Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, αλλα το εμβόλιο δεν με πείθει»

  15/09/2021 10:38
«Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, αλλα το εμβόλιο δεν με πείθει»

«Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, αλλα το εμβόλιο δεν με πείθει»

  15/09/2021 10:38

Καλεσμένος στην εκπομπή «T-Live» ήταν ο Στάθης Αγγελόπουλος που μπορεί να ήταν στην εντατική για μέρες όμως ακόμα δεν έχει πειστεί για το εμβόλιο και δεν θέλει να το κάνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένος στην εκπομπή «T-Live» ήταν αυτή την Τρίτη (14/9) ο Στάθης Αγγελόπουλος ο οποίος μίλησε για την περιπετειά του με τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος, μπορεί να ήταν στην εντατική για μέρες όμως ακόμα δεν έχει πειστεί για το εμβόλιο και δεν θέλει να το κάνει.

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορονοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο.

Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορονοϊό, θέλει έξι μήνες.

Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής. Εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ας πεθάνω από κορωνοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση», είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Αγγελόπουλος.

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας