Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον τέταρτο κύκλο #GNTMgr - Τα πρώτα ΝΑΙ και ΟΧΙ

 

 

Οι επιστροφές των βετεράνων του #GNTMgr, η νέα πανέμορφη κριτής και οι auditions που εκνεύρισαν αλλά και ενθουσίασαν την επιτροπή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στις 21:00 ακριβώς την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα ο τέταρτος και πολυαναμενόμενος κύκλος του GNTM.

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Twitter απαιτεί την επιστροφή της «υπέρσυγκλό ουνφ», Βίκυς Καγιά στο #GNTMgr - Οι αντιδράσεις για την απουσία της Βίκυς και τη νέα κριτή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

 

Οι βετεράνοι του GNTM, αγαπημένα μοντέλα από προηγούμενους κύκλους, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τη διαφορά, επέστρεψαν για να εμψυχώσουν, να μιλήσουν και να μοιραστούν με τα νέα υποψήφια μοντέλα τη δική τους εμπειρία από τον διαγωνισμό, λίγο πριν συναντήσουν και αξιολογηθούν από τους κριτές Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 

Τα ΝΑΙ

Η audition του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Κρίτσης, ο οποίος κόπηκε στα bootcamps του τρίτου κύκλου επέστρεψε ξανά στο GNTM για να κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία για το σπίτι του reality μόδας. Το 20χρονο μοντέλο, με το που μπήκε μέσα αναρωτήθηκε αν οι κριτές τον θυμούνται… Ωστόσο εν τέλει κανείς δεν θυμόταν τον νεαρό Κωνσταντίνο.

Ο ίδιος δήλωσε πως πλέον νιώθει πιο σίγουρος και έτοιμος για να περάσει στην επόμενη φάση και γιατί όχι να μπει και στο σπίτι του GNTM.

«Είμαι καλύτερος από τον Αιμιλιάνο» δήλωσε κατηγορηματικά ο Κωνσταντίνος Κρίτσης, κερδίζοντας τέσσερα NAI από τους κριτές!

 

Η audition της Όλγας

Η πρώτη κοπέλα που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές είναι η 21χρονη Όλγα Ντάλλα, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το κολύμπι στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Η πανέμορφη Όλγα, η οποία έχει γεννηθεί στο Μοναχό της Γερμανίας, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με τις πλάτες της και το εντυπωσιακό αθλητικό της κορμί και όπως ήταν επόμενο πέρασε στην επόμενη φάση.

Η 21χρονη κολυμβήτρια πήρε τρία NAI και ένα OXI από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 

Η audition της Σαββίνας

Η Σαββίνα Σαμαρά ήρθε στο GNTM 4 με σκοπό να περάσει στην επόμενη φάση και γιατί όχι να μπει στο σπίτι του reality μόδας.

Η 25χρονη yoga instructor, βέβαια, αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο πριν την audition της, ωστόσο με το που ξύπνησε… μπήκε μέσα και τρέλανε τους κριτές!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί της ζήτησε να κάνει μερικές πόζες σε συνδυασμό με την yoga που γνωρίζει τόσο καλά! Τότε η Σαββίνα Σαμαρά άρχισε να ποζάρει… αφήνοντας άφωνους τους κριτές με την ευλυγισία της.

 

Η audition της Ζωής

Η Ζωή Αμπουκέινας ήρθε στις auditions για να αποδείξει ότι και τα κορίτσια με πολλά τατουάζ έχουν μια θέση στον χώρο της μόδας. Η 21χρονη γαζέλα από το Σουδάν, ωστόσο, δίχασε τους κριτές όταν εμφανίστηκε μπροστά τους.

