Ξέσπασε η Κουτσελίνη: «Δεν θα εγκαλούμαστε ότι ξεπλένουμε τον Δημήτρη Λιγνάδη»

 

Ο Αλί, η καταγγελία για βιασμό και η μήνυση του Δημήτρη Λιγνάδη - Τι λέει ο Αλί, που έχει μηνύσει τον καλλιτέχνη για βιασμό, όταν ήταν ανήλικος. Γιατί τον μήνυσε και ο Λιγνάδης, μαζί με άλλους καταγγέλλοντες και μάρτυρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, για όσα αναφέρθηκαν μέσα από την εκπομπή της για την παράσταση που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στις φυλακές Τριπόλεως, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής: «Αναδείξαμε το ποιοι πήγαν εκεί. Τα δάκρυα για την παράσταση δεν ήταν δικά μας, άλλος τα είπε… Αυτό είπαμε χθες στην αρχή της εκπομπής και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Βγήκε ο άνθρωπος της περιφέρειας κι είπε ότι δάκρυσε με την παράσταση και παρευρεθήκαμε εκεί πολλοί. Είπαμε εμείς ότι ήμασταν μέσα καλεσμένοι; Το αναδείξαμε γιατί έγινε το Σαββατοκύριακο αλλά ποιοι ήταν αυτοί που πήγαν και χειροκροτούσαν;»

«Αυτοί να βγούνε να το πούνε δημόσια, όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι ξεπλένουμε τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες πήγαν εκεί στις φυλακές. Για όνομα του Θεού, είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο Διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί. Εμένα; Τρέμω το ίδιο από τον κάθε Λιγνάδη. Εγώ έθετα ερωτήματα γιατί είμαι παρουσιάστρια, όχι δικηγόρος. Τον ρώτησα συγκινηθήκατε; Γιατί αυτήν την ενημέρωση έχουμε. Και λέει να σας το ομολογήσω δάκρυσα. Αυτό ήταν υποκινούμενο γιατί ξέρει ότι αυτή η εκπομπή και λίγα μέσα ακόμα, έχουν αναδείξει όλες τις αλήθειες. Βρίσκομαι σε αυτήν την θέση και για να μην βιάσουν κάποτε και το δικό μου παιδί, κάποιοι άνθρωποι που παίζουν θέατρο» κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Η έντονη αντίδραση της Κατερίνα Καινούργιου στο άκουσμα της παράστασης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ένα θέμα για την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στις φυλακές της Τρίπολης όπου και κρατείται τους τελευταίους μήνες θέλησαν να προλογήσουν οι συνάδελφοι της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μόλις άκουσε το θέμα αρνήθηκε να το παίξουν λέγοντας πως είναι κάτι που δε την αφορά.

«Όχι, όχι, δε θα το παίξουμε. Γιατί να το παίξουμε; Δε μας αφορά τι κάνει στη φυλακή κάποιος. Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται όχι για να κάνουν θεατρικές παραστάσεις. Όχι, δε καταλαβαίνω, για ποιο λόγο να παίξουμε ένα τέτοιο θέμα; Δε μας αφορά αν παίζει παντού και για ποιο λόγο να δείξουμε τον κύριο Λιγνάδη που έκανε θεατρική παράσταση; Ο συγκεκριμένος αυτή τη στιγμή είναι μέσα για συγκεκριμένα πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα. Πάμε, αλλάζουμε θέμα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Στην Κέλλυ Χεινοπώρου και στο «Πρωινό» μίλησε ένας από τους άνδρες που έχουν υποβάλλει μήνυση στον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.

Ο Αλί, που έχει καταγγείλει ότι στα 15 του, όντας ναρκωμένος, βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, σήμερα, μετά από 10 χρόνια, ζει στην Σουηδία και εργάζεται ως σωφρονιστικός υπάλληλος. Σε βάρος του, ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει υποβάλλει μήνυση

Όπως είπε στο «Πρωινό» και στην Κέλλυ Χεινοπώρου, «είναι λογικό να μου κάνει μήνυση. Δεν νεύριασα, δεν τρομοκρατήθηκα, δεν έχω κάτι να φοβηθώ. Εγώ την αλήθεια είπα και όλοι την αλήθεια είπαν. Αν αποφυλακιστεί, θα αποτελέσει κίνδυνο για την κοινωνία, αν συνεχίσει να κάνει όσα έκανε. Για αυτό έκανα την μήνυση και εγώ, για να μην περάσουν άλλα παιδιά όσα πέρασα εγώ».

«Ακόμη κουβαλάω μέσα μου, έχει χαράξει την ψυχή μου, αυτός ο βιασμός. Ανυπομονώ πως και πώς να γίνει το δικαστήριο. Τι κάνει εκεί μέσα, δεν με απασχολεί καθόλου, εμένα με ενδιαφέρει να «φάει» την ποινή για αυτό που έχει κάνει», είπε ο 25χρονος σήμερα Αλί..

Όπως μετέφερε στην εκπομπή η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει υποβάλλει μηνύσεις σε όλους όσοι τον κατήγγειλαν αλλά και τους μάρτυρες υποστήριξης της κατηγορίας.

 

Η δημοσιογράφος μετέδωσε όλο το ρεπορτάζ, με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει πως «συζητάμε το θέατρο του παραλόγου. Πέραν του ρεπορτάζ, ναι είναι νόμιμο, είναι στα πλαίσια του σωφρονισμού να κάνουν οι κρατούμενοι και θεατρικές παραστάσεις. Δεν μιλάμε για ένα πρόσωπο που τα φώτα είναι πάνω του έτσι απλά, μιλάμε για ένα πρόσωπο που έχει κινήσει με όλα αυτά που ακούστηκαν μια ολόκληρη διαδικασία στην Ελλάδα, αλλά και ένα πρόσωπο που είχε μία θέση εξουσίας σε έναν κρατικό φορέα που σχολιάστηκε πολύ».

«Πώς μπορείς να δίνεις εξουσία ξανά μέσα από αυτή την παράσταση σε αυτόν τον άνθρωπο. Είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»