Η απάντηση - καταπέλτης του Μπουρδούμη, στην Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη

 

Την απάντηση του έδώσε, στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Άφωνη η Φαίη Σκορδά - Εξερράγη η Ελένη Τζώρτζη - Η Ναταλία Γερμανού στηρίζει ανοιχτά τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την επίθεση στα social media

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μιλώντας για τη συνεργασία της ηθοποιού με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, αναφέρθηκε ένας παραλληλισμός με τον τρόπο που εργάζεται σκηνοθετικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.  

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει [...] Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που έχει συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που από την πρώτη στιγμή πήρε θέση στο κίνημα #metoo και δεν μασάει τα λόγια του, και νοουμένου ότι η καταγγελία της συζύγου του έγινε στον Πέτρο Φιλιππίδη ειδικά για τη συμπεριφορά του ως σκηνοθέτης απέναντι της, φαίνεται πως ενοχλήθηκε από αυτά που δήλωσε η συνάδελφός του και τοποθετήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας:

«Είναι αδυναμία… μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του… μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον… μα δεν ήσασταν στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες… δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά… όχι, εσείς καθίστε καλά». 

 

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στη συνέντευξη που έδωσε χθες το πρωί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. 

Αμέσως μετά τη συνέντευξη, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τα βάλουν με την Σίσσυ Χρηστίδου γιατί δεν πήγε κόντρα στην καλεσμένη της και την άφησε να πει όσα είπε με την παρουσιάστρια να εξηγεί πως διαχώρισε τη θέση της ωστόσο ο ρόλος της είναι να κάνει ερωτήσεις και να ακούει.

Η Ναταλία Γερμανού βλέποντας την επίθεση που έγινε στη Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί και να την στηρίξει λέγοντας πως η θέση της παρουσιάστριας ήταν ξεκάθαρη.

«Ως παρουσιάστρια μιλώντας, θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ποια είναι η θέση της απέναντι σε όλο αυτό το κίνημα. Το έχει αποδείξει με σθένος, έχει δείξει τη θέση της ξεκάθαρα με τον καλύτερο τρόπο. Φιλοξενούσε μια ηθοποιό που αν δεν κάνω λάθος συμμετέχει σε μια σειρά που είναι το καναλιού που προβάλλεται η εκπομπή της.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια να δείξει ότι διαφωνεί. Είπε ότι σαν τηλεθεατής δε μπορεί πλέον να βλέπει σειρές που παίζουν αυτοί οι άνθρωποι. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και επειδή και εγώ σαν παρουσιάστρια έχω κάνει πάρα πολλές φορές πάρα πολλά λάθη, πολλές γκάφες, πράγματα για τα οποία μετάνιωσα, είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα, ούτε καν βοτσαλάκι. Μη την λιθοβολείται επειδή δεν είπε όλα αυτά που εσείς είπατε από τον καναπέ σας… Είναι πολύ δύσκολες μερικές φορές οι συνθήκες.

Η Σίσσυ έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο καλά κάνει τη δουλεία της. Όταν λέει ότι σαν τηλεθεατής δε μπορώ να τους δω, η θέση της είναι σαφής» είπε η Ναταλία Γερμανού.

 

Οι δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, έχουν προκαλέσει σάλο. Στο «Πρωινό» το θέμα συζητήθηκε για αρκετή ώρα και η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Το θέμα για μένα πια είναι τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, συγγνώμη που το λέω έτσι απλά. Τι έπαθε; Δεν έγινε συγκεκριμένη ερώτηση, ήθελε μόνη της να το πάει εκεί. ήθελε μόνη της να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για μένα εκεί είναι η ουσία. Βγήκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και να πει «τι θα κάνουμε παιδιά, θα τον κρεμάσουμε κιόλας»;», είπε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε έκπληκτη

«Και μιλάμε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πραγματικά είναι μέσα στις καρδιές μας. Γι’ αυτό πέσαμε από τα σύννεφα και έχει στηρίξει γυναίκες».

Ο Κώστας Αρζόγλου πήρε θέση για τα όσα ακούστηκαν λέγοντας: «Τελείως λάθος και αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να τα κουβεντιάζουμε στο Σωματείο. Όλοι μας έχουμε αδυναμίες αλλά σε καμία περίπτωση αυτές δεν είναι ποινικά διώξιμες. Όσο κρατάει αυτή η κατηγορία για τον Πέτρο νομίζω ότι πρέπει να ακολουθηθεί αυτό».

Από την πλευρά της και η Βάσια Παναγοπούλου αποδοκίμασε σφόδρα τα λεγόμενα της συναδέλφου της:

«Είναι προφανώς φίλη του και θέλησε να πάει την κουβέντα εκεί. Και για μένα οι τοποθετήσεις της δεν είναι σωστές, είναι απαράδεκτες. Όχι δεν είναι αδυναμία να στριμώχνεις και να βιάζεις, είναι έγκλημα. Πρέπει να ανακαλέσει».

 

Η Ελένη Τζώρτζη, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Πρωινό, έγινε έξω φρενών.

«Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται δημόσια. Είναι απαράδεκτο, αφενός για τα θύματα, αφετέρου για όλο το συνάφι των ηθοποιών. Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν κλάδο ολόκληρο εν δυνάμει βιαστές. Για όνομα του Θεού! Για όνομα του Θεού! Μιλάμε για κακουργήματα! Είναι απαράδεκτο να ακούγονται αυτά τα πράγματα», είπε έξαλλη η Ελένη Τζώρτζη.

«Προφανώς και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Εγώ αν είχα κάνει τέτοιο λάθος θα είχα πάει να παραδοθώ στην αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Τζώρτζη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»