεπε να κάνουν δύσκολες επιλογές.

Ο καθένας από τους κριτές προσπαθούσε να βρει την επόμενη μεγάλη φωνή του ελληνικού τραγουδιού ώστε να βγει στη δισκογραφία μια νέα ωραία χροιά. Και φυσικά να κερδίσει την πολυπόθητη πρώτη θέση η ομάδα του.

 

Η Άντρεα Φιλίππου από την Κύπρο εμφανίστηκε στη σκηνή του τηλεοπτικού show και εντυπωσίασε με την φωνή της, με την ζωντάνια της, αλλά και με τη... ζώνη της, τους κριτές του #TheVoiceGR.

Ερμήνευσε το What about us της Pink και κατάφερε τον Πάνο Μουζουράκη να γυρίσει την καρέκλα του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην ομάδα του.

Από τη στιγμή που τελείωσε το τραγούδισμα, η ζώνη της ξεκίνησε να διαμαρτύρεται αυτόβουλα, με αποτέλεσμα να ξεκουμπώνεται.

Ο Πάνος Μουζουράκης προσφέρεται για να την βοηθήσει και ακολούθησε μπάχαλο με πολύ γέλιο! Ο τραγουδιστής και η Άντρεα σκόρπιζαν άφθονη χαρά και αστείρευτα γέλια, στην κριτική επιτροπή και στο τηλεοπτικό κοινό! 

 

 

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις οντισιόν όλων των διαγωνιζομένων:

Χρύσα Πέππα

 

Γιάννης Γέροντας

Η εμφάνιση του 38χρονου Γιάννη Γέροντα, στάθηκε η αφορμή για να χορέψει με την ψυχή της η Έλενα Παπαρίζου αλλά και να πει τα... καμένα αστεία του ο Πάνος Μουζουράκης. 

Ο 38χρονος υποψήφιος, όταν ολοκλήρωσε την εμφάνισή του στη σκηνή του τάλεντ σόου διαπίστωσε ότι είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους η Παπαρίζου, ο Ρουβάς και ο Αργυρός, όχι όμως και ο Μουζουράκης. Δείτε την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου:

Η Έλενα ενθουσιάστηκε με τη φωνή του Γιάννη όπως και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μάλιστα του είπε ότι έχει συμπαγή φωνή χωρίς καθόλου λάθη στον τόνο της ερμηνείας του.

Φυσικά τόσο οι δύο κριτές όσο και ο Αργυρός προσπάθησαν να τον πείσουν να βρεθεί στην ομάδα τους και μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου του είπε να μην προδώσει την πατρίδα τους, μιας και ο Γιάννης Γέροντας της αποκάλυψε ότι είναι από την Καρδίτσα, απ' όπου κατάγεται και η τραγουδίστρια.

Η Καρδίτσα στάθηκε η αφορμή για να θυμηθεί ο Πάνος Μουζουράκης ένα καμένο όπως είπε αστείο το οποίο και περιέγραψε, κάνοντας τον Σάκη Ρουβά να λυθεί στα γέλια.

 

Δημήτρης Μελίδης

Ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να τραγουδήσει μαζί του τους άγνωστους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού. 

Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης, τους συγκεκριμένους στίχους τους είχε τραγουδήσει ο Γιάννης Κότσιρας σε μία εκπομπή που έγινε αφότου έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ήθελε να τους τραγουδήσει και ο ίδιος καθώς όπως είπε, ήταν πολύ συγκινητικοί.

Ο Μουζουράκης αφού επεσήμανε πως πριν από λίγο καιρό πέρασαν δύο χρόνια από τον θάνατο του Μαχαιρίτσα, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με δεύτερη φωνή του διαγωνιζόμενου τους συγκεκριμένους στίχους.

Οι κριτές τον απόλαυσαν και μετά το τέλος τον χειροκρότησαν, με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη στον Πάνο Μουζουράκη.

Να θυμίσουμε ότι ο καλλιτέχνης είχε συνεργαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον εκτιμούσε πολύ.

 

 

Ελευθερία Τσαγκίρη

Με χαμόγελο και θετική ενέργεια η 23χρονη Ελευθερία Τσαγκίρη. Το εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη εμφάνιση ωστόσο, πέραν των φωνητικών δυνατοτήτων της ερμηνεύτριας, ήταν η διάθεση και η γνώση που είχε να «ερμηνεύσει» το κομμάτι που επέλεξε να διαγωνιστεί και στη νοηματική για το τηλεοπτικό κοινό.

«Το έκανα ταυτόχρονα και στη νοηματική όσο τραγούδαγα. Τραγουδάω από μικρή και έβλεπα όλο αυτό στην τηλεόραση» πρόδωσε με αμηχανία η Ελευθερία Τσαγκίρη στους coaches του Voice.

 

 

 

Nutsa Khurtsidze

Μία διαγωνιζόμενη από τη Γεωργία, η Νούτσα η οποία είχε πράγματι υπέροχη φωνή, έγινε το μήλο της έριδος για τους κριτές.

Μόνο που ο Πάνος Μουζουράκης έμεινε εκτός... παιχνιδιού αφού ο Σάκης Ρουβάς, έκανε block τον φίλο του, κάτι που τον εξόργισε όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία της η νεαρή κοπέλα.

Όταν το διαπίστωσε προτίμησε αρχικά να παραμείνει σιωπηλός μέχρι να δει ποιος θα κατάφερνε μετά τη διεκδίκηση να πάρει στην ομάδα του τη Νούτσα.

Όμως εξοργίστηκε όταν η 19χρονη κοπέλα αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Κάτι που δεν κατάφερε να διαχειριστεί ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος σηκώθηκε από την καρέκλα του και έβγαλε επιτόπου ένα ποίημα αφιερωμένο εξαιρετικά στον αντίζηλό του.

 

Ανδρέας Δρακόπουλος 

Τις δυνάμεις του για μια θέση στο The Voice θέλησε να δοκιμάσει ο Ανδρέας Δρακόπουλος. Ο λόγος για τον αδελφό της γνωστής τραγουδίστριας, Φανής Δρακοπούλου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε σαν μοναδικό στόχο αφενός να κατορθώσει να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches και αφετέρου να κερδίσει τον νέο κύκλο του τάλεντ σόου!

 

Σπύρος Πανταζόπουλος

 

Νικόλας Αρώνης

 

 

Ζωή Γιαννούλη

 

Γιώργος Γλυκοκόκαλος

 

Πως έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες των coaches μέχρι στιγμής;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»