Μπορεί η Ζωή να θέλει να σπάσει τα στερεότυπα, αλλά η κριτική επιτροπή του reality μόδας είχε αντίθετη άποψη. Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης θεώρησε ότι τα τατουάζ που έχει χτυπήσει πάνω της δεν είναι ωραία…

Αν και τελικά όλοι είχαν τις αμφιβολίες τους, η Ζωή Αμπουκέινας πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα NAI

 

Η audition του Ιάσωνα

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο επεισόδιο, ο Ιάσωνας Λάιος ήρθε στις auditions για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του reality μόδας. Ωστόσο, ο 27χρονος από την Μεσσηνιακή Μάνη δεν είναι κάποιος νέος στον χώρο της μόδας αλλά αντιθέτως αποτελεί ένα πολύ έμπειρο και καταξιωμένο μοντέλο.

Όπως ήταν επόμενο, ο coach Γιώργος Καράβας αλλά και ο Δημήτρης Σκουλός τον γνώριζαν πάρα πολύ καλά και αναρωτήθηκαν πως ένα μοντέλο τέτοιου βεληνεκούς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM.

«Ήταν μια απόφαση που τη σκεφτόμουν καιρό, δεν την πήρα μέσα σε μια μέρα. Δουλεύω έξι με επτά χρόνια και Ελλάδα και εξωτερικό, Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο, Ισπανία. Το GNTM για μένα είναι σαν την επόμενη κίνηση στον χώρο της μόδας, αλλά κάτι τελείως διαφορετικό από όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι τηλεοπτικό. Με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Και το celebrity status, γιατί όχι;» τόνισε ο Ιάσωνας Λάιος.

Ο Άγγελος Μπράτης θεώρησε άδικο ένα τέτοιο έμπειρο μοντέλο να περάσει στο σπίτι του reality μόδας. Βέβαια, ο Ιάσωνας Λάιος πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα NAI!

 

Η audition του Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης είναι 21 ετών και ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ τον τελευταίο χρόνο. Πήγε για να διεκδικήσει το όνειρό του και από την αρχή κέρδισε τους κριτές.

Πριν μπει στο πλατό, πέρασε από τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τον 21χρονο Κωνσταντίνο και δήλωσε σίγουρος για τέσσερα «ναι».

Ο Κωνσταντίνος στάθηκε μπροστά στους κριτές και μόλις τους αποκάλυψε πως είναι τσιρλίντερ στο πανεπιστήμιο που σπουδάζει στην Αγγλία, τρέλανε τους κριτές. Του ζήτησαν μάλιστα να τους δείξει και μερικές κινήσεις.

Χωρίς να το σκεφτούν καν, οι τέσσερις κριτές του GNTM του έδωσαν ισάριθμα NAI

 

Τα ΟΧΙ

Η audition της Νίκης

Η 18χρονη Ειρήνη Τσέλιου ήρθε στις auditions, χωρίς καμιά εμπειρία στον χώρο του modelling, αντιθέτως όπως δήλωσε η ίδια το μόνο που κάνει είναι να βγάζει φωτογραφίες για το Instagram.

«Πιστεύω ότι το GNTM μπορεί να μου ανοίξει πολλές πόρτες για δουλειά και είναι μια δουλειά που δεν θα βαριέμαι να την κάνω. Έχω τα προσόντα, μόνο το ύψος δεν έχω. Όλα τα υπόλοιπα υπερτερούν…» δήλωσε γεμάτη ενθουσιασμό η Ειρήνη με τους κριτές να της κάνουν ερωτήσεις για την μόδα.

Το 18χρονο κορίτσι δεν γνώριζε σχεδόν τίποτα, με τον Δημήτρη Σκουλό να της λέει εκνευρισμένος: «Εγώ πιστεύω ότι δεν σ’ αρέσει η μόδα, σου αρέσει όλη αυτή η δημοσιότητα και η λάμψη». Η ίδια μάλιστα αντιμίλησε στον καταξιωμένο φωτογράφο, λέγοντάς του ότι… κάνει λάθος!

Η Ειρήνη Τσέλιου φυσικά κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες!

 

Η audition του Παναγιώτη

 

Η audition του Γιάννη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της