«Μην είστε ανάγωγος. Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, μην με διακόπτετε»

 

 

Αλέξης Κούγιας – Δημήτρης Μηλιόγλου: Ένταση στην εκπομπή της Τσολάκη! «Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος απεναντι σε έναν Κούγια. Σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ» - Ο ρόλος του ως Κολοκοτρώνης στην επίμαχη παράσταση στις φυλακές

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend» για τη θεατρική παράσταση που έδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης, υποδυόμενος τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ο συνήγορος του σκηνοθέτη υποστήριξε πως «ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει συνείδηση αθώου και θα αθωωθεί στο πρώτο δικαστήριο και γι’ αυτό τον λόγο δεν κατέθεσα αίτηση αντικαταστάσεως περιοριστικών όρων, ούτε προσφυγή. Είναι μία δύσκολη διαδικασία, ο κ. Λιγνάδης έχει αντικρούσει όλες τις κατηγορίες. Από τις τέσσερις πράξεις που του αποδίδονται, για τις δύο τελευταίες είναι ελεύθερος. Για τις δύο πρώτες είναι κρατούμενος».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε η Κουτσελίνη: «Δεν θα εγκαλούμαστε ότι τον ξεπλένουμε» - Τι λέει ο Αλί, που τον έχει μηνύσει για βιασμό, όταν ήταν ανήλικος. Γιατί τον μήνυσε και ο Λιγνάδης, μαζί με άλλους καταγγέλλοντες και μάρτυρες; - H επίμαχη παράσταση στις φυλακές

 

Σε εκείνο το σημείο της κουβέντας, ο Δημήτρης Μηλιόγλου θέλησε να κάνει μία ερώτηση στον Αλέξη Κούγια, με τον δεύτερο να του λέει να μην τον διακόπτει. «Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Και συνέχισε: «Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτις σας και με διακόπτετε;».

«Να κάνουμε διάλογο γι’ αυτό. Δεν είμαι ανάγωγος κ. Κούγια. Να κάνουμε διάλογο γιατί έχουμε και ερωτήματα. Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, δημοσιογράφος. Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα» απάντησε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Η κουβέντα έληξε λίγα λεπτά μετά την ένταση, με τον κ. Κούγια να επισημαίνει ότι λυπάται για το συμβάν με τον Δημήτρη Μηλιόγλου και να λέει ότι η ερώτηση που ακολούθησε ήταν εξαιρετική.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»