Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Εχω κάνει σεξ στην εφορία, είχα νευριάσει από το πρόστιμο. Μας βγήκε»

  02/10/2021 12:07
«Εχω κάνει σεξ στην εφορία, είχα νευριάσει από το πρόστιμο. Μας βγήκε»

«Εχω κάνει σεξ στην εφορία, είχα νευριάσει από το πρόστιμο. Μας βγήκε»

  02/10/2021 12:07

Αποκάλυψε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» πως είχε ψάξει τα likes του συντροφού της και είχε μιλήσει σε κοπέλες που διεκδικούσαν τον σύντροφό της. Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ανοικτά για όλα, για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Την ενοχλεί το «αδυνάτισες αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της. «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes» είπε χαρακτηριστικά. Εντύπωση προκάλεσε η εκμυστήρευσή της ότι έχει «συνερευθεί ερωτικά στην εφορία». Και σύμπλήρωσε «Ήταν τα νεύρα, ήταν το πρόστιμο; Μας βγήκε».

Επίσης μίλησε για την κριτική που έχει υποστεί σημειώνοντας ότι «Το έχω “φάει’ το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν», σημειώνοντας ότι: «Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι».

Επίσης, έκανε λόγο ότι την ενοχλεί το «αδυνάτισες, αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

Η Κατερίνα δήλωσε ακόμα ότι αν έπρεπε να αλλάξει κάτι σε εκείνη, «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας